QUOTE(Florestina @ 2007 08 20, 12:41)
Na stai po savaites man raus protini. Prisiskaiciau as tu jusu istoriju ir bijau nerealiai . Penktadieni, kai man paskambino ir pasake kada ateiti, bendradarbe sake, kad taip perbalau, kad ji mane issiunte i kioska nupirkti laikrasti. Jau negaliu miegoti be raminamuju . O kas bus toliau... siaubas. Nors, aisku, danti ir paskauda ir veidas buvo patines, reikia rauti neiko neveiksi. Tikiuosi bus geros nuotaikos kaip visada.
Florestina, tikrai nebijok, aš kelis metus bijojau ir pasirodo veltui, dabar visai nebijau, va po tos baisios operacijos praėjo trys mėn. o man dėl breketų reikėjo raut vieną sveiką dantį ir ėjau raut be baimės ir visai nieko baisaus, o dar po poros savaičių dar vieną sveika raut irgi nebijau visai, taigi bijojau siaubingai tik iki tol kol išoperavo tą nelemtą gulintį protinį, ir pamačius kad nieko baisaus, jau nebebijau nieko, taigi tikrai neverta bijoti, suleidžia vaistų ir visiškai nieko nejauti ir po to nepasakyčiau kad labai skauda, išgersi vsitų ir bus gerai. Na jeigu jau prieš tą rovimą taip bijosi paprašyk gydytojos kad duotų kokių raminančių vaistų tabletę, arba nueik pas šeimos gydytoją ir paprašyk kad išrašytų lapelį raminančių, pasakyk dėl ko, manau tikrai išrašys, ir tada visai viskas dzin bus, nebebijosi. Siprybės ir sėkmės, tikrai nieko ten baisaus