Įkraunama...
Įkraunama...

Protiniai dantys

QUOTE(miskouoga @ 2007 01 30, 14:40)
Na va, ir man reikia rauti proto danti  fear.gif  help.gif
Gal patarsit, kas tai galetu padaryti, geriausia-su pilna narkoze  lotuliukas.gif

Niko baisaus tas rovimas. Kam tau ta narkoze. Mane jau irgi ruosesi siusti i Zalgirio, kad su pilna narkoze israutu. Bet kai protezavausi klinikoje "Gidenta" tai isrove be jokiu ten narkoziu ir viskas buvo thumbup.gif .
Atsakyti
Iš tikrųjų, kai šitą skyrelį paskaičiau doh.gif , taip ir narkozės užsimanyt galima biggrin.gif Be abejo bjaurus reikalas tie protiniai, bet raunant ir nusiteikimas labai svarbus. Man studenčiukė vyro sesuo vieną buvo apsiėmusi ištraukt. Kai nežinojau, kad tokie baisūs tie protiniai, tai ir baimės didelės nebuvo, padedama kolegos ir išrovė thumbup.gif Krūminio netekimą baisiau prisimenu, nors jau patyręs vyrukas rovė
Atsakyti
gal kas rove kmu klinikose protini danti? ten reikia moket? o gal dar zinot ar galima vienu kartu israuti visus protinius???
Atsakyti
Galiu irgi jungtis prie jusu. Gydytojas vakar "nudziugino" kad teks salinti abu likusius protinius, nes jie kazkaip pasisuke ir sukandant as daznai prisikandu gleivine. Bjaurus reikalas. Tik pirma reikia baigti protezavima. Bet manau, palauksiu kol oras atsils, nes tai ne skubu, reikia issirauti iki spalio men., nes tada praeis metai nuo apatinio protinio taisymo ir uz rovima reikes moketi. verysad.gif blush2.gif schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 31 sausio 2007 - 14:32
Nagi prieš dešimt parų apturėjau to labai jau bijoto operuoti danties operaciją. Šiandien jau išėmė siūlus. Taigi pas mane protinis gulėjo horizontaliai apatiniame žandikaulyje ir buvo įsirėmęs į 7 dantį. Toks atvejis tikrai nėra lengvas. Ryžausi operacijai, KMUK chirurgas labai super buvo, bijojau beproto, bet prileido tiek raminančių, kad ant operacinės stalo buvo dzin kad grežia, viskas truko apie 1,5 val.Labai fainas gydytojas, pajuokino dar operuodamas, labai ramino, jei kam reikės kontaktus galėsiu parašyt į AŽ. Operacija tikrai nėra baisi, tikrai galit nebijot kam reikia operuot ne gulinčius dantis tai išvis greitai ir lengvai viskas ir beveik neskauda ax.gif Bet man pooperacinis laikotarpis tai doh.gif Skaudėjo tikrai nerealiai kokias tris paras, nepadėjo net nuskausminamieji, gėriau stiprius antibijotikus, valgyt ir kalbėt beveik visai negalėjau kelias paras. Na mano atvejis toks matyt sunkesnis, nes pjovė tas mėsas kur jungia abu žandikaulius,pjovė žandikaulio kaulą ir dar skaldė dantį, todėl negalėjau judint žandikaulių ir valgyt. Dar sake skaudes to kol susiformuos jungiamasis kaulinis audinys.Taigi su skausmais ne kas, bet bijot pačios operacijos tikrai neverta blush2.gif Keliom panom operavo protinius dantis irgi, tik negulinčius, tai joms kitą dieną visai liuks buvo, sako vos skauda, net nuskausminamuju nereikia. Taigi mano patarimas jeigu jau operuoti tokius dantis Kaune tik KMUK, ten labai profesionaliai ir greitai viską padaro, plius leidžia raminamųjų daug, ko nedaro jokia privati klinika ir po to dar stebi parą ar viskas gerai ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 16 gegužės 2007 - 11:07
Patarkit prasau, o kaip del protinio danties saknies? Man ji buvo sutaise pries pora metu, vakar pradejo siek tiek mausti, o siandien bevalant dantis, visas iskrito, liko tik saknis...idomu ar tokio danties rovimas problematiskas? g.gif
Atsakyti
Na padekit brangiosios!!! Uz poros valandu jau eisiu rauti verysad.gif
Atsakyti
cray.gif
Atsakyti
Yra toks protingas rusu posakis "дурная голова ногам покоя недоет". Tai vat jis labai protingas. smartass.gif Balandi pajutau maudima protiniame dantyje, kaip tik tada lankiausi pas savo odontologa del skausmo po implantacijos, galejau paprasyti, kad apziuretu, bet to nepadariau. Po menesio, darant higiena, pajutau skausma purskiant smeliasrove. Liepos viduryje pakliuvau pas odontologe, sutaise. Po savaites taip suskaudo, kad buvo "gera" patino veidas. Nulekiau pas ta pat gydytoja. Jau apmires nervas, uzdejo vaistu, dantis sunkiai prieinamas teks rauti, o chirurgas atostogauja, tad teks teks dar palaukti. O jei buciau pakalbejusi apie tai su gydytoju balandi, dabar tikriausiai nebutu tokiu problemu. g.gif blush-anim-cl.gif doctor.gif fear.gif scare.gif cray.gif blush2.gif cry.gif verysad.gif bijau.gif
Atsakyti
Sveikos, o man iskilo dabar didziule dilema g.gif taigi nuejau as tada i Zalgirio poliklinika, danties man zinoma ten nerove nes pasake kad teks operuoti o jie cia tokiu proceduru neatlieka, uzdejo ant to protinio danties vaistu ir liepe kuo greiciau issirauti bet kadangi as planavau isvaziuoti tai paklausiau ar galima butu nukelti ta rovima porai savaiciu, tai gyd. pasake sito reikalo atidelioti neverta ir geriau nerizikuoti ir padaryti ta kuo greiciau...kelioneje to danties as visai nejutau, paskambinau pazistamai stomatologei ir ji baisiausiai nustebo kam cia tas skubejimas - jei danties neskauda tai tos kelios sav. nieko nepakeis ir dar pradejo juoktis kai suzinojo kad anoji gydytoja sake jog tokio danties rovimas man kainuos apie 100-300 litu, sako is kur tokios kainos doh.gif zodziu pasake, atvaziuok i Kauna - israusim uz 90-100 litu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2007 07 30, 14:20)
anoji gydytoja sake jog tokio danties rovimas man kainuos apie 100-300 litu, sako is kur tokios kainos doh.gif zodziu pasake, atvaziuok i Kauna - israusim uz 90-100 litu bigsmile.gif

Ne paslaptis, kad Vilniuj odontologijos paslaugos brangesnės nei Kaune ax.gif
Atsakyti