Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

Ir dar idomu, ar limitkes buna 100 ml g.gif

Idomu, kaip manuju, ar raides atsispindi, niekada neatkreipiau demesio.
Bet lyg rubai prikisus nosi kvepia nuo 6 val ryto, tai gal ne fufliakas? Nes pirkau ne is pardes. Tiksliau mainiaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 01 kovo 2011 - 12:21
QUOTE(savaitė @ 2011 03 01, 11:37)
Manau, ne originalus.  Ebay  yra su tokiu kamstuku, 100 ml 20 euru.  Pure Pioson  buna tik su baltu kamsteliu,  o Elixir parduodami  su pompele. Pateiktoje nuotraukoje nera uzraso elixir.  Kodas 0Z02 neegzistuoja , suvedus  cosmeticswizard.net
Eiciau sulyginti kvapu i artimiausia parduotuve.

del sio tinklapio kodu "patikrinimo" galwos neguldyciau, iwedus sawo Midnight poison elixir koduka, raso kad nera tokio kodo, pirkta tikrai is mum wisom gerai zinomos internetines parduotuwes kaip testeris. Dabar dar del idomumo iwedziau dior j'adore, kuris pirktas pries kelias sawaites boots parduotuvei, raso ta pati, tad...
Atsakyti
Kadangi pirkau iš tos pačios pardavėjos Ir Dior Poison EDT 30 ml, leidžiu sau abejoti ir šitų originalumu g.gif
Gal kas turite, galėtumet pažiūrėti, ar purkštukas eina tiesiai, nes mano pasisukęs į šoną. Pavadinimas neatsispindi. Ir purškiasi iš karto daug...
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2011 03 01, 13:58)
Kadangi pirkau iš tos pačios pardavėjos Ir Dior Poison EDT 30 ml, leidžiu sau abejoti ir šitų originalumu g.gif
Gal kas turite, galėtumet pažiūrėti, ar purkštukas eina tiesiai, nes mano pasisukęs į šoną. Pavadinimas neatsispindi. Ir purškiasi iš karto daug...

O paradveja "garsi"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 01, 13:09)
O paradveja "garsi"?  biggrin.gif

Jei SM, tai jau daug maz nutuokiu kuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 01, 13:09)
O paradveja "garsi"?  biggrin.gif

As pardaveja smile.gif Situacija ir man labai keista atrodo... Tikrai ne vienai esu kvepalus pardavus, pirmas toks atvejis, kai abejojama ju orginalumu g.gif
Atsakyti
Taip, SM, dėl garsumo nežinau biggrin.gif , pirma karta pirkau iš jos 4u.gif
Bet pardavinėja ji daug kvepalų, nusiskundimų nebuvo, aš pirma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2011 03 01, 12:54)
del sio tinklapio kodu "patikrinimo" galwos neguldyciau, iwedus sawo Midnight poison elixir koduka, raso kad nera tokio kodo, pirkta tikrai is mum wisom gerai zinomos internetines parduotuwes kaip testeris. Dabar dar del idomumo iwedziau dior j'adore, kuris pirktas pries kelias sawaites boots parduotuvei, raso ta pati, tad...

Mano Diorams sis patikrinimo metodas tinka. Originalumu neteko suabejoti. Taciau fufeliuose irgi galima imusti teisinga koda, paimta nuo originalaus gaminio. Sutinku, kad tas tinklapis dar nera originalumo garantas. Man didziausias garantas yra kvapas, ir Pure Poison bordavu kamsteliu neteko matyti.
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2011 03 01, 14:11)
As pardaveja smile.gif Situacija ir man labai keista atrodo... Tikrai ne vienai esu kvepalus pardavus, pirmas toks atvejis, kai abejojama ju orginalumu g.gif

Dabar jau klokit, is kur jie, nes raides isdavikes atspindzio nerodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2011 03 01, 13:18)
Mano Diorams sis patikrinimo metodas tinka.  Originalumu neteko suabejoti. Taciau fufeliuose irgi galima imusti teisinga koda, paimta nuo originalaus gaminio. Sutinku, kad tas tinklapis dar nera originalumo garantas.  Man didziausias garantas yra kvapas, ir Pure Poison bordavu kamsteliu neteko matyti.

na mano Diorai irgi tikrai orginalus, bet sis metodas nepasiteisino biggrin.gif O del Pure poison, komentaru neturiu.. nemegstu/nenaudoju/neperku ir nekomentuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2011 03 01, 12:58)

Pavadinimas neatsispindi Dior Poison? Ir neturi atsispindeti, jie nera perlamutriniai. smile.gif 30 ml vargu ar padirbinejami. Panika irgi turi tureti ribas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2011 03 01, 13:28)
Pavadinimas neatsispindi  Dior Poison? Ir neturi atsispindeti, jie nera perlamutriniai.  smile.gif  30 ml vargu ar padirbinejami. Panika irgi turi tureti ribas.  ax.gif

Kas pasakė, kad aš panikuoju biggrin.gif Tik prašau patarimo, gal kas turi, norėčiau palyginti smile.gif
Atsakyti