Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

Man irgi problema su paskutiniu protinuku. Jis negyvas, nes buvo tik vienas kanalas ir lengvai prieinamas- tai vat ir sugydė. O prieš kelias dienas pastebėjau, kad kraujuoja tarpdantis valant su siūlu tarp protinuko ir 7 dantuko ir iš "kišenės" rodosi kraujas. Tai vat ir mąstau, ką čia man dabar daryti. g.gif
Atsakyti
Oi, o as jau rami, daugiau jokiu problemu su protinukais nebeturesiu smile.gif Pries savaite isoperavo visus keturis, po operacijos skausmeliai tokie geruliai buvo, bet dabar kasdien vis maziau ir maziau smile.gif Aciu uz tai mielam VUZL gydytojui Beicharai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 04 10, 08:23)
Man irgi problema su paskutiniu protinuku. Jis negyvas, nes buvo tik vienas kanalas ir lengvai prieinamas- tai vat ir sugydė. O prieš kelias dienas pastebėjau, kad kraujuoja tarpdantis valant su siūlu tarp protinuko ir 7 dantuko ir iš "kišenės" rodosi kraujas. Tai vat ir mąstau, ką čia man dabar daryti. g.gif

As tai siulau eit pas odontologa s karto, kad nebutu kaip man... ax.gif Prasidejo ziaurus uzdegimas ir nedaug truko, kad i ligonine atsigulciau rimtai operacijai.. Nueisi, apziures ir ramiau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2008 04 10, 15:07)
As tai siulau eit pas odontologa s karto, kad nebutu kaip man... ax.gif  Prasidejo ziaurus uzdegimas ir nedaug truko, kad i ligonine atsigulciau rimtai operacijai.. Nueisi, apziures ir ramiau bus  4u.gif

Susisiekiau su gyd. doctor.gif el paštu. Sakė, kad tokiu atveju reikėtų rauti, bet žiauriai bijau. Nors šiaip šis doctor.gif man jau yra rovęs, visada gerai, bet.... visada būna pirmas kartas. blush2.gif fear.gif scare.gif bijau.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 04 10, 14:28)
Susisiekiau su gyd. doctor.gif el paštu. Sakė, kad tokiu atveju reikėtų rauti, bet žiauriai bijau. Nors šiaip šis  doctor.gif man jau yra rovęs, visada gerai, bet.... visada būna pirmas kartas. blush2.gif  fear.gif  scare.gif  bijau.gif  cray.gif

Viskas bus gerai, eik drasiai ir issirauk smile.gif As pati baisiai bijojau, kai reikejo man ta protini dantuka traukti, drebejau taip, kad net dantys kalenosi lotuliukas.gif bet kai viska padare, supratau, kad be reikalo sitaip drebejau doh.gif Be to, jei jau turi gydytoja gera, kuriuo pasitiki, tai tikrai nera ko bijoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2008 04 10, 16:31)
Viskas bus gerai, eik drasiai ir issirauk  smile.gif As pati baisiai bijojau, kai reikejo man ta protini dantuka traukti, drebejau taip, kad net dantys kalenosi  lotuliukas.gif bet kai viska padare, supratau, kad be reikalo sitaip drebejau  doh.gif Be to, jei jau turi gydytoja gera, kuriuo pasitiki, tai tikrai nera ko bijoti 4u.gif

Ruošiuosi eiti. Antradienį skambinsiu, nes dabar dvi kolegės serga, o kai pamaininis darbas - tai labai sugrūstas garafikas gaunasi (tarp budėjimų mažiau nei para gaunasi). Antardienį jau viena ateiti žadėjo- tai bus laisviau. O šiaip tai gydytojas mane nuramino, sakė, kad problema ne tik su protiniu gali būti, greta juk protezuotas dantis, sakė, kad kalta ir karūnėlė gali būti. Tai vat, gerai, kai prieš einat pas doctor.gif ir el. paštu galima pabendrauti. Jis žino mano baimes, likusias kaip tarybinių laikų reliktą ir sako, kad kartais yra naudinga prieš būsimą vizitą tokio tipo bendravimas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 04 11, 17:46)
Ruošiuosi eiti. Antradienį skambinsiu, nes dabar dvi kolegės serga, o kai pamaininis darbas - tai labai sugrūstas garafikas gaunasi (tarp budėjimų mažiau nei para gaunasi). Antardienį jau viena ateiti žadėjo- tai bus laisviau. O šiaip tai gydytojas mane nuramino, sakė, kad problema ne tik su protiniu gali būti, greta juk protezuotas dantis, sakė, kad kalta ir karūnėlė gali būti. Tai vat, gerai, kai prieš einat pas  doctor.gif ir el. paštu galima pabendrauti. Jis žino mano baimes, likusias kaip tarybinių laikų reliktą ir sako, kad kartais yra naudinga prieš būsimą vizitą tokio tipo bendravimas.  blush2.gif

Tai smagu, kad geras ir supratingas gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, ar tiesa, kad apatiniai protiniai dantukai problematiškesni, sunkiau išrauti negu viršutinius ? Apatinių tai jau nebeturiu, su vargais pašalino. Atėjo viršutinių eilė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2008 04 14, 13:10)
Sakykit, ar tiesa, kad apatiniai protiniai dantukai problematiškesni, sunkiau išrauti negu viršutinius ?  Apatinių tai jau nebeturiu, su vargais pašalino. Atėjo viršutinių eilė.  g.gif

Nežinau, pas mane tai visi tip po vieną šaknį turi. Man viršutinius be problemų išrovė. Liko vienas apačioje, kuriam jau irgi gręsia rovimas. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 04 14, 13:00)
Nežinau, pas mane tai visi tip po vieną šaknį turi. Man viršutinius be problemų išrovė. Liko vienas apačioje, kuriam jau irgi gręsia rovimas. cray.gif

Na, aš kiek iš savo chirurgo supratau, tai su viršutiniais lyg ir mažia problemų būna... smile.gif Man irgi dar du dantis reikia išsirauti... doh.gif Net nenoriu kol kas apie tai galvoti doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2008 04 11, 18:59)
Tai smagu, kad geras ir supratingas gydytojas thumbup.gif

Na vat, užsirašiau penktadienį, bet užrašė pas kažkokį naują doctor.gif , aš jo visai nepažįstu. Ir dar gerai pagalvosiu, ar jam patikėsiu rovimą. Žinau, kad pas gyd. Gintautą eilės, bet žinau, kad Jis gerai rauna thumbup.gif . Tai vat, nežinau, ką ir galvoti. fear.gif mega_shok.gif cry.gif bijau.gif cray.gif blush2.gif Ai nu, kaip bus taip, o gal ir visai gerai bus. g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natti @ 2008 04 10, 13:33)
Oi, o as jau rami, daugiau jokiu problemu su protinukais nebeturesiu smile.gif Pries savaite isoperavo visus keturis, po operacijos skausmeliai tokie geruliai buvo, bet dabar kasdien vis maziau ir maziau smile.gif Aciu uz tai mielam VUZL gydytojui Beicharai smile.gif

...operavo su vietiniu nuskausminimu ?
Atsakyti