QUOTE(Linetė @ 2008 08 28, 08:50)
Nesijaudinkit taip mergaitės, žiūriu daugumai protiniai dantys stovi gerai, tik kad po mėsomis, tai gana paprastas rovimas-operacija, prapjaus mėsas ir išims, nieko baisaus ir skaudės ne taip stipriai kaip kad darant operaciją, kai dantis guli kaule horizontaliai, va tada, tai pjauna skaldo, grežia, užtrunka ilgokai ir skauda labai ir tinstama ir mėlynės ant veido pasidaro. Taigi kam raus-operuos tik neišdygusius protinisu nebijokit nieko baisaus, tas visas rovimas dviejų dantų užtrunka apie 15-20 min. su raminnačių leidimu ir visu pasiruošimu Man darė tą sudėtingą operaciją, o prieš mane mergaitei paprastą rovimą dviejų protinių tik neišdygusių, tai ją greitai parvežė į palatą sakė, o mane ilgai dar pjaustė Bijojau labai, plius aš rizikos grupėje buvau, vaistams daug kam alergiška, širdis nesveika, iš baimės pradėjo širdis streikuot, bet ten labai super, dar prieš vedant į operacinę sesutė ateina į palatą ir suleidžia ampuolę raminančių, po to eini į operacinę, persirengi ir paguldo ant stalo, pastato lašelinę ir leidžia raminančius tol kol pasidaro ramu, gera, niekas neberūpi. labai liuks, toks apsvaigintas visas būni, tai nieko nebebijai visai Po operacijos jeigu nieko baisaus tada išleidžia tą pačią dieną namo, jeigu sunkesnis atvejis tai liedžia antibijotikus klinikose ir išleidžia kitą dieną arba vėliau, žiūrint pagal situaciją. Na pakentėjau savaitėlę gana stiprų skausmą ir dabar jau laiminga. verta išsioperuot jeigu jau reikia Sėkmės visoms.
Pas mane tikriausiai tas sudetingesnis variantas, nes jis dygsta horizontaliai i 7 danti Ir jis visiskai neisdyges, oi kaip bijau