Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

QUOTE(Eleina @ 2011 05 16, 13:02)
bet nei viena nemotyvuoja, kodel  doh.gif

Matyt nezino, tik speja lotuliukas.gif

O man reiketu pati purkstuka be kamstelio pamatyt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 16, 13:04)
Matyt nezino, tik speja lotuliukas.gif

O man reiketu pati purkstuka be kamstelio pamatyt.  rolleyes.gif

man irgi panasu i tai biggrin.gif
o ir spejimai paprastai buna neigiami doh.gif
Atsakyti
O Versace "Bright crystal" šiaudelis neturi eiti tiesiai į dugną? Ta prasme ar jis neturi būti tiesus, o ne užlinkęs?
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 05 16, 13:25)
O Versace "Bright crystal" šiaudelis neturi eiti tiesiai į dugną? Ta prasme ar jis neturi būti tiesus, o ne užlinkęs?

Tikrai spec. vis tuos siaudelius tyrineju, ir Kristianoje butent siu testeri maciau uzlinkusiu siaudeliu i kampa. Nors dazniausia kiek teko susidurti, siaudelis atsiremia apie buteliuko dugno viduri cool.gif
Manieji Versace juodi, siaudelis atsiremia ties dugno viduriu, bet, matyt, buna ir kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 16 gegužės 2011 - 12:34
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 16, 13:34)
Tikrai spec. vis tuos siaudelius tyrineju, ir Kristianoje butent siu testeri maciau uzlinkusiu siaudeliu i kampa. Nors dazniausia kiek teko susidurti, siaudelis atsiremia apie buteliuko dugno viduri  cool.gif
Manieji Versace juodi, siaudelis atsiremia ties dugno viduriu, bet, matyt, buna ir kitaip  rolleyes.gif

Aš tai nesu mačiusi dar nė vieno originalaus Versace Crystal`o, kurio šiaudelis eitų į šoną, visi tiesiai į dugną kaip stygos atsirėmę. Tikiu, kad gali būti palinkę, bet, kad užsirietę ir liestųsi į buteliuko šoną, tai kaži rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 05 16, 14:00)
Aš tai nesu mačiusi dar nė vieno originalaus Versace Crystal`o, kurio šiaudelis eitų į šoną, visi tiesiai į dugną kaip stygos atsirėmę. Tikiu, kad gali būti palinkę, bet, kad užsirietę ir liestųsi į buteliuko šoną, tai kaži  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 16, 13:34)
Tikrai spec. vis tuos siaudelius tyrineju, ir Kristianoje butent siu testeri maciau uzlinkusiu siaudeliu i kampa. Nors dazniausia kiek teko susidurti, siaudelis atsiremia apie buteliuko dugno viduri  cool.gif
Manieji Versace juodi, siaudelis atsiremia ties dugno viduriu, bet, matyt, buna ir kitaip  rolleyes.gif

tai kad jis ne tik užlinkęs, bet ir storesnis:
user posted image
user posted image

ir užrašas įtartinas (nebent sumažinus nuotrauką vaizdas išsikreipė):
user posted image
palyginkit g, s raides.
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 05 16, 14:00)
Aš tai nesu mačiusi dar nė vieno originalaus Versace Crystal`o, kurio šiaudelis eitų į šoną, visi tiesiai į dugną kaip stygos atsirėmę. Tikiu, kad gali būti palinkę, bet, kad užsirietę ir liestųsi į buteliuko šoną, tai kaži  rolleyes.gif

Tai gal ne visus matet biggrin.gif As testeri kristianoj maciau, su siaudeliu i sona, gal ne paciam kampe, bet gerokai i sona, ne i viduri. nebent kristes testeris- fufelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 16, 13:17)
Tai gal ne visus matet  biggrin.gif  As testeri kristianoj maciau, su siaudeliu i sona, gal ne paciam kampe, bet gerokai i sona, ne i viduri. nebent kristes testeris- fufelis  biggrin.gif

bet tas testerio šiaudelis yra tik šiek tiek pakrypęs (max gal koks 1 cm. nuo centro), bet ne tiek, kad vos ne į kampą remiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 05 16, 20:02)
bet tas testerio šiaudelis yra tik šiek tiek pakrypęs (max gal koks 1 cm. nuo centro), bet ne tiek, kad  vos ne į kampą remiasi  g.gif

Ir situ Versace uzrasas kaz kos kreivas, net ne per centra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 05 16, 13:02)
bet nei viena nemotyvuoja, kodel  doh.gif

Man svarbiausi argumentai butu -uzrasas ant buteliuko(uzraso vieta,raidziu kokybe) ir dezutes nugarine puse(teksto išdestymas,atstumu nuo dezutes krasto iki teksto eiluciu nesimetriskumas,kazkaip viskas nesklandziai,neproporcingai isdestyta).
Atsakyti
Sveikos merginos, reikalinga skubi konsultacija - ar originalas?
user posted image
user posted image
g.gif
Atsakyti