Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(miskouoga @ 2007 11 28, 21:11)
Roviau 10 Seskines poliklinikoj, mokejau uz nuskausminima 1,17 cnt.  lotuliukas.gif . Dantis buvo pilnai isdyges, sugedes, bet neziauriai. nieko nesiuvo, negreze, rove max 1 min., nuotraukos nedare.
Rodos i visus klausimus atsakiau  g.gif
Dabar laukiu, kol prades skaudet, dar nepradejo.

Tai tau tikrai pasiseke. Mano sesei Seskineje roje irgi isdygusi protini, bet tai tru 1,5 val, po to sutino veidas ir net melyne buvo. Vartojo antibiotikus. Dabar jai reikia rauti kita protini, tai neduoda net privaciai. ax.gif
Atsakyti
Gal zinot kur KAUNE rauna protinius dantis? man reikia patikimo gydytojo, pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicollette @ 2007 12 01, 01:49)
Gal zinot kur KAUNE rauna protinius dantis? man reikia patikimo gydytojo, pasidalinkit patirtim  4u.gif

As du protinius traukiau Pramones pr.esanciame stomat kabinete.Nors jau keleta metu gyvenam Silainiuose,dantis vaziuoju tvarkytis ten.Nu labai man ten patinka thumb_yello.gif Jeigu reikes atsiusiu mobilu telef.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lincikas5: 10 gruodžio 2007 - 10:25
o ką daryt, kad mažiau skaudėtų, kai dygsta dantis? vienas išaugo jau, jokių problemų nebuvo, bet vienas tik tik pradėjo lyst, o skauda doh.gif ir jaučiu, kad kreivai jis ten lenda, tad tex turbut rauti, bet dar toli kol jis išaugs, negaliu normaliai valgyt, nes net sunku prasižiot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2007 12 27, 15:15)
o ką daryt, kad mažiau skaudėtų, kai dygsta dantis? vienas išaugo jau, jokių problemų nebuvo, bet vienas tik tik pradėjo lyst, o skauda  doh.gif ir jaučiu, kad kreivai jis ten lenda, tad tex turbut rauti, bet dar toli kol jis išaugs, negaliu normaliai valgyt, nes net sunku prasižiot  verysad.gif

Kiek zinau, tai jei kreivai dygsta protinis dantukas(pvz, sonu ir stumia salia esanti), tai kartais gydydojai sako,kad reikia iskart traukti, kad kitiems dantukams nepakenktu ax.gif Nu cia mano dantiste man taip pasakojo. Tai manau, butu gerai,kad gydytojas tave apziuretu, ir kad skauda. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2007 12 27, 15:15)
o ką daryt, kad mažiau skaudėtų, kai dygsta dantis? vienas išaugo jau, jokių problemų nebuvo, bet vienas tik tik pradėjo lyst, o skauda  doh.gif ir jaučiu, kad kreivai jis ten lenda, tad tex turbut rauti, bet dar toli kol jis išaugs, negaliu normaliai valgyt, nes net sunku prasižiot  verysad.gif

Pagerk Nimesilio,dar gali paskalaut druskos tirpalu(1arbatinis šaukštelis druskos ir pusė stiklinės vandens).Sėkmės daiginant dantuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2007 12 27, 14:15)

na aš neseniai kankinausi žiauriai, pas mane jie pradeda dygti , truputėlį padygsta, pakankina mane ir nustoja.... po kiek laiko vėl skausmai..
vienam teko net vietos daryti, dėsną karpyti, brr...
ir daktarė patarė skalauti skysčiu- corsodyl, berods teisingai parašiau, tai galiu pasakyti, kad man tikrai pagelbėjo.
Atsakyti
O as dar protiniu neturiu ir visai man ju nereikia, nenoriu kankintis su skausmu unsure.gif Juokiuosi kai dantys turetu pradet byret, jie man dar tik dygs lotuliukas.gif
Atsakyti
lb.pernai bevalgydama nuskeliau kazkoki danti gale..skaudejo..nuejau i poliklinika i skaudamu kab..ten tiesiai sviesiai-kokie taisymai?kokie vaistai?raut...viskas truko kokias 5 min.spejau ai pasakyt...zodziu ziaurus tik tas trumpas danties sutraskejimas...taip as netekau protingo danties..paskaudejo kokias 5d.dabar del breketu reikes israut likusius 3...nezinau kodel,bet bijau ziauriai..dar prisiskaiciau cia...
doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man siandien irgi protini dantuka isrove... ax.gif Bijojau tai nezmoniskai, gydytojui visa galva isuziau su savo baimem ir alpinejimais doh.gif Bet galiu pasakyt, kad veltui taip drebejau, nes neskaudejo nei trupucio, nieko is viso nejauciau, net kai danti istaruke nepajutau... smile.gif Beje, gydytojas labai labai saunus pasitaike, tiesiog superinis thumbup.gif jaunas, atsargus ir labai svelnus blush2.gif
Atsakyti
sveikos. man dygo dygo dantukas skaudejo ir neisdygo. kadangi dar ir kreivai dygo isrove man ji. o rove studencioku burys klinikose. vakar isrove, bet siande dar vis skauda blink.gif keista kasd sake jog ab nereikia
Atsakyti
QUOTE(atsa @ 2008 04 09, 16:27)
sveikos. man dygo dygo dantukas skaudejo ir neisdygo. kadangi dar ir kreivai dygo isrove man ji. o rove studencioku burys klinikose. vakar isrove, bet siande dar vis skauda blink.gif  keista kasd sake jog ab nereikia

Aha, maciau vakar studenciokus klinikose bevaikstancius buriais biggrin.gif Na, jei nebuvo jokio uzdegimo, tai manau, kad it antibiotiku nereikia. Mano dantukas pusiau isd biggrin.gif yges buvau supuliaves ir rimtas uzdegimas jam prasidejes verysad.gif Tai dabar vaistu kruva geriu, sedziu susiuta ir istinus... doh.gif
Atsakyti