Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(dramblys @ 2008 07 23, 00:54)
deja deja..nesiseka man. Gyd. Gintautas atostogaus ir dirbs tik nuo rugsejo...

Papildyta:

gal galetum pasakyti tikslu adresa kur ja rasti (beje, kalba cia eina apie Gelmina Mykolaitiene, ar ne?), nes nebezinau jau nei kur eit... duociau israut jau nors siandien - dabar - atsibodo bijot  doh.gif

Ne tos gydytojos pavarde parasiau doh.gif Nors ir Mykolaitiene man atrodo tam paciam dirba g.gif As lankiausi pas Kristina Maskolaitiene mirksiukas.gif Tikrai labai maloni gydytoja ir man labai patiko, o as uzsirasiau pas ja rugsejo 10 d., nes rugpjuti griztu po atostogu, tai nelabai iseis biuletenio pasiimti.
O klinikos adresas Kalvariju g. 121, tarp Baldu rojaus ir Ikiuko, tel. 277 99 50. Dar patariu is karto pas ja atsinesti ir panoramine dantu nuotrauka, kad nereiketu niekur lakstyti. As kai tokios neturejau, tai dar lekiau i Zalgirio klinika rentgena pasidaryti. Rentgeno kabineto gydytojai man ten nepatiko schmoll.gif Jau tokie nemandagus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dramblys @ 2008 07 23, 00:54)
deja deja..nesiseka man. Gyd. Gintautas atostogaus ir dirbs tik nuo rugsejo...

Papildyta:

gal galetum pasakyti tikslu adresa kur ja rasti (beje, kalba cia eina apie Gelmina Mykolaitiene, ar ne?), nes nebezinau jau nei kur eit... duociau israut jau nors siandien - dabar - atsibodo bijot  doh.gif

Reiškia ir man nesiseka verysad.gif . Aš jau angtra savaitė nesulaukiu atsakymo į savo užklausimą, o laikas eina... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 07 23, 12:03)
Reiškia ir man nesiseka verysad.gif . Aš jau angtra savaitė nesulaukiu atsakymo į savo užklausimą, o laikas eina...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Bandykit pasiskambinti, taip bus greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 07 23, 14:17)
Bandykit pasiskambinti, taip bus greiciau  mirksiukas.gif

Tai aš žinau, kad galima pasiskambinti, bet mano klausimas toks nelabai g.gif - tai gal ir nenori atsakinėti. Man reikia sužinoti, kiek laiko po rovimo reikia laukti implatacijos. Žinau, kad minimum pusę metų, o kiek maksimum? Nes draugė pakvietė paviešėti pas ją Drezdene ir tada man neužteks pingų, o lizingo kažkaip nesinori. doh.gif Tai vat koks yra klausimas, kurį aš gėdijuosi užduoti telefonu blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 23 liepos 2008 - 13:26
Labas, bendravargės! 4u.gif Čia aš ne apie protinį dantį, bet vistiek paklausiu..Žodžiu, man odontologė patarė ištraukti 6tą viršutinį dantį, tiksliau šaknį, nes nedaug ten jo belikę. Po truputį morališkai ruošiuosi užiregistruot pas chirurgą. Tik va man klausimas iškilo, ar įmanoma šaknį taip paprastai išraut, ar reikalinga operacija? Man dar nei karto netraukė danties, neįsivaizduoju kaip tai vyksta (na, prisiskaičius visko jau truputį įsivaizduoju doh.gif ). Kažkaip galvoju, gal nėra kaip to danties užkabint ir reikia ten skaldyt ar pjaustyt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulacra @ 2008 07 23, 20:01)
Labas, bendravargės! 4u.gif  Čia aš ne apie protinį dantį, bet vistiek paklausiu..Žodžiu, man odontologė patarė ištraukti 6tą viršutinį dantį, tiksliau šaknį, nes nedaug ten jo belikę. Po truputį morališkai ruošiuosi užiregistruot pas chirurgą. Tik va man klausimas iškilo, ar įmanoma šaknį taip paprastai išraut, ar reikalinga operacija? Man dar nei karto netraukė danties, neįsivaizduoju kaip tai vyksta (na, prisiskaičius visko jau truputį įsivaizduoju doh.gif ). Kažkaip galvoju, gal nėra kaip to danties užkabint ir reikia ten skaldyt ar pjaustyt? doh.gif

Manau, kad turėtų paprastai - trys keturiolika ir nėra šaknies rolleyes.gif Man 5-o šaknį taip traukė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 07 23, 21:01)
Manau, kad turėtų paprastai - trys keturiolika ir nėra šaknies rolleyes.gif Man 5-o šaknį taip traukė ax.gif

Ačiū, kažkiek nuraminai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulacra @ 2008 07 23, 20:01)
Labas, bendravargės! 4u.gif  Čia aš ne apie protinį dantį, bet vistiek paklausiu..Žodžiu, man odontologė patarė ištraukti 6tą viršutinį dantį, tiksliau šaknį, nes nedaug ten jo belikę. Po truputį morališkai ruošiuosi užiregistruot pas chirurgą. Tik va man klausimas iškilo, ar įmanoma šaknį taip paprastai išraut, ar reikalinga operacija? Man dar nei karto netraukė danties, neįsivaizduoju kaip tai vyksta (na, prisiskaičius visko jau truputį įsivaizduoju doh.gif ). Kažkaip galvoju, gal nėra kaip to danties užkabint ir reikia ten skaldyt ar pjaustyt? doh.gif

Man irgi greitai šaknis išrovė dar poliklinikoje. Ir dantis greitai, tik su paskutiniu vargo buvo, nes vis tik 4 kanalai ir du iš jų užsirietę kaip kabliukai. Tai ir prikankino, bet išrovė viską, nereikėjo operuoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 07 23, 14:25)
Tai aš žinau, kad galima pasiskambinti, bet mano klausimas toks nelabai g.gif - tai gal ir nenori atsakinėti. Man reikia sužinoti, kiek laiko po rovimo reikia laukti implatacijos. Žinau, kad minimum pusę metų, o kiek maksimum? Nes draugė pakvietė paviešėti pas ją Drezdene ir tada man neužteks pingų, o lizingo kažkaip nesinori. doh.gif  Tai vat koks yra klausimas, kurį aš gėdijuosi užduoti telefonu blush2.gif .

Gavau asakymą šiandien. thumbup.gif Rekomendavo laukti iki metų, bet man vos keleto mėn reikėjo. ax.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, ar gali taip būti, kad vienuolikamečiui pradėtų dygti protiniai dantys. Ar čia jam kažkas kito nutiko, o tai tose vietose skaudą ir ties akim. Man tai tik nuo 17 pradėjo, bet gal visaip būna. Gal kas susidūrė?
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2008 07 31, 10:27)
Noriu paklausti, ar gali taip būti, kad vienuolikamečiui pradėtų dygti protiniai dantys.  Ar čia jam kažkas kito nutiko, o tai tose vietose skaudą ir ties akim. Man tai tik nuo 17 pradėjo, bet gal visaip būna. Gal kas susidūrė?

Aš tai manyčiau, kad anomalijų būna visokių. O šiaip tai nueikit pas gydytoją, jis tikrai nustatys skausmo priežastį. 4u.gif
Atsakyti
Tesiant minti apie anomalijas: man 32 metai, o neturiu ne vieno protinio danties. Pries dedamasi breketus, pasidariau panoramine nuotrauka - na ir pasirodo, kad pas mane tik vieno protinio danties uzuomazgos. Gydytoja sake, kad man labai pasiseke. Turbut taip ir yra, nes skkaitant sita tema, atrodo, kad su jais - vienas vargas cool.gif
Atsakyti