Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

QUOTE(apčy @ 2011 05 02, 02:53)
Pastaruoju metu teko 'čiupinėt' 3 skirtingus Elizabeth Arden kvepalus, visi pirkti skirtingu laiku, skirtingose, patikimose vietose (vieni jų pirkti kaip tik pigu.lt). Kvapai visų lyg ir tokie, kokie turėtų būti, laikosi irgi pakankamai ilgai, bet visų trijų buteliukai ne itin kokybiški, kamšteliai pigaus plastiko, bendras vaizdas atrodo 'pigiai' schmoll.gif  Tai gal čia ne pardavėjo, o gamintojo kaltė g.gif

drinks_cheers.gif
Manau, tai ne pigu.lt bėda, nes tokiu pačiu plastikiniu purškikliu EA kvapų nusipirktumėte ir Parfum Express, ar kitose parf-parduotuvėse. Manau, kad šiuo atveju toks yra kvepalų buteliuko/pakuotės leidimas, tik kad EA - kuo toliau, tuo gražiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo London: 02 gegužės 2011 - 21:56
ar galite padeti, ar cia butu originalas?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveiki
gal kas turit Versace vanita??? as nusipirkau ir nezinau ar originalas. gal savo foto galit ikelti as paliginciau smile.gif
Aciukas jums
Atsakyti
prasau pagalbos ar sie 3 kvepalai yra originalus, man kazkodel jie primena fufelius, nors mergina teigia kad ji dirba kristianoj ir is ten gali gauti kvepalu pigiau, be to kristianos tiekejai jims leidzia nusipirkti asmeniskai pigiau kvepalu....
-ior adicct , kazkoks apsitrynes blizgis, be to per dangtelio virsaus suduria bega kveplai....
euforija blosom, bonkutek kazkokios nuosedod be to nelygus krastai, siaudelis lenktas, visas buteliukas nedailus
-gucci flora, siaudelis lenktas, pavadinimas tai uzklijuotas lipukas kuris lupasi, siaudelis..
be to visu kvepalu lipdukai atsoke, pasipusleje, manu kad jie nera originalus, nors mergina teigia kitaip.. tik nepavyksta kokybiskai matomai nufotkint
labi aciu uz pagalba
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 05 gegužės 2011 - 07:46
kaip cia ikelt didesnes foto, radikal .ru ikelia tik tokias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 05 gegužės 2011 - 09:12
smile.gif
is foto,tai nelabai pasakysiu,nes nesimato gerai.Bet siaip pagal tavo aprasymus,tai garantuotai padirbinys.Dar gali nusprest pagal tai uz kokia kaina siulo,kiek zinau pardavejos gali isigyt kveplaus su minus 25%,isskyrus tuos atvejus kai jie gauti dovanai biggrin.gif

Originaliu kvepalu jokie blizguciai nesilupineja ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benita1: 05 gegužės 2011 - 09:55
QUOTE(GITALE @ 2011 05 05, 08:34)
prasau pagalbos ar sie 3 kvepalai yra originalus, man kazkodel jie primena fufelius, nors ....

kiek suprantu kvepaliukai jau pas jus, kad taip gerai zinot visus trukumus? smile.gif jei vienuose yra nuosedu, tai manau kvepaliukai seni arba netinkamai buvo laikyti... o siaip nuotraukos nelabai kokybiskos, man is pirmo zvilgsnio atrodo lyg ir viskas gerai, bet nuotraukos tikrai nekokios... beje ant ju paspaudus, jos padideja
Atsakyti
GITALE, taigi jau pati ir atsakėt originalai ar ne. Žinoma padielkės. Kvepalai pro viršų bėga, bet tik ne originalams, o fake. Netikiu, kad Lietuvoje konsultantės turi galimybę gauti kvepalų daug pigiau ar apskritai jų gauti iš tiekėjų. Fuflių platintojų pasakėlė ir ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 05 gegužės 2011 - 10:39
QUOTE(mylimaa @ 2011 05 05, 12:00)
kiek suprantu kvepaliukai jau pas jus, kad taip gerai zinot visus trukumus? smile.gif jei vienuose yra nuosedu, tai manau kvepaliukai seni arba netinkamai buvo laikyti... o siaip nuotraukos nelabai kokybiskos, man is pirmo zvilgsnio atrodo lyg ir viskas gerai, bet nuotraukos tikrai nekokios... beje ant ju paspaudus, jos padideja

taip juos man jau paliko, tik pinigu dar nemokejau, gerai apziurejau nufotkinau, realybej atrodo daug prasciau, mat foto taip aiskiai trukumu neperteikia, noriu isitikint kasd tiesiai rezsciau i akis kad stumdo fufelius, prisidengdama tuo kad dirba kristianoj, be to turi pilna tasike ten ji ju tai kiek gi galima pavogt is kristes, be to jei visos po toki kieki vogtu tai puse lentynu butu tuscia... vat tokie itarimai...
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 05 05, 11:39)
taip  juos man jau paliko, tik pinigu dar nemokejau, gerai apziurejau nufotkinau, realybej atrodo daug prasciau, mat foto taip aiskiai trukumu neperteikia, noriu isitikint kasd tiesiai rezsciau i akis kad stumdo fufelius, prisidengdama tuo kad dirba kristianoj, be to turi pilna tasike ten ji ju tai kiek gi galima pavogt is kristes, be to jei visos po toki kieki vogtu tai puse lentynu butu tuscia... vat tokie itarimai...

oho, jei zinociau katroje kristianoje dirba, turbut pranesciau, kad prisidengusi savo darboviete, "stumdo" fufelius g.gif gerai, kad pinigeliu dar nepalikot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 05 05, 11:39)
taip  juos man jau paliko, tik pinigu dar nemokejau, gerai apziurejau nufotkinau, realybej atrodo daug prasciau, mat foto taip aiskiai trukumu neperteikia, noriu isitikint kasd tiesiai rezsciau i akis kad stumdo fufelius, prisidengdama tuo kad dirba kristianoj, be to turi pilna tasike ten ji ju tai kiek gi galima pavogt is kristes, be to jei visos po toki kieki vogtu tai puse lentynu butu tuscia... vat tokie itarimai...

Joa lotuliukas.gif Pilna tašikė privogtų kvepalų lotuliukas.gif Daug tokių su pilnom tašikėm atseit originalių vaikšto lotuliukas.gif
Atsakyti
zinau kurioj kauno "mole"
Atsakyti