Nagi prieš dešimt parų apturėjau to labai jau bijoto operuoti danties operaciją. Šiandien jau išėmė siūlus. Taigi pas mane protinis gulėjo horizontaliai apatiniame žandikaulyje ir buvo įsirėmęs į 7 dantį. Toks atvejis tikrai nėra lengvas. Ryžausi operacijai, KMUK chirurgas labai super buvo, bijojau beproto, bet prileido tiek raminančių, kad ant operacinės stalo buvo dzin kad grežia, viskas truko apie 1,5 val.Labai fainas gydytojas, pajuokino dar operuodamas, labai ramino, jei kam reikės kontaktus galėsiu parašyt į AŽ. Operacija tikrai nėra baisi, tikrai galit nebijot kam reikia operuot ne gulinčius dantis tai išvis greitai ir lengvai viskas ir beveik neskauda
Bet man pooperacinis laikotarpis tai
Skaudėjo tikrai nerealiai kokias tris paras, nepadėjo net nuskausminamieji, gėriau stiprius antibijotikus, valgyt ir kalbėt beveik visai negalėjau kelias paras. Na mano atvejis toks matyt sunkesnis, nes pjovė tas mėsas kur jungia abu žandikaulius,pjovė žandikaulio kaulą ir dar skaldė dantį, todėl negalėjau judint žandikaulių ir valgyt. Dar sake skaudes to kol susiformuos jungiamasis kaulinis audinys.Taigi su skausmais ne kas, bet bijot pačios operacijos tikrai neverta
Keliom panom operavo protinius dantis irgi, tik negulinčius, tai joms kitą dieną visai liuks buvo, sako vos skauda, net nuskausminamuju nereikia. Taigi mano patarimas jeigu jau operuoti tokius dantis Kaune tik KMUK, ten labai profesionaliai ir greitai viską padaro, plius leidžia raminamųjų daug, ko nedaro jokia privati klinika ir po to dar stebi parą ar viskas gerai