Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

GITALE, gal kainas galima suzinot?
Papildyta:
QUOTE(mylimaa @ 2011 05 05, 11:45)
oho, jei zinociau katroje kristianoje dirba, turbut pranesciau, kad prisidengusi savo darboviete, "stumdo" fufelius g.gif gerai, kad pinigeliu dar nepalikot 4u.gif

O kazi ta Kristiana kokiais prekiauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 05, 13:55)
GITALE, gal kainas galima suzinot?
Papildyta:

nuo 100 iki 150 lt, cia tipo del tos kad is kristes isnesta, arba del to kad joms leidzia pigiau nupirkti paltintojas per PRISTATYMUS, bet vat idomu is kur testerius tada ima , testeriai panasus i originalus , nes dežutes testeriu, ir ant bonkuciu pacio stiklo uzrasyta testeris, bet yra ir su lipdukais uzklijuotu kad cia testeris kazi ar buna testeriu su lipdukais , kazkur skaiciau kad zymeta turi but ant stiklo g.gif

Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 05 05, 14:20)
nuo 100 iki 150 lt, cia tipo del tos kad is kristes isnesta, arba del to kad  joms leidzia pigiau nupirkti  paltintojas per PRISTATYMUS, bet vat idomu is kur testerius tada ima , testeriai panasus i originalus , nes dežutes testeriu, ir ant bonkuciu pacio stiklo uzrasyta testeris, bet yra ir su lipdukais  uzklijuotu kad cia testeris kazi ar buna testeriu su lipdukais , kazkur skaiciau kad zymeta turi but ant stiklo g.gif

turiu testeri su lipduku, uzrasyta visa info,visos natos, ir uzrasyta teteris. na ir originalas smile.gif kiek suprantu, pagal nepilnus butelaicius, tai jie naudoti? ne nauji? kaip galejo ji atseit, pirkti pigiau, bet jie naudoti? kazi ar platintojas per PRISTATYMUS gabentu naudotus
apsurdas
labai jau daug kabliuku su ta pardaveja
beje, jei butu originalai, kazi ar palikinetu taip pas kiekviena namuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 05 05, 15:35)
turiu testeri su lipduku, uzrasyta visa info,visos natos, ir uzrasyta teteris. na ir originalas smile.gif kiek suprantu, pagal nepilnus butelaicius, tai jie naudoti? ne nauji? kaip galejo ji atseit, pirkti pigiau, bet jie naudoti? kazi ar platintojas per PRISTATYMUS gabentu naudotus
apsurdas
labai jau daug kabliuku su ta pardaveja
beje, jei butu originalai, kazi ar palikinetu taip pas kiekviena namuose g.gif

situs kur ikeliau tai cia netesteriai, testeriu dar krepsiuke turi, kai kurie matos nepurksti, kiti po pora , kelis psykus purksti turbut del vaizdo lotuliukas.gif
svarbiausia nervina kad isikibus savo- originalas, prabangus, is kristianos...
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 05 05, 13:45)
situs kur ikeliau tai cia netesteriai, testeriu dar krepsiuke turi, kai kurie matos nepurksti, kiti po pora , kelis psykus purksti  turbut del vaizdo lotuliukas.gif
svarbiausia nervina kad isikibus savo- originalas, prabangus, is kristianos...

Aš jūsų vietoj nerizikuočiau. Geriau jau biški brangiau sumokėčiau, bet nusipirkčiau tikrai originalius 4u.gif
Atsakyti
merginos, o visoms atrodo , kad jie fufeliai? man jie atrodo tvarkingi rolleyes.gif tik sakyciau pagal aprasyma, kad jie SENI, prastai laikyti... DIOR gal skaudziai krites, todel ir pasibraizes ir leidzia? aisku nerekomenduoju senu imti, tik sakau, kad mano akiai jie ne fufeliai, tik labai jau seni ir nepriziureti
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 05 05, 15:52)
]tik sakau, kad mano akiai jie ne fufeliai, tik labai jau seni ir nepriziureti[/color]

nu tai jei is platintoju ima kriste ir jos kartu, tai turetu but sviezi...ziurejau siaudeli blosom parduotuvej tai jis tiesus ir lygiai i dugna remias, o sia iki pat sono lenktas ir remias i pati sona, ir buteliukas pardej nera sleivas o cia tokios siules storokos o ant dugno tai visai kreiva ten... adicct toks purkstukas kreivai ant sono guli nu netaip man kazkas
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 05 05, 13:52)
merginos, o visoms atrodo , kad jie fufeliai? man jie atrodo tvarkingi  rolleyes.gif tik sakyciau pagal aprasyma, kad jie SENI, prastai laikyti... DIOR gal skaudziai krites, todel ir pasibraizes ir leidzia? aisku nerekomenduoju senu imti, tik sakau, kad mano akiai jie ne fufeliai, tik labai jau seni ir nepriziureti

a velnias dabar žino kaip čia yra.... g.gif Nesu turėjusi nei vienų, todėl negaliu nieko pasakyti. Aišku, idealu būtų realiai sulyginti su originaliais. Nueit į Kristianą, išsitraukt iš to tašiuko kvepalus ir palyginti. O ką.... Tada jau tiksliai žinosit.
Beje esu turėjusi Gucci "Envy me" testerį, kuris leido kvepalus per purškimo mechanizmą. Buvo originalūs, tik tas pats purškimo mechanizmas buvo sugedęs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2011 05 05, 14:00)
nu tai jei is platintoju ima kriste ir jos kartu, tai turetu but sviezi...ziurejau siaudeli blosom parduotuvej tai jis tiesus ir lygiai i dugna remias, o sia iki pat sono lenktas ir remias i pati sona, ir buteliukas pardej nera sleivas o cia tokios siules storokos o ant dugno tai visai kreiva ten... adicct toks purkstukas kreivai ant sono guli nu netaip man kazkas

tai jau nebvarkit... jei jau sulyginot ir atrodo, kad kažkas čia ne taip, tai taip ir yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 05 05, 15:00)

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 05 05, 15:02)

tai jau nebvarkit... jei jau sulyginot ir atrodo, kad kažkas čia ne taip, tai taip ir yra  4u.gif

drinks_cheers.gif taip tikrai, geriau tada neimkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 05 05, 14:20)
nuo 100 iki 150 lt, cia tipo del tos kad is kristes isnesta, arba del to kad  joms leidzia pigiau nupirkti  paltintojas per PRISTATYMUS, bet vat idomu is kur testerius tada ima , testeriai panasus i originalus , nes dežutes testeriu, ir ant bonkuciu pacio stiklo uzrasyta testeris, bet yra ir su lipdukais  uzklijuotu kad cia testeris kazi ar buna testeriu su lipdukais , kazkur skaiciau kad zymeta turi but ant stiklo g.gif

Kainos- kaip iprasta- fufeliu stumdytojoms. Addicto tikrai uz 150 ORIGINALAUS nepaimsi, manau, nerizikuokit ir tikrai grazinkit tuos "originalus". Tegu iesko kvailiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 05 gegužės 2011 - 14:59
sian as su klausimuku, ar originalus?

http://public.fotki....um1/chanel.html
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2011 05 05, 16:21)
sian as su klausimuku, ar originalus?

http://public.fotki....um1/chanel.html

Pagal sia nuotraukyte tai originalus atrodo. g.gif mirksiukas.gif Galejo pardaveja ir daugiau nuotrauku padaryt.
Atsakyti