Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

QUOTE(Idole @ 2011 04 16, 09:11)
Sveiki,

Gal matosi kiek, ar neoriginalūs? blush2.gif

manau jum reiketu paprasyti daugiau nuotraukyciu, buteteliuko apascios, ar kokios kur matystusi kodukas smile.gif buteliukas atrodo grazus, bet is antros nuotraukos matosi kvepaliuku keistai pakiles siaudelis, kuris man keltu itarimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2011 04 15, 10:22)
Visad maniau kad originalių kvep. buteliukų stiklas neturi būti banguotas, tai išeina kad čia ne rodiklis g.gif , o skaičiukų išgraviravimas turi būti lyg su agatėlėm, ar gali būt išspausti stikle?

Kiek as turiu ir esu turejus Chanel kvepalu, tai visu buteliuku antrose pusese tie 4 skaiciukai is tikruju yra tarsi adatele iskalti (tikrai ne islieti). Stiklas nera tobulai lygus, buna tarsi mazyciu bangeliu, mazuciu oro pursleliu (fufliams dideli oro burbulai biggrin.gif ), pasitaiko ir dailuciu buteliuku.
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 15, 19:31)
raganiuke, o foto nuemus kamsteli iseitu padaryti? pati purkstuka nufotkinti. Bet siaip beveik esu tikra, kad originalus kvepalai  4u.gif

laukiu jau parkeliaujant ju, tai gavus galesiu padarysi nuotrauka purkstuko be kamstelio 4u.gif
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 04 16, 16:04)
Kiek as turiu ir esu turejus Chanel kvepalu, tai visu buteliuku antrose pusese tie 4 skaiciukai is tikruju yra tarsi adatele iskalti (tikrai ne islieti). Stiklas nera tobulai lygus, buna tarsi mazyciu bangeliu, mazuciu oro pursleliu (fufliams dideli oro burbulai biggrin.gif ), pasitaiko ir dailuciu buteliuku.

mano turimu chanel mademoiselle tai irgi buteliukas nera lygiai islietas, toks banguotas. Originalumu nei kiek neabejoju,pirkti is patikimos nares. Kiek teko matyt, tai ju dauguma visu buteliuku toks kazkiek banguotas isliejimas. Ne visi tobulai lygus g.gif o del skaiciuku, tai ant manuju irgi jie isspausti tarsi su adatele ax.gif O kaip ant siu chanel nr.5 tai bus matyt kai gausiu, is nuotraukos nelabai gerai matosi. g.gif

Atsakyti
Sveikos,
Nusipirkau kvepaliukus ir dabar abejoju jų originalumu... Gal galite padėti išsiaiškinti? Štai kvepaliukų nuotraukos. Testerinis buteliukas.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gnukas @ 2011 04 17, 17:26)
Sveikos,
Nusipirkau kvepaliukus ir dabar abejoju jų originalumu... Gal galite padėti išsiaiškinti? Štai kvepaliukų nuotraukos. Testerinis buteliukas.

Mazos foto, bet is to, ka matau, abejoniu del originalumo nekyla rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 04 17, 17:48)
Mazos foto, bet is to, ka matau, abejoniu del originalumo nekyla rolleyes.gif

paspaudus atsidaro didesnės ax.gif šiaip maniškių lipdukas truputį kitoks, bet taip pat manau, kad kvepalai originalūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 17 balandžio 2011 - 16:53
QUOTE(Gnukas @ 2011 04 17, 17:26)
Sveikos,

user posted image
user posted image
user posted image

ir ant kvepaliukų šono yra kaip adatėle išbadyti skaičiukai.
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2011 04 08, 09:40)
Vėl ateinu prašyti jūsų pagalbos, kaip manot, originalūs g.gif
user posted image
user posted image

QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 04 16, 16:04)

Tai ant mano turimų Dior, skaičiukai yra išlieti stikle, o ne adatėlėm išgraviruoti, atrodo kad gerai apsišoviau. doh.gif
Atsakyti
Situos kvepalus maciau kazkur pardavinejant, kaip neoriginalius, toks pats dugnas buvo ir buteliukas identiskas. As visada ziuriu, ar buteliukas preciziskai pagamintas Dior gaminiams tai budinga, sis matosi, kad taip nera.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 04 18, 22:10)
Situos kvepalus maciau kazkur pardavinejant, kaip neoriginalius, toks pats dugnas buvo ir buteliukas identiskas. As visada ziuriu, ar buteliukas preciziskai pagamintas Dior gaminiams tai budinga, sis matosi, kad taip nera.

Tai aš juos ir pardavinėju kaip neoriginalius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 15, 19:31)
raganiuke, o foto nuemus kamsteli iseitu padaryti? pati purkstuka nufotkinti. Bet siaip beveik esu tikra, kad originalus kvepalai  4u.gif

Gavau siandien savo chanel, tai ikeliu nuotraukas pacio purkstuko. 4u.gif Buteliukas paliginus su mano turimais kitais chanel tai atrodo tvarkingai, tik vat ant siu skaiciukai islieti stikle, tai kilo toks klausimas ar ant visu originaliu turi buti tie skaiciukai islieti lyg su adatele? g.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
o as pirkau kvepalus is Olialia shop.Manau,kad padielku padielka.Buteliukas subraizytas,kamstelis su kazkokia skylute.Zodziu paleido akcija ant padielku.
Atsakyti