Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

apie visus kvepalus niekas nekalba, tik apie tuos, kurie nuotraukoj smile.gif neatitinka bent 3 dalykai, o Dior nedaro belenkaip.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 01, 13:19)
Dabar jau klokit, is kur jie, nes raides isdavikes atspindzio nerodo  biggrin.gif

Visi kvepalai is Milano, turiu drauga kuris gauna pigiau is sandeliu, is kuriu veliau kvepalai buna vezami i parfumerijos parduotuves, todel ir orginalumu ju neabejoju. Dauguma kvepalu perleidziu savo draugem, mamai, giminem, visi naudojas, visi patenkinti ir cia pirmas atvejis kad kazkas abejotu. Pirkejai parasiau, kad tikrai priimsiu abejus kvepalus, nes pati neabejoju ju orginalumu, bus kas sunaudos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2011 03 01, 13:43)
Visi kvepalai is Milano, turiu drauga kuris gauna pigiau is sandeliu, is kuriu veliau kvepalai buna vezami i parfumerijos parduotuves, todel ir orginalumu ju neabejoju. Dauguma kvepalu perleidziu savo draugem, mamai, giminem, visi naudojas, visi patenkinti ir cia pirmas atvejis kad kazkas abejotu. Pirkejai parasiau, kad tikrai priimsiu abejus kvepalus, nes pati neabejoju ju orginalumu, bus kas sunaudos smile.gif

rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Tainka @ 2011 03 01, 13:33)
Kas pasakė, kad aš panikuoju biggrin.gif Tik prašau patarimo, gal kas turi, norėčiau palyginti  smile.gif

Sykis jus jau turite abejus poisonus , tai kodel nepalyginti kvapu su parduotuveje esanciais?
Atsakyti
Aš taip pat pirkau iš šios pardavėjos, priekaištų neturiu thumbup.gif Bet šis buteliukas įtartinas, dėl purkštuko ir dangtelio spalvų dar suprasčiau, gal Italijos rinkai gaminami tokie, bet kad nėra raidžių atspindžio - man keista. Gal pas tą draugą galėjo įsipainioti neoriginalas? Turiu Pure Poison ir Pure Poison Elixir, abeji tokie, kokie ir turi būti. Vis dėlto daugiausia gali pasakyti kvapas. Šiaip ar taip pardavėja labai mandagi ir sąžininga, tai nebijočiau ir toliau pirkti pas ją 4u.gif
Atsakyti
Ir aš pirkus iš margės, tikrai originalūs buvo, nes tikrinausi kristėj 4u.gif

Atsakyti
Paziurejau savo Pure Poison - atsispindi raides.
Paziurekit oficialiam puslapy http://www.dior.com/...lpoisonfpl.html

nera tokio leidimo. O jei ir butu kazkokia slapta limitke, nebutu 100 ml.

Nepykit, Marge, bet pardavet fake fake ir dar karta fake.

Net internete tokiu nerandu (Turkijoj neiskojau).
Papildyta:
O kas pirko pas Marge, tai GAL ir buvo tikri, bet jau tik ne sie. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemist @ 2011 03 01, 15:21)
Aš taip pat pirkau iš šios pardavėjos, priekaištų neturiu thumbup.gif  Bet šis buteliukas įtartinas, dėl purkštuko ir dangtelio spalvų dar suprasčiau, gal Italijos rinkai gaminami tokie, bet kad nėra raidžių atspindžio - man keista. Gal pas tą draugą galėjo įsipainioti neoriginalas? Turiu Pure Poison ir Pure Poison Elixir, abeji tokie, kokie ir turi būti. Vis dėlto daugiausia gali pasakyti kvapas. Šiaip ar taip pardavėja labai mandagi ir sąžininga, tai nebijočiau ir toliau pirkti pas ją 4u.gif

Baikit juokus, Italijos rinka kuo skiriasi nuo likusios europos, kam cia spalvas keisti. Rinkos skiriasi, pvz islamo krastams buna kitokie... su ju kevarzonem. Bet tik jau ne Italija biggrin.gif

Ir dar - kaip dzintars fabrike atsirastu padielke dzintars?

Eikit, nesekit pasaku su tais pigiau gavau is draugo
lotuliukas.gif

Visi pozymiai sako, kad padielke:
1. ne tokia spalva
2. 100 ml
3. nera raidziu atspindziu.
4. nu truksta tik uzraso fake lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 01 kovo 2011 - 18:40
Dėl Dior Pure poison- manau, kad foto- neoriginalas.
1) kodukas ant dugno - schmoll.gif 2) atspindžiai -raidės atsispindi originale3) spalva - purkštuko, buteliuko schmoll.gif -pas mane kamstelis baltas- žiedelis viskas bordo spalva-pats purkštukas- juodos spalvos.4)šiaudelis tiesus originalo - bet tai gal ne esmė. g.gif
Tokie mano pastebėjimai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovistoma: 01 kovo 2011 - 18:53
istrynu ka parasiau, nes nusisnekejau lotuliukas.gif
o tikrai limitkiu nebuna po 100ml?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 01 kovo 2011 - 19:02
[quote=mylimaa,2011 03 01, 19:56]
istrynu ka parasiau, nes nusisnekejau lotuliukas.gif
o tikrai limitkiu nebuna po 100ml?
[/quot]
Bala nemate tas limitkes. Esme, nera violetinio Pure poison, nera su auksiniu ziedeliu, purkstukas turi reguliuotis, raides atspindeti.

Nors vienoj parduotuvej parodykit man tokius pure poison. Jei neuztenka jums oficialios DIOR pardes..

Kam cia kisti zmogui fufeli doh.gif
Atsakyti
Žalia Rūta, manau, jog be reikalo taip audrinatės, pardavėja gi labai geranoriškai ir be jokių atsikalbinėjimų pasakė, kad kvepalus priims atgal smile.gif Man tai tik rodo, jog žmogus nežinojo, kad neoriginalius parduoda smile.gif Nesimuša gi ji kumščiais į krūtinę klykdama, kad čia originalas ir TIK originalas.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 03 01, 20:45)
Žalia Rūta, manau, jog be reikalo taip audrinatės, pardavėja gi labai geranoriškai ir be jokių atsikalbinėjimų pasakė, kad kvepalus priims atgal smile.gif Man tai tik rodo, jog žmogus nežinojo, kad neoriginalius parduoda smile.gif Nesimuša gi ji kumščiais į krūtinę klykdama, kad čia originalas ir TIK originalas.

Nesiaudrinu, as uz teisybe bigsmile.gif

O pasakymas - priimsiu atgal - man neatrodo tas pats, kas pripazinimas, jog fufliakas. Vienai kilo itarimas, kitai - nekils ir nenes cia foto. As tik del to mirksiukas.gif

Nepykit, bet nesuprantu, kaip tarp orginaliu patenka ne orginalus g.gif Va cia as atsakymo nerandu unsure.gif
Atsakyti
Nieko niekad nepirkau iš Margės ir jokios nuomonės apie jos parduodamus kvepalus neturiu. Bet pasakymas "turiu drauga kuris gauna pigiau is sandeliu, is kuriu veliau kvepalai buna vezami i parfumerijos parduotuves ..." iki skausmo girdėtas iš visokokių analogų ir fufliakų pardavėjų. Jei tai tik nelaimingas sutapimas - belieka Margę užjaust, nes jos reputacijai rimtas smūgis.
Atsakyti