Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(Sophi @ 2007 07 30, 14:33)
Ne paslaptis, kad Vilniuj odontologijos paslaugos brangesnės nei Kaune ax.gif

Jei nesudetingas rovimas, tai ir Vilniuje ne kazi kiek kainuoja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2007 07 30, 16:21)
Jei nesudetingas rovimas, tai ir Vilniuje ne kazi kiek kainuoja.  ax.gif

Tai reikalas ir yra tame kad sudetinga - pjaus dantena, skaldys kaula...bet velgi paskaiciavus keliones islaidas, plius gydytoja apziurejusi Kaune gali situacija ir kitaip ivertinti - atrasti tokiu dalyku kuriu telefonu neissiaiskinsi doh.gif tad nuo 100 litu gali greit pereiti gydymo islaidos iki 200.. bet blogiausia tai jog as to danties dabar apskritai nejauciu ir jau galvoju ar verta man skubeti su tuo rovimu? g.gif
Atsakyti
Kol situacija nesikomplikavo, geriau tu jį tvarkyk iki galo. Paskui netikėtai nelauktai gali visko atsitikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 07 30, 20:41)
Kol situacija nesikomplikavo, geriau tu jį tvarkyk iki galo. Paskui netikėtai nelauktai gali visko atsitikti 4u.gif

Suprantu tai kad gali komplikuotis bet is tikruju man to danties rimtai ir neskaudejo schmoll.gif
Atsakyti
Kiek supratau, ten tik šaknis likus, tai koks tikslas ją laikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 07 30, 22:34)
Kiek supratau, ten tik šaknis likus, tai koks tikslas ją laikyt g.gif

Taip. likusi tik saknis, tikslo laikyti zinoma jokio...tik bijau labai verysad.gif ir gasdina tai jog po rovimo savaite busiu i zmogu nepanasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2007 07 30, 22:05)
Suprantu tai kad gali komplikuotis bet is tikruju man to danties rimtai ir neskaudejo schmoll.gif

Tai ir nelauk, kol prades rimtai skaudeti. Patyriau si "Malonuma" pries savaite. Tikrai nelinkiu. verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Prieš Vln žalgirio ligoninės daktarus galiu lenkt galvą, bet paskutinis vizitas pas chirungę konsultuotis dėl protinių dantų tai įsiminė. Kažkoks marmalas, prie kabineto laukia milžiniška eilė, net neįsivaizduoju kaip mes po 1h laukimo į vidų patekom biggrin.gif Vos žvigtelėjo ir iš kart pareiškė, kad operuot reikės su pilna narkoze ir savaitę mažiausiai ligoninėj praleist... ant staigiųjų nusiuntė dar į priimamajį užsirašyt dėl operacijos... pašnekėjom su savo odontologu nutarėm neskubėt ir palaukt, nes greitu laiku nenusimato, kad jie norėtų lauk lįst biggrin.gif
Vienintelis malonus prisiminimas iš to vizito, tai lb faians daktariukas priimamajam blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Įdomus ir man vienas dalykas dėl protinių dantų. Man jau 30, bet protinius dantis turiu tik 3. Apatinio vieno jokių ženklų. Kelis kartus buvo taip lyg jau ruoštųsi dygt, bet taip ir nepasirodė, o dabar jau keletas metų jokių ženklų...Ar gali būt, kad jau ir neišdygs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 31 liepos 2007 - 14:34
QUOTE(Sophi @ 2007 07 31, 15:32)
Įdomus ir man vienas dalykas dėl protinių dantų. Man jau 30, bet protinius dantis turiu tik 3. Apatinio vieno jokių ženklų. Kelis kartus buvo taip lyg jau ruoštųsi dygt, bet taip ir nepasirodė, o dabar jau keletas metų jokių ženklų...Ar gali būt, kad jau ir neišdygs g.gif

Man tiek pat metu, kie Tau. Bet irgi turejau 3 protinius. Vieno nera net uzuomazgos (kai taise 7 danti sake). Vienas israutas, vienas laukia rovimo, vienas plombuotas. Mano mamai paskutinis protinis isaugo kai ji buvo 45. Tiksliaus jis paejo po 7 danciu ir aukdamas ji suskalde. Tai kaip buna su tais protiniais. g.gif

Atsakyti
Tie trys tai mano dar sveikučiai, bet va tas paskutinis vis neduoda ramybės, kad kokio šposo neiškrėstų... unsure.gif
Atsakyti
Na stai po savaites man raus protini. Prisiskaiciau as tu jusu istoriju ir bijau nerealiai bijau.gif . Penktadieni, kai man paskambino ir pasake kada ateiti, bendradarbe sake, kad taip perbalau, kad ji mane issiunte i kioska nupirkti laikrasti. Jau negaliu miegoti be raminamuju verysad.gif . O kas bus toliau... siaubas. cry.gif scare.gif fear.gif Nors, aisku, danti ir paskauda ir veidas buvo patines, reikia rauti neiko neveiksi. Tikiuosi doctor.gif bus geros nuotaikos kaip visada.
Atsakyti