Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

QUOTE(Idole @ 2011 04 01, 16:20)
Gal aš čia kažko nesuprantu, bet įvedžiau tikrai neoriginalių kvepalų kodą, ir ten rašo: "Brūkšninis kodas tiesa! Kilmės šalis: Prancūzija", tai kaip čia suprasti unsure.gif

Aš manau, kad vien tuo negalima pasikliauti, nes gi fake gamintojai proto tiek turi, kad užrašyti tokius pat barkodus kaip ir originalių kvepalų. Sakyčiau, jei kiekvienas butelis turėtų unikalų barkodą tuomet dar dar, bet ir tai, tikrai neverta originalumą nustatyt vien barkodu ar koduku ant dėžutės ir buteliuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 04 01, 15:32)
Aš manau, kad vien tuo negalima pasikliauti, nes gi fake gamintojai proto tiek turi, kad užrašyti tokius pat barkodus kaip ir originalių kvepalų. Sakyčiau, jei kiekvienas butelis turėtų unikalų barkodą tuomet dar dar, bet ir tai, tikrai neverta originalumą nustatyt vien barkodu ar koduku ant dėžutės ir buteliuko  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2011 03 28, 22:02)
Na radau toky psl.kur gali pagal bar koda tipo nusprest originalas ar ne,suvedus ta bar koda nuo dezutes ismete man kad viskas ok.kad gamintojas Italija kaip ir raso ant dezutes bei buteliuko.
http://www.labeltest.com/scodes.php

QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 04 01, 15:32)
Aš manau, kad vien tuo negalima pasikliauti, nes gi fake gamintojai proto tiek turi, kad užrašyti tokius pat barkodus kaip ir originalių kvepalų. Sakyčiau, jei kiekvienas butelis turėtų unikalų barkodą tuomet dar dar, bet ir tai, tikrai neverta originalumą nustatyt vien barkodu ar koduku ant dėžutės ir buteliuko  unsure.gif

o as dziaugiaus, kad dar vienoj vietoj galima pasitikrint g.gif
bet jei ir neorginaliu rodo, kad originalas, vadinas negalima pasitiketi angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 01 balandžio 2011 - 17:01
QUOTE(mylimaa @ 2011 04 01, 17:59)
o as dziaugiaus, kad dar vienoj vietoj galima pasitikrint g.gif
bet jei ir neorginaliu rodo, kad originalas, vadinas negalima pasitiketi angel_sadangel.gif

Jau ir aš pati nežinau kuo tikėt,maniau ir aš, kad va geras psl.radau jį kitame forume...tai kuo tikėti unsure.gif
Nors vedžiau kodą neoriginalių,nes viena mergina pardavinėja analogus,na ji to ir neslepia,nors atrodo jie kaip tikri,bet suvedus barkodą meta, kad nėra tokios prekės...nu žodžiu- kuo giliau y miską, tuo daugiau medzių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridma: 02 balandžio 2011 - 12:44
QUOTE(Ridma @ 2011 04 02, 13:41)
Jau ir aš pati nežinau kuo tikėt,maniau ir aš, kad va geras psl.radau jį kitame forume...tai kuo tikėti unsure.gif
Nors vedžiau kodą neoriginalių,nes viena mergina pardavinėja analogus,na ji to ir neslepia,nors atrodo jie kaip tikri,bet suvedus barkodą meta, kad nėra tokios prekės...nu žodžiu- kuo giliau y miską, tuo daugiau medzių doh.gif

Na, mano nuomone, tais kodų tikrintuvais pasitikėti negalima. Juk padirbinėtojams yra labai lengva nukopijuoti originalių kvepalų kodą ir perspausdinti ant savo pakuotės. Aš pati tą padaryt sugebėčiau, o ką jau ten kalbėt apie "profesionalus", jei juos taip pavadint galima.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 04 02, 13:59)
Na, mano nuomone, tais kodų tikrintuvais pasitikėti negalima. Juk padirbinėtojams yra labai lengva nukopijuoti originalių kvepalų kodą ir perspausdinti ant savo pakuotės. Aš pati tą padaryt sugebėčiau, o ką jau ten kalbėt apie "profesionalus", jei juos taip pavadint galima.

Skaičiau straipsnį,kad dabar garsių firmų kvepalai tiek gerai yra padirbinėjami,kad net geri žinovai sunkiai atskiria.
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2011 04 02, 13:51)
Skaičiau straipsnį,kad dabar garsių firmų kvepalai tiek gerai yra padirbinėjami,kad net geri žinovai sunkiai atskiria.

Kažkada pažaidžiau: suvedžiau keleto turginių analogų (tie pieštukiniai, po 8ml) kodus, ir ką jūs manot - visi buvo patvirtinti. O pirkti tie "kvepalai" prieš 7-8 metus. Tai jeigu jau tokio lygio fake'ų pasitaiko su tvarkingais kodais... ką čia bepridursi.
Atsakyti
Sveikutes
gal kas gali pabandyt atspet tik is dezutes,ar orginalus?Nes pardaveja parduoda supakuotus,nenori plesyti...bandau susigaudyt dabar...
user posted image
Atsakyti
as nepasitikiu skelbiu.lt ax.gif jei dar kaina ju uz 100ml koks 120Lt, tai tikrai neorginalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 04 03, 18:41)
Sveikutes
gal kas gali pabandyt atspet tik is dezutes,ar orginalus?Nes pardaveja parduoda supakuotus,nenori plesyti...bandau susigaudyt dabar...
user posted image

is tokios foto tik ekstrasensas jums gali pabandyt atspet biggrin.gif
Atsakyti
Idomu sie originalus? ax.gif
http://www.perfumit....ht-crystal.html
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2011 04 07, 18:34)
Idomu sie originalus?  ax.gif

Perfumite visi originalūs, galit ramiai pirkt bigsmile.gif
Atsakyti