Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

Padekit. help.gif
Neskaiciau temos, ax.gif
Padekit, reikia broliuj istraukti protini danti, nes jau skauda doh.gif . Kur kreiptis , pas koki chirurga Vilnuje , kad kainos butu vidutiniskos. Kiek zinau dabar yra nuo 150 -200lt.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2007 11 26, 19:49)
Padekit. help.gif
Neskaiciau temos, ax.gif
Padekit,  reikia broliuj istraukti protini danti, nes jau skauda doh.gif . Kur kreiptis , pas koki chirurga Vilnuje , kad kainos butu vidutiniskos. Kiek zinau dabar yra nuo 150 -200lt.

Girdejau Zalgirio klinikoje yra geru gydytoju, kurie galetu istraukti, neatsimenu pavardziu blush2.gif Draugei ten trauke 4 protinius dantukus doh.gif Gaila, negaliu dabar jos paklausti kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2007 11 26, 21:27)
Girdejau Zalgirio klinikoje yra geru gydytoju, kurie galetu istraukti, neatsimenu pavardziu blush2.gif Draugei ten trauke 4 protinius dantukus  doh.gif  Gaila, negaliu dabar jos paklausti kas  doh.gif

Zinau, bet ten ir eiles doh.gif ir kainos... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2007 11 26, 20:35)
Zinau, bet ten ir eiles  doh.gif ir kainos... doh.gif  verysad.gif

Bet kazkodel galvoju, pigiau vargu ar rasi g.gif ... nors gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 26 lapkričio 2007 - 19:43
Sveiki, man uz savaites paskirta protiniu dantuku operacija (trys is ju isdyge tik pusiau, o vienas visai neisdyges; juos visus salinti nusprende mano odontologe nes esu nesiojusi breketus ir yra rizika kad dygdami protiniai dantys gali vel viska isdarkyti), kiek supratau ja man darys stacionare su narkoze verysad.gif problema yra tame kad operacija paskirta 12.06, kadangi esu studente man sita operacija ispuola grynai per sesija (12.10 ir 11 d. turiu egzaminus), norejau pasiteirauti koks buna narkozes poveikis organizmui, nes nerimauju ar pavyks man susikaupti, nesuprastes atmintis ir galesiu po operacijos bent kiek pasimokyti, o gal geriau operacija tiesiog atideti po sesijos? g.gif
Atsakyti
Na va, ir priejau liepto gala. Einu raut protinio danties skubos tvarka. Skaitau tema ir zliumbiu is skausmo ir baimes ohmy.gif wacko.gif fear.gif scare.gif cray.gif cry.gif
Grisiu, papasakosiu.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2007 11 28, 17:35)
Na va, ir priejau liepto gala. Einu raut protinio danties skubos tvarka. Skaitau tema ir zliumbiu is skausmo ir baimes  ohmy.gif  wacko.gif  fear.gif  scare.gif  cray.gif  cry.gif
Grisiu, papasakosiu.

Reikejo skaityti po rovimo. As irgi skaiciau pries- tai ko nenumiriau is baimes
fear.gif . Jau net gydytojas sake, kad prisikaiciau nesamoniu. blush2.gif Sake, visaip buna, tik nereikia tiketis blogiausio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita975 @ 2007 11 28, 14:44)
Sveiki, man uz savaites paskirta protiniu dantuku operacija (trys is ju isdyge tik pusiau, o vienas visai neisdyges; juos visus salinti nusprende mano odontologe nes esu nesiojusi breketus ir yra rizika kad dygdami protiniai dantys gali vel viska isdarkyti), kiek supratau ja man darys stacionare su narkoze  verysad.gif  problema yra tame kad operacija paskirta 12.06, kadangi esu studente man sita operacija ispuola grynai per sesija (12.10 ir 11 d. turiu egzaminus), norejau pasiteirauti koks buna narkozes poveikis organizmui, nes nerimauju ar pavyks man susikaupti, nesuprastes atmintis ir galesiu po operacijos bent kiek pasimokyti, o gal geriau operacija tiesiog atideti po sesijos? g.gif

Labas
nereikia labai rupintis
narkozes del dantu rovimo as nesu patyres, taciau maciau ne viena tokia operacija smile.gif Tikrai nera taip baisu kai atrodo. Tiesiog protiniai dantys daznai buna giliai zandikaulio kaule, tad dantu rovimui skirtomis replemis ir instrumentais istraukti yra sunku. Gydytojai ta ivertina pagal rentgeno nuotraukas. Tiesiog operacineje yra papildomu prietaisu. Specifiniu graztu ir pan. Nenoriu leistis i smulkmenas, kad neisgasdinciau biggrin.gif Taip daug greiciau pasiekiamas rezultatas. Db del pacios narkozes. Narkoze siais laikas yra kontroliuojama. Taves tikrai nemigdys ilgiau nei reikia.
Man du kart operavo gerkle. Operacijos truko mazdaug po 40. Prabudau kai mane jau veze is operacines smile.gif Siek tiek svaigo galva ir jauciausi labai mieguistas. Patikek, po isgertuviu jautiesi daug blogiau biggrin.gif Dar spejau paskambinti namiskiams, pasakyk kad viskas gerai ir pan smile.gif Tada issimiegojau pora valandu, sedau i masina ir parvairavau namo smile.gif Jei neramu - pasiklausk gydytojo. Tokie pacientai beveik 100% israsomi namo ta pacia diena smile.gif Zodziu, atsigulei ryte i ligonine. Isoperavo, issimiegojai ir isejai namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2007 11 28, 16:35)
Na va, ir priejau liepto gala. Einu raut protinio danties skubos tvarka. Skaitau tema ir zliumbiu is skausmo ir baimes  ohmy.gif  wacko.gif  fear.gif  scare.gif  cray.gif  cry.gif
Grisiu, papasakosiu.

Na va, as jau namie. Jazau, kaip gera, kai neskauda. smile.gif .Rove danti "valstybinej" poliklinikoj, nes mano privati daktare nerauna protiniu. Kol kas viskas labai gerai, dantis buvo neprobleminis, nezinau, kaip bus, kai nuskausminimas praeis. g.gif
Dar viena reiks raut.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2007 11 28, 20:46)
Na va, as jau namie. Jazau, kaip gera, kai neskauda. smile.gif .Rove danti "valstybinej" poliklinikoj, nes mano privati daktare nerauna protiniu. Kol kas viskas labai gerai, dantis buvo neprobleminis, nezinau, kaip bus, kai nuskausminimas praeis.  g.gif
Dar viena reiks raut.

Kokioje poliklinikoje rovei? Kiek mokejai? Ar dantis buvo pilnai isdyges?Ar buvo stipriai sugedes ? Ar siuvo? Ar reikejo gresti?(saknys dalinti) Kiek laiko rove? Ar dare rentgeno nuotrauka?4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 28 lapkričio 2007 - 18:54
QUOTE(/ Lisa / @ 2007 11 28, 18:51)
Kokioje poliklinikoje rovei? Kiek mokejai? Ar dantis buvo pilnai isdyges?Ar buvo stipriai sugedes ? Ar siuvo? Ar reikejo gresti?(saknys dalinti) Kiek laiko rove? Ar dare rentgeno nuotrauka?4u.gif  4u.gif  4u.gif

Roviau 10 Seskines poliklinikoj, mokejau uz nuskausminima 1,17 cnt. lotuliukas.gif . Dantis buvo pilnai isdyges, sugedes, bet neziauriai. nieko nesiuvo, negreze, rove max 1 min., nuotraukos nedare.
Rodos i visus klausimus atsakiau g.gif
Dabar laukiu, kol prades skaudet, dar nepradejo.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2007 11 28, 22:11)
Roviau 10 Seskines poliklinikoj, mokejau uz nuskausminima 1,17 cnt.  lotuliukas.gif . Dantis buvo pilnai isdyges, sugedes, bet neziauriai. nieko nesiuvo, negreze, rove max 1 min., nuotraukos nedare.
Rodos i visus klausimus atsakiau  g.gif
Dabar laukiu, kol prades skaudet, dar nepradejo.

Tai, lengvas traukimas thumbup.gif .
Mano brolio dantis pusiau guli ir reikes ir pjauti , ir saknys dalinti ir siuti. Todel i poliklinika baisu eiti, kad bedu nepridarytu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 29 lapkričio 2007 - 10:51