QUOTE(dramblys @ 2008 07 23, 00:54)
deja deja..nesiseka man. Gyd. Gintautas atostogaus ir dirbs tik nuo rugsejo...
Papildyta:
gal galetum pasakyti tikslu adresa kur ja rasti (beje, kalba cia eina apie Gelmina Mykolaitiene, ar ne?), nes nebezinau jau nei kur eit... duociau israut jau nors siandien - dabar - atsibodo bijot
Papildyta:
gal galetum pasakyti tikslu adresa kur ja rasti (beje, kalba cia eina apie Gelmina Mykolaitiene, ar ne?), nes nebezinau jau nei kur eit... duociau israut jau nors siandien - dabar - atsibodo bijot
Ne tos gydytojos pavarde parasiau Nors ir Mykolaitiene man atrodo tam paciam dirba As lankiausi pas Kristina Maskolaitiene Tikrai labai maloni gydytoja ir man labai patiko, o as uzsirasiau pas ja rugsejo 10 d., nes rugpjuti griztu po atostogu, tai nelabai iseis biuletenio pasiimti.
O klinikos adresas Kalvariju g. 121, tarp Baldu rojaus ir Ikiuko, tel. 277 99 50. Dar patariu is karto pas ja atsinesti ir panoramine dantu nuotrauka, kad nereiketu niekur lakstyti. As kai tokios neturejau, tai dar lekiau i Zalgirio klinika rentgena pasidaryti. Rentgeno kabineto gydytojai man ten nepatiko Jau tokie nemandagus