Nutariau pasipasakoti ir as,gal kad nuraminciau visus bijancius rauti protinius dantis.Nes ir as ziauriai bijojau,man reikejo salinti visus 4 protinius.Is pradziu issiroviau 1 (Zalgirio klinikoj),bet kadangi dar nebuvau prisiklausius visokiu baisiu istoriju,tai kazkaip nesureiksminau to,ir viskas praejo gerai ir greitai.Nei tino,nei skaudejo.
Paskui atejo eile traukt dar 2,nes jie kele nuolatinius burnos uzdegimus (gal del to puliuojanti angina budavo mano labai dazna liga).Nuejau vel i Zalgiri,ten mane nuteike kad bus labai sudetinga operacija,trauks is kart 2(virsuj ir apacioj),gali reiketi kelti audinius,pjaustyti ir panasiai,nes karunele buvo nuluzus.Sake gali trukt iki 1,5 h, LABAI skaudes,o po visko savaite busiu sutinusi.
Nustate operacijos data.Nu tai aisku,nakti pries ja beveik nemiegojau....Prisiskaiciau visokio briedo internete,mazdaug galimi zandikaulio luziai,galimos baisios melynes,kazkam po to net teko gultis i ligonione po laselinem....
Nedaug truko,kad buciau is vis nenuejusi.
Bet ryzausi.Ir ka? Istrauke per koki 15 min,abu dantis.Nei pjauste,nei zandikaulio lauze.
Ir skausmo beveik nebuvo,gal tik kiek nemalonu,kol isjudina ta danti...Zalgiry,labai sauni jauna gydytoja Maskolaitiene.Ir sumokejau tik 109 lt (uz abu dantis
) Taip kad nebijokit!