Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 01, 20:49)
Nepykit, bet nesuprantu, kaip tarp orginaliu patenka ne orginalus  g.gif Va cia as atsakymo nerandu unsure.gif

Manau,kad labai paprastai-is ten,is kur ir originalai-is draugo.O jo motyvai,turbut,idomus tik Margei.Jei tuos kvepalus matai pirma karta,nesi testavus,tai kokybiskas fufelis,manau,priverstu apsigaut ne viena.
As is sios pardavejos esu pirkus Shalimar,originalumu neabejoju ir esu dekinga uz gera preke.O jei ji sutinka atsiimt anuos neoriginalius ir grazint pinigus,tai isvis problemos nematau,ko gera,visu gaminamu kvepalu subtilumu vienam zmogui zinot neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 03 01, 20:59)
O jei ji sutinka atsiimt anuos neoriginalius ir grazint pinigus,tai isvis problemos nematau,ko gera,visu gaminamu kvepalu subtilumu vienam zmogui zinot neimanoma.

O kaip tada parduodant tvirtinti, kad orginalus, kai tiksliai nezinau, is kokiu jie saltiniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 01, 19:49)
Nesiaudrinu, as uz teisybe bigsmile.gif

O pasakymas - priimsiu atgal - man neatrodo tas pats, kas pripazinimas, jog fufliakas. Vienai kilo itarimas, kitai - nekils ir nenes cia foto. As tik del to mirksiukas.gif

Nepykit, bet nesuprantu, kaip tarp orginaliu patenka ne orginalus  g.gif Va cia as atsakymo nerandu unsure.gif

Aš gal per gera ir gyvenimo nepamokyta ( biggrin.gif ), bet kažkaip nesu linkusi iš karto teisti žmogaus 4u.gif Maža ką, gal tikrai nežinojo, kad fufelis pasitaikė. Na, nekalbu apie tokias, kur įsistato naglas akis ir fufelius kaip originalus prastuminėja tai žinodamos, tokioms tai jokio pasiteisinimo negali būti.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 01, 20:01)
O kaip tada parduodant tvirtinti, kad orginalus, kai tiksliai nezinau, is kokiu jie saltiniu? g.gif

O kodėl reiktų galvoti kitaip, jei niekas niekada nesiskundė dėl kvepalų originalumo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 01, 21:01)

Pasitaiko,ir draugai apgauna unsure.gif .Jei kvepalu negamini ,tai visad lieka1/1000000 tikimybe,kad fufelis biggrin.gif .
Atsakyti
Uoj merginos kokios jus keistos biggrin.gif Galvojau nieko nerasysiu ir tyliai paskaitysiu jusu papostringavimus, bet nesusilaikiau... Ka jus manot, kad as nupirkau juos uz 20lt ir dabar stumdau uz 200lt? Niekada tokiais dalykais neuzsiemiau ir neuzsiimsiu. Neprivalau ir neturiu del ko jums teisintis, neorginalus jie tai neorginalus, apie ka dar kalbet? Jau ryte parasiau, kad parasytu sask nr. Nezadu cia atgailauti, man tikrai ne maziau nemalonu kiek ir pirkejai.
Atsakyti
Fainai bigsmile.gif Neorginalus, tai neorginalus, nors pardavineja, kaip orginalius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 01, 20:18)
Fainai bigsmile.gif Neorginalus, tai neorginalus, nors pardavineja, kaip orginalius  bigsmile.gif

Nerimstat ax.gif Gi sako žmogus, kad nežinojo, kad priims atgal, nesmagiai jaučiasi. Ko Jūs dar norit? rolleyes.gif Kad apsibarstytų galvą pelenais ir savaitę pasninkautų atgailaudama? rolleyes.gif Gerai Gafsa sako - jei pats negamini, negali būti 100% tikras dėl originalumo. Ir dėl to, kad jei gerai nepažįsti vienų ar kitų kvepalų, gali apsigauti, ji taip pat teisi.
Sakyčiau, kitas reikalas būtų, jei pardavėja draskytųsi aiškindama, kad čia originalas ir niekaip kitaip. O dabar gi visai ne tokia situacija smile.gif Pripažįsta ji, kad gali būti neoriginalūs, pinigus grąžins, kvepalus pasiims atgal. Tai kame problema? 4u.gif
Atsakyti
Tas, kad visos gina sava zmogu - "pirkau, viskas gerai". Dzin, kad si karta taip nera.

Baigiau.

Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2011 03 01, 21:23)
Gerai Gafsa sako - jei pats negamini, negali būti 100% tikras dėl originalumo.

Dar karta paklausiu - kam tada tvirtinti, jei nezinai? Juolab, is tiesu is neaiskaus saltinio. Bet lai liks retorika.

Nes cia vieni lygesni uz kitus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 01, 20:34)
Tas, kad visos gina sava zmogu - "pirkau, viskas gerai". Dzin, kad si karta taip nera.

Baigiau.

Na, bent jau mano atvejis ne toks - tikrai nieko nesu pirkusi iš Marges smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 01, 20:36)
Dar karta paklausiu - kam tada tvirtinti, jei nezinai? Juolab, is tiesu is neaiskaus saltinio. Bet lai liks retorika.

Nes cia vieni lygesni uz kitus  cool.gif

Nieko negaliu komentuoti dėl lygumo/nelygumo, Jūs sakot, Jūs žinot smile.gif

O dėl tvirtinimo: nežinau, kodėl Jums tai taip kliūva. Gi nesilaiko ji to originalumo įsikabinusi bele kaip. Va išaiškinot visos bendrai, kad neoriginalūs, pripažino žmogus, kad tikrai pardavė ne tai, ko tikėjosi pardavėja, pinigus grąžins. Tai kažkaip aš nesuprantu, kas Jums netinka g.gif Tai ar dabar, kvepalus parduodant, reikia prirašyti "manau, kad originalūs"? Nes jei, neduok D., bus neoriginalūs ir parduosiu to nežinodama, tačiau sutiksiu grąžinti pinigus tai išsiaiškinus, vis tiek liksiu kalta? Kažkaip nesueina man čia kažkas ax.gif
Atsakyti
Aaaa, tai pirma nusiperki preke, o tada jau tavo bedos - irodysi, kad fuflia, tavo laime, jei ne, turesi bele ka thumbup.gif

Butent, rasyti, jog "manau". Pardavejas PRIVALO zinoti, savo prekes charakteristikas ir informuoti pirkeja.
Ir nedarykim cia is Marges aukos, kuri uzsiima tokiu ir anokiu kvepalu prekyba. Nes dabar ji gavosi vargse, nes NETYCIA pardave fufliaka.

Ot dasigyvenom.
Atsakyti
Tai kad mes tik liudininkai smile.gif ,as,pvz,turiu duomenu,gristu asmenine patirtim,liudijanciu,kad Marge parduoda ir originalius kvepalus,tai kodel negaliu to pamineti bigsmile.gif .As juk nesakau,kad visi 100proc jos parduoti kvepalai buvo originalus.Cia tik svarstom ,teoriskai,kaip taip atsitiko g.gif .O isisegt,kaip rotveileriui,lengviausia,tik ,kad ne vienas,net ir nekaltas, neapsaugotas nuo neteisingu kaltinimu[turiu galvoje samoninga apgaudinejima].Niekad nezinai,koki durniu su iniciatyva gali sutikt kita diena,ir irodyk tu jam,kad vanduo ne sausas biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 01 kovo 2011 - 20:49
QUOTE(HappyAngel @ 2011 03 01, 21:40)
Nes jei, neduok D., bus neoriginalūs ir parduosiu to nežinodama, tačiau sutiksiu grąžinti pinigus tai išsiaiškinus, vis tiek liksiu kalta? Kažkaip nesueina man čia kažkas ax.gif

O jei neissiaiskintu ir neikeltu foto? Kaip tada? g.gif

Idomu, kodel pagavus vagi jis nepaleidziamas, o moka bauda? Ot netikeliai, Happy Angel paaiskintu, kad jei grazini vogta preke - tai prie ko cia kaltas? bigsmile.gif
Atsakyti