Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(guostytesmama @ 2007 10 02, 18:22)
Sveikos, man reikia rauti protinius dantis, gal galite parekomenduoti gera chirurga Kaune. Dekoju is anksto.

Aš roviausi odontologijos praktikos centre thumbup.gif Iškėlė dvi savaites prieš vestuves, tai gali įsivaizduot doh.gif Bet padarė liux, tik kainos doh.gif
Bet aišku tokioj situacijoj buvo svarbu, kad gerai būtų.....
Atsakyti
Nutariau pasipasakoti ir as,gal kad nuraminciau visus bijancius rauti protinius dantis.Nes ir as ziauriai bijojau,man reikejo salinti visus 4 protinius.Is pradziu issiroviau 1 (Zalgirio klinikoj),bet kadangi dar nebuvau prisiklausius visokiu baisiu istoriju,tai kazkaip nesureiksminau to,ir viskas praejo gerai ir greitai.Nei tino,nei skaudejo.
Paskui atejo eile traukt dar 2,nes jie kele nuolatinius burnos uzdegimus (gal del to puliuojanti angina budavo mano labai dazna liga).Nuejau vel i Zalgiri,ten mane nuteike kad bus labai sudetinga operacija,trauks is kart 2(virsuj ir apacioj),gali reiketi kelti audinius,pjaustyti ir panasiai,nes karunele buvo nuluzus.Sake gali trukt iki 1,5 h, LABAI skaudes,o po visko savaite busiu sutinusi. unsure.gif Nustate operacijos data.Nu tai aisku,nakti pries ja beveik nemiegojau....Prisiskaiciau visokio briedo internete,mazdaug galimi zandikaulio luziai,galimos baisios melynes,kazkam po to net teko gultis i ligonione po laselinem.... blink.gif unsure.gif Nedaug truko,kad buciau is vis nenuejusi. g.gif schmoll.gif doh.gif Bet ryzausi.Ir ka? Istrauke per koki 15 min,abu dantis.Nei pjauste,nei zandikaulio lauze. biggrin.gif Ir skausmo beveik nebuvo,gal tik kiek nemalonu,kol isjudina ta danti...Zalgiry,labai sauni jauna gydytoja Maskolaitiene.Ir sumokejau tik 109 lt (uz abu dantis blink.gif ) Taip kad nebijokit! smile.gif
Atsakyti
Oi moterys, ir man penktadieni protini raus apacioj, nes aplink ji uzdegimas, kad labai skauda nepasakyciau, bet ta danti jau ilgai "jauciu", nemaloniai.
oi bijau, bet galvoju, kad ir kas ten bebutu, iskesiu, verksiu bet iskesiu nes su trukdanciu istinusiu dantim irgi nesinori but, t.y., kitos iseities nera...
palinkekit sekmes man, merginos
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2007 11 15, 00:33)
Oi moterys, ir man penktadieni protini raus apacioj, nes aplink ji uzdegimas, kad labai skauda nepasakyciau, bet ta danti jau ilgai "jauciu", nemaloniai.
oi bijau, bet galvoju, kad ir kas ten bebutu, iskesiu, verksiu bet iskesiu nes su trukdanciu istinusiu dantim irgi nesinori but, t.y., kitos iseities nera...

Sekmes ir drasos 4u.gif
Atsakyti
Viskas bus gerai,Borderline smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2007 11 15, 00:33)

Nepergyvent. As kai prisimenu savo siumetes kancias su protiniu- tai kitoms to nelinkiu. Kai velniop nuejo atostogos, po to sutaise, po savaites emiau tinti, paaiskejo, kad puliuoja, dar men teko laukti rovimo, nes chirurgas atostogavo, o isrove per 5 min. ir nieko nepajutau. thumbup.gif
Atsakyti
nu va isrove. dar nieko nejauciu, tik atitirpineju. viskas truko 5 min., su ausinuku sedejau.
saldau zanda, kraujas bega, nesmarkiai.
ar skaudes paskui, nakti?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Noriu paklausti, gal kas padės smile.gif norėčiau sužinot kokios dabar kainos Kaune protinių dantų operavimo (pas mane jie dar neišaugę)? Be to pas mane atrado dar jų ir per daug (po 2 protinius viršuj) tai žodžiu reikia operuot visus 4... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2007 11 16, 18:08)
nu va isrove. dar nieko nejauciu, tik atitirpineju. viskas truko 5 min., su ausinuku sedejau.
saldau zanda, kraujas bega, nesmarkiai.
ar skaudes paskui, nakti?

Man tai skaudenti pradejo po 3 dienu,jauciasi toks ikyrokas maudimas,bet kentet galima....
Atsakyti
Sveikos, man atrodo, nenormalu kad po 3 dienu skauda.
As geriau siandien tris kartus ibuprofena, tai puse velnio, sakyciau jei ramiai sedziu tai nieko. saldau, tai bent neistino dar kol kas.
Jau valgiau. Ir net dantis valiau, atsargiai taip, nes issiziot sunku buvo.
Bijau l. liesti liezuviu ta vieta, taip slykstu, ten gi dar siulai...brrr...
NU bet galvojau bus kiek blogiau. Jei ryt neskaudes, tai valio.
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2007 11 17, 01:35)
Sveikos, man atrodo, nenormalu kad po 3 dienu skauda.
As geriau siandien tris kartus ibuprofena, tai puse velnio, sakyciau jei ramiai sedziu tai nieko. saldau, tai bent neistino dar kol kas.
Jau valgiau. Ir net dantis valiau, atsargiai taip, nes issiziot sunku buvo.
Bijau l. liesti liezuviu ta vieta, taip slykstu, ten gi dar siulai...brrr...
NU bet galvojau bus kiek blogiau. Jei ryt neskaudes, tai valio.

Man tai nieko nesiuvo. Viskas sugijo savaime. Vaistu nuo skausmo reikejo, nes vis tik puliavo. Bet tik keleta dienu. g.gif
Atsakyti
na pasiskaiciusi si skyreli taip bijojau, kad nei nuotaikos nei apetito visa savaite nebuvo. ir tikejausi papulti tarp tu, kurios pasake, kad nieko cia baisaus.
pries tris dienas isrove. reikejo pjauti, nes buvo viduj, ir siuti. nieko neskaudejo tuo metu tikrai. truko viskas apie pusvalandi, gal ir trumpiau. jau ta vakara valgiau sriubos, kita diena ir cepelinu. Skaudejo tik ta vakara, kai praejo veikti nuskausminamieji - bet pasistengiau greit uzmigti, ir ryte pabudus skausmo jau nebuvo.
nu dabar yra tie siulai, nezinau iskris gal patys taip supratau?
geriu dar antibus, nes puliniai buvo jau isiseneje. nu dar pagal gyd-jo rekomendacijas skalauju druska, ir pasitepu zaizda su jodu. ta vakara dar ir saldziau zanda.
nu tikiuosi jokiu siurprizu daugiau nebus smile.gif
beje, susimokejau du simtus uz sita reikala...
Atsakyti