Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

mačiau klausė apie Addict - mano paskutinis pirkinys taip pat iš olialiashop, taip pat 100ml Addict, taip pat šviesesnis. pastebėjau, bet galvos dėl to nesuku. esu turėjusi tris buteliukus po 50ml - buvo tamsūs, vieną šimtinę - buvo šviesesni. ir fake, ir nugesusius esu uosčiusi - šitie tikrai originalūs, be to ne kartą pirkau iš šios parduotuvės kvepalus. taip kad kvėpinkitės ramiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2011 04 13, 19:41)
mačiau klausė apie Addict - mano paskutinis pirkinys taip pat iš olialiashop, taip pat 100ml Addict, taip pat šviesesnis. pastebėjau, bet galvos dėl to nesuku. esu turėjusi tris buteliukus po 50ml - buvo tamsūs, vieną šimtinę - buvo šviesesni. ir fake, ir nugesusius esu uosčiusi - šitie tikrai originalūs, be to ne kartą pirkau iš šios parduotuvės kvepalus. taip kad kvėpinkitės ramiai  4u.gif

Na dabar tai jau tikrai ramu thumbup.gif
Aciu visoms mamytems uz pagalba oro_buckis.gif Kelios galvos- tai ne viena biggrin.gif
Dabar keliauju "medzioti" kitu kvapeliu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu Jusu nuomones, ar originalus? g.gif Ar turetu siaudelio virsaus sujungimas taip but islindes. Paliginau su savo turimais kitais chanel, tai to sujungimo net nesimato g.gif Kadangi pati nelabai nusimanau, tai nusprendziau uzklausti 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Raganiuke* @ 2011 04 14, 10:34)
Sveikos. Noriu Jusu nuomones, ar originalus? g.gif  Ar turetu siaudelio virsaus sujungimas taip but islindes. Paliginau su savo turimais kitais chanel, tai to sujungimo
user posted image

Mano manymu tai neoriginalūs, ne pažiūrėkit dugno stiklas koks kreivas.
Atsakyti
Sveikos. Noriu Jusu nuomones, ar originalus? g.gif  Ar turetu siaudelio virsaus sujungimas taip but islindes. Paliginau su savo turimais kitais chanel, tai to sujungimo net nesimato  g.gif Kadangi pati nelabai nusimanau, tai nusprendziau uzklausti  4u.gif

Purškimo mechanizmas gali matytis, jis kiek kitoks, nei fake kvepalams. Beto seniau leisti turbūt visi su besimatančiu mechanizmu. Ar dangtelis stiklinis ar plastikinis? Ar kodukas išgraviruotas buteliuko nugarėlėj (nors seno leidimo gali ir nebūti). Nežinau kaip yra iš tiesų, bet metus akį susidarė seno leidimo kvepalų įspūdis.. Reikia daugiau nuomonių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 04 14, 23:41)
Purškimo mechanizmas gali matytis, jis kiek kitoks, nei fake kvepalams. Beto seniau leisti turbūt visi su besimatančiu mechanizmu. Ar dangtelis stiklinis ar plastikinis? Ar kodukas išgraviruotas buteliuko nugarėlėj (nors seno leidimo gali ir nebūti). Nežinau kaip yra iš tiesų, bet metus akį susidarė seno leidimo kvepalų įspūdis..  Reikia daugiau nuomonių biggrin.gif

Taip, skaiciukai yra isgraviruoti. Del kamstuko, issiaskinsiu dar ax.gif user posted image
Ir laukiam daugiau nuomoniu eksperciu 4u.gif
Atsakyti

Kamstukas vis gi stiklinis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu Jusu nuomones, ar originalus? g.gif  Ar turetu siaudelio virsaus sujungimas taip but islindes. Paliginau su savo turimais kitais chanel, tai to sujungimo net nesimato  g.gif Kadangi pati nelabai nusimanau, tai nusprendziau uzklausti  4u.gif
user posted image
user posted image

Mano nuomone nieko jiems netruksta, tipinis senesnio leidimo kvepalu purkstuko mechanizmas. Buteliukas tvarkingas, o tobulu ju dar neteko matyti. Tai dugno linija kreivoka, tai pats buteliuko stiklas su nezymiom bangelem.
Atsakyti
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 04 15, 10:13)
Mano nuomone nieko jiems netruksta, tipinis  senesnio leidimo kvepalu purkstuko mechanizmas. Buteliukas tvarkingas, o tobulu ju dar neteko matyti. Tai dugno linija kreivoka, tai pats buteliuko stiklas su nezymiom bangelem.

Visad maniau kad originalių kvep. buteliukų stiklas neturi būti banguotas, tai išeina kad čia ne rodiklis g.gif , o skaičiukų išgraviravimas turi būti lyg su agatėlėm, ar gali būt išspausti stikle?
Atsakyti
raganiuke, o foto nuemus kamsteli iseitu padaryti? pati purkstuka nufotkinti. Bet siaip beveik esu tikra, kad originalus kvepalai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinalm @ 2011 04 15, 10:22)
Visad maniau kad originalių kvep. buteliukų stiklas neturi būti banguotas, tai išeina kad čia ne rodiklis g.gif , o skaičiukų išgraviravimas turi būti lyg su agatėlėm, ar gali būt išspausti stikle?

Tikrai nera 100% rodiklis. Yra kvepalu buteliuku, kuriu nepadaro lygut lyguteliai, pvz Shiseido Zen, dauguma Chanel ir kt. Zinoma, reikia ziuret daugiau aspektu, o ne vien del stiklo, netgi originaliuose kartais buna vos pastebimu oro burbuliuku, teko matyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 15 balandžio 2011 - 18:36
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 15, 19:31)
Tikrai nera 100% rodiklis. Yra kvepalu buteliuku, kuriu nepadaro lygut lyguteliai, pvz Shiseido Zen, dauguma Chanel ir kt. Zinoma, reikia ziuret daugiau aspektu, o ne vien del stiklo, netgi originaliuose kartais buna vos pastebimu oro burbuliuku, teko matyti.  4u.gif

Na, dėl Zeno tai visiškai sutinku, nes pati mačiau keletą pavyzdžių. Bet, kaip ir kristinalm, buvau įsitikinus, kad, kas jau kas, bet Chanel visada išlieja buteliukus tobulai. g.gif Na, bent jau neteko matyt originalo kreivo. blink.gif Nors sako, visad būna pirmas kartas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 15 balandžio 2011 - 21:10
Sveiki,

Gal matosi kiek, ar neoriginalūs? blush2.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idole: 16 balandžio 2011 - 09:11