QUOTE(Florestina @ 2008 04 15, 22:28)
Na vat, užsirašiau penktadienį, bet užrašė pas kažkokį naują , aš jo visai nepažįstu. Ir dar gerai pagalvosiu, ar jam patikėsiu rovimą. Žinau, kad pas gyd. Gintautą eilės, bet žinau, kad Jis gerai rauna . Tai vat, nežinau, ką ir galvoti. Ai nu, kaip bus taip, o gal ir visai gerai bus.
Na štai, aš jau buvau pas gydytoją, su protiniu viskas OK. Supūliavo viršutinis dantis, jame buvo vienas kanalas Y formos (dviškas) ir jo nėjo užplombuoti. Žinojau, kad anksčiau ar vėliau jį prarasiu. Negyvas išbuvo 16 metų. Prieš du metus perplombuotas ir tada sužinojau apie kanalo anomaliją. Tiesą pasakius, tai toks kaip ir bajeriukas išėjo, gydytojas apžiūrėjęs nuotrauką, kažkaip užuolankom pradėjo pasakoti, kas yra- tai aš jam ir sakau: "na žinau, mane informavo, kad kada nors teks jį išrauti, ko čia sukat aplinkui". Matyt dar nepratęs visko kloti tiesiai. Ir manęs nieks neklausė duosiu jam rauti ar ne. Nors, tiesą pasakius, jo rovimas man nepatiko, na bet reikia įvertinti ir tai, kad jaunas, nepatyręs. O aš užsidirbau dar vieną implantą. .Bet jau bent naktį pailsėjau .