Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(Florestina @ 2007 08 20, 12:41)
Na stai po savaites man raus protini. Prisiskaiciau as tu jusu istoriju ir bijau nerealiai bijau.gif . Penktadieni, kai man paskambino ir pasake kada ateiti, bendradarbe sake, kad taip perbalau, kad ji mane issiunte i kioska nupirkti laikrasti. Jau negaliu miegoti be raminamuju verysad.gif . O kas bus toliau... siaubas. cry.gif  scare.gif  fear.gif Nors, aisku, danti ir paskauda ir veidas buvo patines, reikia rauti neiko neveiksi. Tikiuosi  doctor.gif bus geros nuotaikos kaip visada.

Florestina, tikrai nebijok, aš kelis metus bijojau ir pasirodo veltui, dabar visai nebijau, va po tos baisios operacijos praėjo trys mėn. o man dėl breketų reikėjo raut vieną sveiką dantį ir ėjau raut be baimės ir visai nieko baisaus, o dar po poros savaičių dar vieną sveika raut irgi nebijau visai, taigi bijojau siaubingai tik iki tol kol išoperavo tą nelemtą gulintį protinį, ir pamačius kad nieko baisaus, jau nebebijau nieko, taigi tikrai neverta bijoti, suleidžia vaistų ir visiškai nieko nejauti ir po to nepasakyčiau kad labai skauda, išgersi vsitų ir bus gerai. Na jeigu jau prieš tą rovimą taip bijosi paprašyk gydytojos kad duotų kokių raminančių vaistų tabletę, arba nueik pas šeimos gydytoją ir paprašyk kad išrašytų lapelį raminančių, pasakyk dėl ko, manau tikrai išrašys, ir tada visai viskas dzin bus, nebebijosi. Siprybės ir sėkmės, tikrai nieko ten baisaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 08 20, 18:54)
Florestina, tikrai nebijok, aš kelis metus bijojau ir pasirodo veltui, dabar visai nebijau, va po tos baisios operacijos praėjo trys mėn. o man dėl breketų reikėjo raut vieną sveiką dantį ir ėjau raut be baimės ir visai nieko baisaus, o dar po poros savaičių dar vieną sveika raut irgi nebijau visai, taigi bijojau siaubingai tik iki tol kol išoperavo tą nelemtą gulintį protinį, ir pamačius kad nieko baisaus, jau nebebijau nieko, taigi tikrai neverta bijoti, suleidžia vaistų ir visiškai nieko nejauti ir po to nepasakyčiau kad labai skauda, išgersi vsitų ir bus gerai. Na jeigu jau prieš tą rovimą taip bijosi paprašyk gydytojos kad duotų kokių raminančių vaistų tabletę, arba nueik pas šeimos gydytoją ir paprašyk kad išrašytų lapelį raminančių, pasakyk dėl ko, manau tikrai išrašys, ir tada visai viskas dzin bus, nebebijosi. Siprybės ir sėkmės, tikrai nieko ten baisaus  wub.gif

Siaip jau sis gydytojas man rauna jau trecia danti. Ankstesni rovimai praejo be problemu, bet... visada buna pirmas kartas. Man rove viena sveika, bet kreivai dygstanti protini ir viena danti, kurio kreivame kanale buvo nuluzusi adata. Bet vis tiek truputi baisu, siandien jau nieko. Siaip man gydytojas jau anksciau yra israses "SEDATIF", nes, kaip jis sake - tai geriausias preparatas, veikia svelniai ir neturi salutinio poveikio, neturi saveikos su kitais vaistais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2007 08 21, 13:28)
Siaip man gydytojas jau anksciau yra israses "SEDATIF", nes, kaip jis sake - tai geriausias preparatas, veikia svelniai ir neturi salutinio poveikio, neturi saveikos su kitais vaistais. g.gif

Šitas preparatas thumbup.gif visais sunkesniais gyvenimo atvejais ax.gif
Atsakyti
vaje nebegaliu, kap man skauda protinis dantis blink.gif blink.gif blink.gif kaip as bijau eit fear.gif fear.gif
pries metus traukiant danti, man pridirbo taip, kad gavau kraujo uzkretima blink.gif gavosi sepsis t.y 80proc mirtingumas blink.gif
tai isivaizduokit kaip man dabar reikia dantis trauktis blink.gif o dar niekur nesidesiu teks eit, nes labai skauda blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2007 08 22, 08:38)
vaje nebegaliu, kap man skauda protinis dantis blink.gif  blink.gif  blink.gif  kaip as bijau eit fear.gif  fear.gif
pries metus traukiant danti, man pridirbo taip, kad gavau kraujo uzkretima blink.gif gavosi sepsis t.y 80proc mirtingumas blink.gif
tai isivaizduokit kaip man dabar reikia dantis trauktis blink.gif o dar niekur nesidesiu teks eit, nes labai skauda blink.gif  blink.gif  blink.gif

Mano seserei Seskines poliklinikoje kazkoks rezidentas per anksti iseme siulus, apsinuogino zandikaulis, po to ejo pas mano gydytoja, kad sutvarkytu. g.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
Oi, oi oi greiciau tas pirmadienis (27 d.) ir tas vakaras. Kaip pradejo vakar skaudeti- tai ir baime isgaravo. g.gif ax.gif g.gif Be vaistu nei dienos negaliu, vakar 5 tabletes isgeriau, siandien jau suspejau 2, bet skauda maziau. Vakar pabandziau paskalauti su chlorheksidino tirpalu, gal kokia dantenu infgekcija, bet siandien tikrai geriau g.gif .
Atsakyti
Esu "grazuole" kaip reta: vakar dar ir veidas patino. cry.gif Laukiu nesulaukiu, kad tik greiciau israutu, nes jau tikrai jis man igriso. Laimei i darba tik poryt, bent kazkiek geriau atrodysiu. g.gif
Atsakyti
Stai ir viskas, pasirodo dantukas puliavo tik man gydytoja apie tai nesake. Nenorejo gasdinti. Net registratore nustebo, kad taip greitai. Dabar laisva iki gruodzio, tada higiena, vasari - pasirodyti su implantu. O kol kas puiku, tikiuosi paskutinis protinis problemu nesukels. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2007 08 28, 11:02)
Stai ir viskas, pasirodo dantukas puliavo tik man gydytoja apie tai nesake. Nenorejo gasdinti. Net registratore nustebo, kad taip greitai. Dabar laisva iki gruodzio, tada higiena, vasari - pasirodyti su implantu. O kol kas puiku, tikiuosi paskutinis protinis problemu nesukels. thumbup.gif

O tai jau išrovė, ar kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 08 30, 10:43)
O tai jau išrovė, ar kaip  ax.gif

Jo isrove. Greitai ir be skausmo, bei kanciu. thumbup.gif doctor.gif thumbup.gif
Atsakyti
man irgi vakar isrove protini danti rolleyes.gif baisiai bijojau, nors jau tikrai ne pirmas kuri rauna doh.gif cia turbut ta baime del to kad senstu atsiradus lotuliukas.gif
florestina, o tai tu vietoj to buvusio protinio implanta desi? g.gif ar as kazko nesupratau ..
Papildyta:
QUOTE(loja5 @ 2007 07 30, 13:20)
Sveikos, o man iskilo dabar didziule dilema  g.gif taigi nuejau as tada i Zalgirio poliklinika, danties man zinoma ten nerove nes pasake kad teks operuoti o jie cia tokiu proceduru neatlieka, uzdejo ant to protinio danties vaistu ir liepe kuo greiciau issirauti bet kadangi as planavau isvaziuoti tai paklausiau ar galima butu nukelti ta rovima porai savaiciu, tai gyd. pasake sito reikalo atidelioti neverta ir geriau nerizikuoti ir padaryti ta kuo greiciau...kelioneje to danties as visai nejutau, paskambinau pazistamai stomatologei ir ji baisiausiai nustebo kam cia tas skubejimas - jei danties neskauda tai tos kelios sav. nieko nepakeis ir dar pradejo juoktis kai suzinojo kad anoji gydytoja sake jog tokio danties rovimas man kainuos apie 100-300 litu, sako is kur tokios kainos doh.gif zodziu pasake, atvaziuok i Kauna - israusim uz 90-100 litu bigsmile.gif

blink.gif blink.gif is kur tokios kainos? blink.gif doh.gif man isrove vakar protini uz 30 litu.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2007 09 06, 11:15)
man irgi vakar isrove protini danti  rolleyes.gif baisiai bijojau, nors jau tikrai ne pirmas kuri rauna  doh.gif cia turbut ta baime del to kad senstu atsiradus  lotuliukas.gif
florestina, o tai tu vietoj to buvusio protinio implanta desi?  g.gif ar as kazko nesupratau ..
Papildyta:

blink.gif  blink.gif is kur tokios kainos?  blink.gif  doh.gif man isrove vakar protini uz 30 litu.

Vietoj protiniu dantu ne tik niekas nededa impalntu, bet ir neprotezuoja. Kaip sake mano ankstesne gydytoja, jie yra nereikalingi. g.gif
Atsakyti