man irgi baisiai pradejo skaudeti dantenos apie protini truputi isdygusi dantuka, patino. anksciau paskaudedavo truputi ir praeidavo ir taip koki 8 metus. o dabar nepraeina
o jus ejote iskart pas chirurga ar pas savo stomatologe ?
dar pakrapscius, puliai isbego
QUOTE(naca @ 2007 09 10, 20:11)
man irgi baisiai pradejo skaudeti dantenos apie protini truputi isdygusi dantuka, patino. anksciau paskaudedavo truputi ir praeidavo ir taip koki 8 metus. o dabar nepraeina
Polikilnikos iskart siuncia pas chkirurga, o privatininkai kaip kada. Mane pirma karta iskarto siune pas chiruraga, antra karta poas savo gydytoja, kuri irgi siunte poas chirurga.
bet gal galima eiti tiesiai pas privatu chirurga
bet turbut ne , gal dar gydyti uzdegima reikes
QUOTE(naca @ 2007 09 11, 11:23)
bet gal galima eiti tiesiai pas privatu chirurga
Man rodod, gad gali eiti tiesiai pas chirurga, nes ir mano protinis puliavo ir kai tai buvo pastebeta, danti iskart buvo liepta israuti.
grizau is chirurgo apie traukima net neuzsimine. dabar ikiso i dantenas kazkokia gumyte ir antibiotikus israse. tai siam kartui tiek tik sake kad jei kartosis , tai reiks apipjaustyt
QUOTE(naca @ 2007 09 11, 19:12)
grizau is chirurgo apie traukima net neuzsimine. dabar ikiso i dantenas kazkokia gumyte ir antibiotikus israse. tai siam kartui tiek tik sake kad jei kartosis , tai reiks apipjaustyt
Cia ir nuo gydytojo priklauso, siaip jau po apipjaustymo po poros men dantenos vel atgal sulipa.
ai tie protiniai dantys na, tikesiuos geriausio siaip tai buvau pas labai visu giriama chirurga
QUOTE(Florestina @ 2007 09 07, 12:22)
Vietoj protiniu dantu ne tik niekas nededa impalntu, bet ir neprotezuoja. Kaip sake mano ankstesne gydytoja, jie yra nereikalingi.
taigi, as irgi ta pati zinau. tik jus kazka apie implantus minejot savo zinutej, todel toks klausimas ir kilo.
QUOTE(Eleina @ 2007 09 13, 12:54)
taigi, as irgi ta pati zinau. tik jus kazka apie implantus minejot savo zinutej, todel toks klausimas ir kilo.
Cia as apie 6 danti kalbejau, bet man regis kitame forume.
QUOTE(guostytesmama @ 2007 10 02, 17:22)
Sveikos, man reikia rauti protinius dantis, gal galite parekomenduoti gera chirurga Kaune. Dekoju is anksto.
Neodentoje visai gerai traukia, tokia aplinka jauki. Pries savaite tik istrauke 8 dantuka, bet dar labai skauda, nes mano neisdyges buvo, tai pjove visas dantenas ir siuvo, tai negaliu sulaukti kada sugis viskas. Rytoj einu siulu issitraukti. Gal zinote kiek laiko trunka tas sugijimas?