QUOTE(indreja @ 2006 05 03, 12:26)
Gyva dar. Antradienį buvau pas gydytoją, sakė, kad šaknis buvo su kaulu suaugusi, užtat tokie padariniai
. Išrašė antibiotikų, burnos antiseptikų. Šiandien jau gyvenu be nuskausminamųjų, nes skausmas šiek tiek mažesnis. Man dantį traukė penktadienį rytą, tai va, greit savaitė bus, o aš dar vis kankinuosi. Tikiuosi, viskas bus gerai, bet jei reikėtų dar vieną dantį traukti,brrr...
.
O tai nori pasakyti tau nebuvo paskirti antibiotikai ir skalavimo skystis, skatinantis gleivinės gijimą?
Man dar chirurgas išrašė leidžiamų priešuždegiminių vaistų, kad mažiau sutinčiau, bet niekas nesuleido.
QUOTE(Florestina @ 2006 05 03, 15:01)
Labai svarbu, koks bus pirmo danties rovimas. Man tai kaip ir gerai viskas buvo, nors dantis ir buvo atsiremes i 7 danties kakleli, bet jei dar reiks rauti manau nebijosiu. O mano seseri labai kankino, poliklinikoje jos protini su uzsirietusiomis saknimis rove kazkoks rezidentas, procedura truko apie 1,5 valandos.
Dabar ji tikrai niekam neduoda rauti antro protinio. Taip kad siam "malonumui" reikia pasirinti patyrusi chirurga.
Man pirmas rautas protinis irgi nekoks buvo, rėmėsi į 7 danties šaknis, vienas kampukas vos vos išlindęs buvo ir dar šaknys galais beveik susilietę
Žodžiu pjovė, gręžė, skaldė, siuvo, sutinus vaikščiojau, bet visai neskaudėjo. O antras labai sunkiai skilo, tai galvojau žandikaulį nulups chirurgas, po to irgi sutinau ir porą dienų nemaloniai dilgčiojo žandikaulį. Pirmo danties rovimas nuo atsisėdimo į kėdę iki išėjimo namo truko apie 1.5val. (su visom dezinfekcijom ir t.t.), antro berods valandos nesiekė
Antras nors ir greitas, bet nelabai malonus buvo, o per pirmą vos neužmigau