Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(Audrulle @ 2008 08 15, 20:15)
Sveiki,na mane irgi klinikose isoperavo pries tris savaites.Apatinius protinius (is abieju pusiu) dare narkoze.Butu kaip ir nieko tik i veidrodi nepatartina ziureti kokia savaite. Na,bet man jau trys praejo, kaip sakoma prekine isvaizda atgavau, tik dar siulai maisosi.O pro jogurtus ir tyreles parduotuveje net uzsimerkus praeinu smile.gif

O kuriam laikui biuleteni dave? Su nekokia prekine isvaizda nesinoretu i darba eiti schmoll.gif ir visus gasdinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jauciu MB kai atvaziuos manes pasiimti, tai neatpazins lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikiuosi, kad neapsisuks ir nepabegs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pries pusmeti roviau apatini protini, nes pastoviai uzdegimai kartojosi, ispudzius jau pasakojau - ir pjove ir siuvo, sitprius antibus geriau tai uzgijo greitai ir sklandziai. Roviau pas chirurga privaciai, klinikose buvau tik apziurai - bet tas konvejeris mane ten labai isgasdino, nepatiko.
O pries kelias dienas pas eiline privacia dantiste issiroviau virsutini protini, kuris buvo pradejes gesti. Rove ilgai, sesele laike galva, o gydytoja tiek trauke kad kai atsimerkiau po keliolikos minuciu, raudona buvo. Tuo metu visai nieko nesijaute, dar aplekiau maxima, kelis reikalus sutvarkiau po to, na o grizus tai skausmelis uzpuole, na ir kitom dienom pamaude, patino, dabar pradejau antibiotikus del visa ko, ir jauciu, kad jau gereja.
Sekmes ir kitoms rovimuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 08 15, 18:18)
O kuriam laikui biuleteni dave? Su nekokia prekine isvaizda nesinoretu i darba eiti  schmoll.gif  ir visus gasdinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jauciu MB kai atvaziuos manes pasiimti, tai neatpazins  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tikiuosi, kad neapsisuks ir nepabegs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na kadangi man biuletenio nereikejo tai nezinau kokiam laikui ji duoda. Bet tinimas visiskai atslugo po 10 dienu, o paskutinis siulas iskrito tik vakar (4 savaites po operacijos).

Ar buvo kuriai, kad po operacijos negaletu normaliai issizioti? Is pradziu nekreipiau i tai demesio nes galvojau, kad del siulu, bet dabar siulu jau nebera, ir laiko nemazai praeje, o issizioti kaip negaliu taip negaliu doh.gif .Jeigu kam buvo taip parasykit po kiek laiko praejo. Labai jau as pergyvenu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuzeb @ 2008 08 15, 18:18)
O kuriam laikui biuleteni dave? Su nekokia prekine isvaizda nesinoretu i darba eiti  schmoll.gif  ir visus gasdinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jauciu MB kai atvaziuos manes pasiimti, tai neatpazins  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tikiuosi, kad neapsisuks ir nepabegs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mane tai atvaziavo draugas pasiimti, nes vyro tuo metu Lietuvoj nebuvo, tai kai pamate pasake:'' Zinai, taip baisiai atrodai, kad net nezinau kaip paguosti'' doh.gif Tikiuosi tu tokio komplimento neisgirsi biggrin.gif
Atsakyti
na ir baisias istorijas, mergaites pasakojat blink.gif blink.gif man protini danti (apatini) isrove per 4 min (cia laikas nuo iejimo i kabineta ir isejimo is jo), si penktadieni, vakar jau visa diena dalyvavau imones organizuotoje iskyloje gamtoje (aisku, i pirti ir i kubila nejau smile.gif, siandien isvis nieko nejauciu, jau net pamirsau apie ta rovima thumbup.gif 1 nakti maude, isgeriau 1 ibuprofena ir praejo, daugiau vaistu negeriau, niekuo neskalauvau ax.gif ir aisku, jokios "prekines isvaizdos" nebuvau praradus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 24, 16:50)
na ir baisias istorijas, mergaites pasakojat blink.gif  blink.gif man protini danti (apatini) isrove per 4 min (cia laikas nuo iejimo i kabineta ir isejimo is jo), si penktadieni, vakar jau visa diena dalyvavau imones organizuotoje iskyloje gamtoje (aisku, i pirti ir i kubila nejau smile.gif, siandien isvis nieko nejauciu, jau net pamirsau apie ta rovima thumbup.gif 1 nakti maude, isgeriau 1 ibuprofena ir praejo, daugiau vaistu negeriau, niekuo neskalauvau ax.gif ir aisku, jokios "prekines isvaizdos" nebuvau praradus biggrin.gif

O tau, Glamor, operacija dare ar paprasciausiai juos isrove? Ar nors siek tiek buvo isdyge? Nes pas mane jie dantenose ir visai neisdyge doh.gif Ir niekada neisdigs doh.gif doh.gif Tad teks daryti pjuvi ir siuti po to.
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 08 24, 21:54)
O tau, Glamor, operacija dare ar paprasciausiai juos isrove? Ar nors siek tiek buvo isdyge? Nes pas mane jie dantenose ir visai neisdyge  doh.gif  Ir niekada neisdigs doh.gif  doh.gif  Tad teks daryti pjuvi ir siuti po to.

visiskai isdyges dantis. buvo biggrin.gif danties rovimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 25 rugpjūčio 2008 - 06:55
QUOTE(Glamor @ 2008 08 25, 07:54)
visiskai isdyges dantis. buvo biggrin.gif danties rovimas.

Tai tikriausiai ir procedura del to nesudetinga buvo g.gif Pasiseke tau biggrin.gif biggrin.gif O va man tai krapstys ji is dantenu unsure.gif
Atsakyti
ir manęs laukia dviejų protinių apačioje chirurginis rovimas... reikia tik pasidaryt kraujo tyrimus ir skambint i klinikas...kai tik bus vieta iš kart važiuot, nes jei i eilę rašyt tai tik lapkričio 05 išeina...sunku būtų laukt...
gal galėtumėt kas iš patirties pasakyt...kiek ten laiko mane maždaug laikys jei viskas gerai...raus, pjaus su narkoze...kažin išleis tą pačią dieną ar laiko dar kažkiek???
Atsakyti
penktadieni einu pas seimos daktare, pirmadieni darysiuos tyrimus, o antradieni vaziuoju i klinikas doh.gif siaubas kaip bijot pradedu doh.gif bet kaip noreciau kad visus 4 iskart isoperuotu unsure.gif nes jei reikes dar karta doh.gif doh.gif doh.gif tai nezinau kaip ryztis, o reik tai visus unsure.gif
butinai parasysiu po visko, kaip viskas bus
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 08 27, 15:34)
penktadieni einu pas seimos daktare, pirmadieni darysiuos tyrimus, o antradieni vaziuoju i klinikas  doh.gif  siaubas kaip bijot pradedu  doh.gif  bet kaip noreciau kad visus 4 iskart isoperuotu  unsure.gif  nes jei reikes dar karta  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai nezinau kaip ryztis, o reik tai visus  unsure.gif
butinai parasysiu po visko, kaip viskas bus

Na maniske odontologe sake, kad 4 iskart negales operuoti schmoll.gif Tik po 2 vienoje puseje, kad su kita puse bent siek tiek butu galima butu valgyti blink.gif Nes po operacijos zaizdos tures uzgyti mirksiukas.gif O jums merginukes su narkoze daris? blink.gif Nes man sake tik saldys g.gif
Atsakyti
man tai nieko isvis nepasake doh.gif kaip ten kas vyks g.gif gerai kad SM forumas yra smile.gif tai nors kiek suzinau
o siaip tai jei viskas gerai tai jau antradieni mane paguldys i klinikas g.gif tai gryzus viska papasakosiu
Atsakyti
Nesijaudinkit taip mergaitės, žiūriu daugumai protiniai dantys stovi gerai, tik kad po mėsomis, tai gana paprastas rovimas-operacija, prapjaus mėsas ir išims, nieko baisaus ir skaudės ne taip stipriai kaip kad darant operaciją, kai dantis guli kaule horizontaliai, va tada, tai pjauna skaldo, grežia, užtrunka ilgokai ir skauda labai ir tinstama ir mėlynės ant veido pasidaro. Taigi kam raus-operuos tik neišdygusius protinisu nebijokit nieko baisaus, tas visas rovimas dviejų dantų užtrunka apie 15-20 min. su raminnačių leidimu ir visu pasiruošimu blush2.gif Man darė tą sudėtingą operaciją, o prieš mane mergaitei paprastą rovimą dviejų protinių tik neišdygusių, tai ją greitai parvežė į palatą sakė, o mane ilgai dar pjaustė smile.gif Bijojau labai, plius aš rizikos grupėje buvau, vaistams daug kam alergiška, širdis nesveika, iš baimės pradėjo širdis streikuot, bet ten labai super, dar prieš vedant į operacinę sesutė ateina į palatą ir suleidžia ampuolę raminančių, po to eini į operacinę, persirengi ir paguldo ant stalo, pastato lašelinę ir leidžia raminančius tol kol pasidaro ramu, gera, niekas neberūpi. labai liuks, toks apsvaigintas visas būni, tai nieko nebebijai visai smile.gif Po operacijos jeigu nieko baisaus tada išleidžia tą pačią dieną namo, jeigu sunkesnis atvejis tai liedžia antibijotikus klinikose ir išleidžia kitą dieną arba vėliau, žiūrint pagal situaciją. Na pakentėjau savaitėlę gana stiprų skausmą ir dabar jau laiminga. verta išsioperuot jeigu jau reikia wub.gif Sėkmės visoms.
Atsakyti