ADDICT
Labas rytas. Apziurejau kamstuka dar karta- vientisas vientisutelis O del rutuliuko, tai apziurejau visa kamstuka ir nesupratau kur turiu ziureti ( zasis as) Nesuosi kvepaliukus i darba, nagrinesiu toliau.
PS Taip noretusi dar daugiau nuomoniu. Labai prasau
QUOTE(eziuko mama @ 2011 04 12, 08:29)
ADDICT
Labas rytas. Apziurejau kamstuka dar karta- vientisas vientisutelis O del rutuliuko, tai apziurejau visa kamstuka ir nesupratau kur turiu ziureti ( zasis as) Nesuosi kvepaliukus i darba, nagrinesiu toliau.
Ne kamštuke rutuliukas, nemoku nupasakot Tas rutuliukas kur šiaudelis tvirtinasi, buteliuke matosi, pavertus, kad nebūtų kvepalų ir galėtumet matyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 04 12, 10:57)
Ne kamštuke rutuliukas, nemoku nupasakot Tas rutuliukas kur šiaudelis tvirtinasi, buteliuke matosi, pavertus, kad nebūtų kvepalų ir galėtumet matyti
Mazdaug supratau Tik, kad buteliukas- beveik pilnas, neiseina man ten nieko pasizureti Ka galiu pamatyti, tik, kad spyruoklytes nesimato: labai graziai paslepta po plastmasiuku. "Zudausi" as su siais kvepaliukai jau savaite , o issiaiskinti nieko taip ir nepavyksta Na tikrai neturiu daugiau prie ko prikibti, tik- prie spalvos
Kur Jus, mamytes, galincios pareiksti daugiau nuomoniu?
As turejau ir dabar dar turiu Adicct kvepaliukus, pabandziau i delna ipurkst viena papurskima, tai skystis gan tamsus Kvepaliukai tikrai nepasene, originalus, buteliukas 20ml
QUOTE(eziuko mama @ 2011 04 12, 16:57)
Mazdaug supratau Tik, kad buteliukas- beveik pilnas, neiseina man ten nieko pasizureti Ka galiu pamatyti, tik, kad spyruoklytes nesimato: labai graziai paslepta po plastmasiuku. "Zudausi" as su siais kvepaliukai jau savaite , o issiaiskinti nieko taip ir nepavyksta Na tikrai neturiu daugiau prie ko prikibti, tik- prie spalvos
kiek mokejot? gal tai gali kazka daugiau pasakyt.
Jei ta pati 1ct, tai atsakymas kaip ir aiskus
Turiu addict testeri -spalva sviesoka, bet anksciau esu turejus taip pat testeri- buvo tamsus skystis. Abu originalai
atrodo rase pirkti is "olialiashop" jei daugiau nera prie ko prikibti(kaip raset kvapas toks pat ir laiko gerai)nesukit galvos beto viena nare patvirtino, kad ir pas ja sviesus ir originalas, tai ko dar noret, dziaukites kvepaliukais
QUOTE(Roxetė @ 2011 04 12, 17:12)
kiek mokejot? gal tai gali kazka daugiau pasakyt.
Turiu addict testeri -spalva sviesoka, bet anksciau esu turejus taip pat testeri- buvo tamsus skystis. Abu originalai
Mokejau nei daug, nei mazai- 290 lt. Todel cia taip ir panikuoju Jei butu pinigeliai mazi, tai net nebuciau ieskojusi pagalbos. Butu: ko norejau, ta ir gavau
Tai stai kokios tokeles
Papildyta:
QUOTE(mylimaa @ 2011 04 12, 17:47)
atrodo rase pirkti is "olialiashop" jei daugiau nera prie ko prikibti(kaip raset kvapas toks pat ir laiko gerai)nesukit galvos beto viena nare patvirtino, kad ir pas ja sviesus ir originalas, tai ko dar noret, dziaukites kvepaliukais
Aciu uz palaikyma Bet labai nesmagu, kai sumoki pinigus ir vis kirminas knibzda galvoje: o gal fake ?
QUOTE(eziuko mama @ 2011 04 12, 16:57)
Na tikrai neturiu daugiau prie ko prikibti, tik- prie spalvos
Jei jau taip, tai tikrai nesukit galvos. Pati nekart skaičiau daugkur (pvz., kad ir čia, SM), jog kvepalų spalva LABAI dažnai skiriasi priklausomai nuo leidimo. Beje, ir pati nekart mačiau kelis tokius variantus. Nusiraminkit ir kvepinkitės sau į sveikatą. O jei jau labai negalit pamiršt, išparceliuokit atomikais, nes, mano galva, - tai originalių originaliausi kvepalai.
QUOTE(Fuwari @ 2011 04 12, 18:37)
Jei jau taip, tai tikrai nesukit galvos. Pati nekart skaičiau daugkur (pvz., kad ir čia, SM), jog kvepalų spalva LABAI dažnai skiriasi priklausomai nuo leidimo. Beje, ir pati nekart mačiau kelis tokius variantus. Nusiraminkit ir kvepinkitės sau į sveikatą. O jei jau labai negalit pamiršt, išparceliuokit atomikais, nes, mano galva, - tai originalių originaliausi kvepalai.
Kenzo "Jungle le tigre" yra ir geltonos ir oranžinės spalvos
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 04 12, 22:25)
As jau po truputi pradedu ramintis Aciu, mergaites, kad padedate
QUOTE(eziuko mama @ 2011 04 13, 11:38)
As jau po truputi pradedu ramintis Aciu, mergaites, kad padedate
Jei pirkote Olialia shop, tai tikrai neturetu buti Fake. Ir kaina ne 100LT. Jei kvapai nesiskiria, tai bala nemate tos spalvos.
QUOTE(eziuko mama @ 2011 04 12, 08:29)
ADDICT
Pas mane tikrai originalūs Addict, ir kvepalų spalva šviesi, pirkti sausio mėnesį...