Žalia Rūta, Jūs darote kriminalą ten, kur jo nėra Tiek tegaliu pasakyti.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 01, 21:48)
O jei neissiaiskintu ir neikeltu foto? Kaip tada?
Idomu, kodel pagavus vagi jis nepaleidziamas, o moka bauda? Ot netikeliai, Happy Angel paaiskintu, kad jei grazini vogta preke - tai prie ko cia kaltas?
Idomu, kodel pagavus vagi jis nepaleidziamas, o moka bauda? Ot netikeliai, Happy Angel paaiskintu, kad jei grazini vogta preke - tai prie ko cia kaltas?
O jei tamsta pagautu atsiskaitancia padirbtu banknotu,kuri jums dave kaip graza turguje pvz?Esat tikra,kad jums taip atsitikt negali ?Manot,papasakosit teisybe ir visi patikes?O kaimynai uz nugaros dar ilgai snabzdesis ir pirstais rodys-sukciautoja,dirbt tingi ,pinigus piesia...
QUOTE(Gafsa @ 2011 03 01, 21:55)
O jei tamsta pagautu atsiskaitancia padirbtu banknotu,kuri jums dave kaip graza turguje pvz?Esat tikra,kad jums taip atsitikt negali ?Manot,papasakosit teisybe ir visi patikes?O kaimynai uz nugaros dar ilgai snabzdesis ir pirstais rodys-sukciautoja,dirbt tingi ,pinigus piesia...
turbut supratot, kad neadekvatu pavyzdi pasaket.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 01, 20:57)
Kaip ir Jūs Vagis vogdamas žino, ką daro. Žmogus, parduodantis kvepalus, gali ir nežinoti, jog neoriginalius parduoda.
Bet tą temą jau baigiu, nes gaunasi pilstymas iš tuščio į kiaurą
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 01, 21:57)
Kodelgi? Lyg ir turim parduota neoriginalu daikta,pasak pardavejos,gauta kaip originalu.
Bet vat tamsta nesuprantat,kad neadekvaciai isijautet ,toks "svieto lyginimas"-beprasmis uzsiemimas ,juk nei karas prasidejo,nei kas numire
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2011 03 01, 22:01)
Tai aisku, kad baigiam. Neorgianlus, tai neorginalus (si karta pasitaike )
kas turit Guerlain kareivėlio formos 50-uką, ar apačioj stiklas lygiai išgaubtas?
niekad negalvojau, kad čia rašysiu, bet sukėlė abejonių nelygus stiklas ir silpnai besilaikantis kvapas. dar kai perskaičiau apie itališkus sandėlius... mano dėžutė su arabiškais rašmenim ant dugno ar kažkuo panašiu. kodas OZ01 ant buteliuko ir ant dėžutės.
tik nekelkit kipišo iš karto, tiesiog noriu išsiaiškint.
niekad negalvojau, kad čia rašysiu, bet sukėlė abejonių nelygus stiklas ir silpnai besilaikantis kvapas. dar kai perskaičiau apie itališkus sandėlius... mano dėžutė su arabiškais rašmenim ant dugno ar kažkuo panašiu. kodas OZ01 ant buteliuko ir ant dėžutės.
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 01, 22:17)
kas turit Guerlain kareivėlio formos 50-uką, ar apačioj stiklas lygiai išgaubtas?
Mano melynosios valandos 50 ml dugno isgaubimas vienam sone keliais mm auksciau nei kitam .Bet pats isgaubimas tai tvarkingas,simetriskas,stiklas lygus.Gaila,fotiko neturiu .
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 01, 21:17)
Pas mane Mitsouko 75-tukas, pirktas iš fragrancex. Dugnas nepasakyčiau, kad būtų visiškai simetriškai (milimetras į milimetrą) išgaubtas, viena pusė čiut-čiut aukštesnė, bet beveik nepastebimai. Arabiški užrašai ant dėžutės apačios irgi yra.
Dėžutės apačia pas mane visiškai tokia pati, tik skiriasi paskutiniai 2 barkodo skaičiai ir pats kodas. Net arabiški užrašai identiški
QUOTE(Tays @ 2011 03 01, 21:43)
viena pusė čiut-čiut aukštesnė, bet beveik nepastebimai.
na, pas mane pastebimai gan...kvapo po 20 min nebejaučiu visiškai nuo odos, nors iš miniuko buvo užsifiksavę, kad laikosi kaip žvėris (čia apie EDT aš).
QUOTE(Tays @ 2011 03 01, 22:43)
Pas mane Mitsouko 75-tukas, pirktas iš fragrancex. Dugnas nepasakyčiau, kad būtų visiškai simetriškai (milimetras į milimetrą) išgaubtas, viena pusė čiut-čiut aukštesnė, bet beveik nepastebimai. Arabiški užrašai ant dėžutės apačios irgi yra.
Dėžutės apačia pas mane visiškai tokia pati, tik skiriasi paskutiniai 2 barkodo skaičiai ir pats kodas. Net arabiški užrašai identiški
Mano Mitsouko 30ml. Arabiški užrašai tokie patys, tik kairėj pusėj nėra to ženkliuko su PCT. Kodas 5F01. Barkodo irgi 2 paskutiniai skiriasi. Dugnas tai labai tolygiai išlenktas. O dėl kvapo, tai aš galvojau, kad čia mano nosis kažkodėl neužuodžia Mitsouko. Pasirodo čia gali būti kalta Arabija...