Padekit.
Neskaiciau temos,
Padekit, reikia broliuj istraukti protini danti, nes jau skauda . Kur kreiptis , pas koki chirurga Vilnuje , kad kainos butu vidutiniskos. Kiek zinau dabar yra nuo 150 -200lt.
QUOTE(/ Lisa / @ 2007 11 26, 19:49)
Padekit.
Neskaiciau temos,
Padekit, reikia broliuj istraukti protini danti, nes jau skauda . Kur kreiptis , pas koki chirurga Vilnuje , kad kainos butu vidutiniskos. Kiek zinau dabar yra nuo 150 -200lt.
Neskaiciau temos,
Girdejau Zalgirio klinikoje yra geru gydytoju, kurie galetu istraukti, neatsimenu pavardziu Draugei ten trauke 4 protinius dantukus Gaila, negaliu dabar jos paklausti kas
QUOTE(Anira @ 2007 11 26, 21:27)
Girdejau Zalgirio klinikoje yra geru gydytoju, kurie galetu istraukti, neatsimenu pavardziu Draugei ten trauke 4 protinius dantukus Gaila, negaliu dabar jos paklausti kas
Zinau, bet ten ir eiles ir kainos...
QUOTE(/ Lisa / @ 2007 11 26, 20:35)
Zinau, bet ten ir eiles ir kainos...
Bet kazkodel galvoju, pigiau vargu ar rasi ... nors gal
Sveiki, man uz savaites paskirta protiniu dantuku operacija (trys is ju isdyge tik pusiau, o vienas visai neisdyges; juos visus salinti nusprende mano odontologe nes esu nesiojusi breketus ir yra rizika kad dygdami protiniai dantys gali vel viska isdarkyti), kiek supratau ja man darys stacionare su narkoze problema yra tame kad operacija paskirta 12.06, kadangi esu studente man sita operacija ispuola grynai per sesija (12.10 ir 11 d. turiu egzaminus), norejau pasiteirauti koks buna narkozes poveikis organizmui, nes nerimauju ar pavyks man susikaupti, nesuprastes atmintis ir galesiu po operacijos bent kiek pasimokyti, o gal geriau operacija tiesiog atideti po sesijos?
Na va, ir priejau liepto gala. Einu raut protinio danties skubos tvarka. Skaitau tema ir zliumbiu is skausmo ir baimes
Grisiu, papasakosiu.
Grisiu, papasakosiu.
QUOTE(miskouoga @ 2007 11 28, 17:35)
Na va, ir priejau liepto gala. Einu raut protinio danties skubos tvarka. Skaitau tema ir zliumbiu is skausmo ir baimes
Grisiu, papasakosiu.
Grisiu, papasakosiu.
Reikejo skaityti po rovimo. As irgi skaiciau pries- tai ko nenumiriau is baimes
. Jau net gydytojas sake, kad prisikaiciau nesamoniu. Sake, visaip buna, tik nereikia tiketis blogiausio.
QUOTE(rita975 @ 2007 11 28, 14:44)
Sveiki, man uz savaites paskirta protiniu dantuku operacija (trys is ju isdyge tik pusiau, o vienas visai neisdyges; juos visus salinti nusprende mano odontologe nes esu nesiojusi breketus ir yra rizika kad dygdami protiniai dantys gali vel viska isdarkyti), kiek supratau ja man darys stacionare su narkoze problema yra tame kad operacija paskirta 12.06, kadangi esu studente man sita operacija ispuola grynai per sesija (12.10 ir 11 d. turiu egzaminus), norejau pasiteirauti koks buna narkozes poveikis organizmui, nes nerimauju ar pavyks man susikaupti, nesuprastes atmintis ir galesiu po operacijos bent kiek pasimokyti, o gal geriau operacija tiesiog atideti po sesijos?
Labas
nereikia labai rupintis
narkozes del dantu rovimo as nesu patyres, taciau maciau ne viena tokia operacija Tikrai nera taip baisu kai atrodo. Tiesiog protiniai dantys daznai buna giliai zandikaulio kaule, tad dantu rovimui skirtomis replemis ir instrumentais istraukti yra sunku. Gydytojai ta ivertina pagal rentgeno nuotraukas. Tiesiog operacineje yra papildomu prietaisu. Specifiniu graztu ir pan. Nenoriu leistis i smulkmenas, kad neisgasdinciau Taip daug greiciau pasiekiamas rezultatas. Db del pacios narkozes. Narkoze siais laikas yra kontroliuojama. Taves tikrai nemigdys ilgiau nei reikia.
Man du kart operavo gerkle. Operacijos truko mazdaug po 40. Prabudau kai mane jau veze is operacines Siek tiek svaigo galva ir jauciausi labai mieguistas. Patikek, po isgertuviu jautiesi daug blogiau Dar spejau paskambinti namiskiams, pasakyk kad viskas gerai ir pan Tada issimiegojau pora valandu, sedau i masina ir parvairavau namo Jei neramu - pasiklausk gydytojo. Tokie pacientai beveik 100% israsomi namo ta pacia diena Zodziu, atsigulei ryte i ligonine. Isoperavo, issimiegojai ir isejai namo
QUOTE(miskouoga @ 2007 11 28, 16:35)
Grisiu, papasakosiu.
Grisiu, papasakosiu.
Na va, as jau namie. Jazau, kaip gera, kai neskauda. .Rove danti "valstybinej" poliklinikoj, nes mano privati daktare nerauna protiniu. Kol kas viskas labai gerai, dantis buvo neprobleminis, nezinau, kaip bus, kai nuskausminimas praeis.
Dar viena reiks raut.
QUOTE(miskouoga @ 2007 11 28, 20:46)
Na va, as jau namie. Jazau, kaip gera, kai neskauda. .Rove danti "valstybinej" poliklinikoj, nes mano privati daktare nerauna protiniu. Kol kas viskas labai gerai, dantis buvo neprobleminis, nezinau, kaip bus, kai nuskausminimas praeis.
Dar viena reiks raut.
Dar viena reiks raut.
Kokioje poliklinikoje rovei? Kiek mokejai? Ar dantis buvo pilnai isdyges?Ar buvo stipriai sugedes ? Ar siuvo? Ar reikejo gresti?(saknys dalinti) Kiek laiko rove? Ar dare rentgeno nuotrauka?
QUOTE(/ Lisa / @ 2007 11 28, 18:51)
Kokioje poliklinikoje rovei? Kiek mokejai? Ar dantis buvo pilnai isdyges?Ar buvo stipriai sugedes ? Ar siuvo? Ar reikejo gresti?(saknys dalinti) Kiek laiko rove? Ar dare rentgeno nuotrauka?
Roviau 10 Seskines poliklinikoj, mokejau uz nuskausminima 1,17 cnt. . Dantis buvo pilnai isdyges, sugedes, bet neziauriai. nieko nesiuvo, negreze, rove max 1 min., nuotraukos nedare.
Rodos i visus klausimus atsakiau
Dabar laukiu, kol prades skaudet, dar nepradejo.
QUOTE(miskouoga @ 2007 11 28, 22:11)
Roviau 10 Seskines poliklinikoj, mokejau uz nuskausminima 1,17 cnt. . Dantis buvo pilnai isdyges, sugedes, bet neziauriai. nieko nesiuvo, negreze, rove max 1 min., nuotraukos nedare.
Tai, lengvas traukimas .
Mano brolio dantis pusiau guli ir reikes ir pjauti , ir saknys dalinti ir siuti. Todel i poliklinika baisu eiti, kad bedu nepridarytu.