Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

man irgi baisiai pradejo skaudeti dantenos apie protini truputi isdygusi dantuka, patino. anksciau paskaudedavo truputi ir praeidavo ir taip koki 8 metus. o dabar nepraeina verysad.gif

o jus ejote iskart pas chirurga ar pas savo stomatologe g.gif ?
Atsakyti
dar pakrapscius, puliai isbego cry.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 09 10, 20:11)
man irgi baisiai pradejo skaudeti dantenos apie protini truputi isdygusi dantuka, patino. anksciau paskaudedavo truputi ir praeidavo ir taip koki 8 metus. o dabar nepraeina verysad.gif

o jus ejote iskart pas chirurga ar pas savo stomatologe g.gif ?

Polikilnikos iskart siuncia pas chkirurga, o privatininkai kaip kada. Mane pirma karta iskarto siune pas chiruraga, antra karta poas savo gydytoja, kuri irgi siunte poas chirurga. g.gif
Atsakyti
bet gal galima eiti tiesiai pas privatu chirurga g.gif
bet turbut ne doh.gif , gal dar gydyti uzdegima reikes
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 09 11, 11:23)
bet gal galima eiti tiesiai pas privatu chirurga g.gif
bet turbut ne doh.gif , gal dar gydyti uzdegima reikes

Man rodod, gad gali eiti tiesiai pas chirurga, nes ir mano protinis puliavo ir kai tai buvo pastebeta, danti iskart buvo liepta israuti. verysad.gif
Atsakyti
grizau is chirurgo bigsmile.gif apie traukima net neuzsimine. dabar ikiso i dantenas kazkokia gumyte ir antibiotikus israse. tai siam kartui tiek rolleyes.gif tik sake kad jei kartosis , tai reiks apipjaustyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 09 11, 19:12)
grizau is chirurgo bigsmile.gif  apie traukima net neuzsimine. dabar ikiso i dantenas kazkokia gumyte ir antibiotikus israse. tai siam kartui tiek rolleyes.gif  tik sake kad jei kartosis , tai reiks apipjaustyt doh.gif

Cia ir nuo gydytojo priklauso, siaip jau po apipjaustymo po poros men dantenos vel atgal sulipa. g.gif
Atsakyti
ai tie protiniai dantys blink.gif irnesakyk.gif na, tikesiuos geriausio doh.gif siaip tai buvau pas labai visu giriama chirurga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2007 09 07, 12:22)
Vietoj protiniu dantu ne tik niekas nededa impalntu, bet ir neprotezuoja. Kaip sake mano ankstesne gydytoja, jie yra nereikalingi. g.gif

taigi, as irgi ta pati zinau. tik jus kazka apie implantus minejot savo zinutej, todel toks klausimas ir kilo.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2007 09 13, 12:54)
taigi, as irgi ta pati zinau. tik jus kazka apie implantus minejot savo zinutej, todel toks klausimas ir kilo.

Cia as apie 6 danti kalbejau, bet man regis kitame forume. g.gif
Atsakyti
Sveikos, man reikia rauti protinius dantis, gal galite parekomenduoti gera chirurga Kaune. Dekoju is anksto.
Atsakyti
QUOTE(guostytesmama @ 2007 10 02, 17:22)
Sveikos, man reikia rauti protinius dantis, gal galite parekomenduoti gera chirurga Kaune. Dekoju is anksto.

Neodentoje visai gerai traukia, tokia aplinka jauki. Pries savaite tik istrauke 8 dantuka, bet dar labai skauda, nes mano neisdyges buvo, tai pjove visas dantenas ir siuvo, tai negaliu sulaukti kada sugis viskas. Rytoj einu siulu issitraukti. Gal zinote kiek laiko trunka tas sugijimas?
Atsakyti