Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

user posted image
user posted image

pirkau juo iš Olandijos per pažįstamus ir dabar suabejojau ar jie tikri smile.gif

doh.gif
Atsakyti
Ridma
user posted image
Šiuos turiu namie, bet 50ml butelaitį, tai pats dangtelis viršuje truputį išgaubtas ir pats butelaitis dailesnis g.gif man jūsų nuotraukoje šis kažkoks kreivas, gaila daugiau nuotraukų nėra, pvz užpakalinės dalies wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 30 kovo 2011 - 17:15
QUOTE(gudre755 @ 2011 03 30, 18:15)
Ridma
user posted image
Šiuos turiu namie, bet 50ml butelaitį, tai pats dangtelis viršuje truputį išgaubtas ir pats butelaitis dailesnis g.gif man jūsų nuotraukoje šis kažkoks kreivas, gaila daugiau nuotraukų nėra, pvz užpakalinės dalies wink.gif

nuejau paziuret tai pas mane dangtelis grazus o cia kazkoks kaip aptrauktas blink.gif .. na pas mane toks skaidrus o cia tamsesnis uz buteliuka .. g.gif unsure.gif ir purkstukas kiek matau baltas cia, pas mane 30ml i rjuodas tas purkstukas na tas taškiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 30 kovo 2011 - 19:20
[quote=gudre755,2011 03 30, 18:15]Ridma
user posted image
[/quote]
Kreivas jis nera,cia kazkaip taip gavosi,ziurint per stikla ir per kvepalus matyt kazkaip vaizdas isikreipe,kol nepasaket ,nepamaciau.
Papildyta:

nuejau paziuret tai pas mane dangtelis grazus o cia kazkoks kaip aptrauktas blink.gif .. na pas mane toks skaidrus o cia tamsesnis uz buteliuka .. g.gif unsure.gif ir purkstukas kiek matau baltas cia, pas mane 30ml i rjuodas tas purkstukas na tas taškiukas 4u.gif
[/quote]
Purkstuko tas taskiukas ne baltas,jis tamsus yra.O del dangtelio tai as papurskiau kvepalu y jy ir kazkaip apsitrauke jis.Nu vyras purkstelejo sendien ant drabuziu,tai kvepia ir dabar,nenuduko per 15 min.Nezinau jau...pagal ta barkoda tipo gerai,tai nesuprantu barkodus ir tuos padirba unsure.gif
Va cia is nugaros foto;
http://public.fotki....naujos-011.html
Nu bet dabar ziuriu,ziuriu,kad tikrai kreivokas kazkoks tas vienas sonas to stiklo unsure.gif
O kazin kaip del siu;
http://public.fotki....a/p1440179.html
http://public.fotki....0178.html#media
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridma: 30 kovo 2011 - 20:36
Mano subjektyvia nuomone Versace fake unsure.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ateinu ir as su savo nauju pirkiniu smile.gif turiu itarimu, nors pirktas is patikimos pardavejos, pati pirmakarta is jos perku, o ji tik su gerai atsiliepimais, todel iskart atsiprasau, jei man cia tik paranoja kokia tongue.gif
siandi gavau, atidariau, pasipurkiau, uzdariau, dar kart atidariau, nes kamstukas labai sunkiai uzsidejo, ir ziuriu kad purkstukas issiarde unsure.gif tiksliau viena zieda su kamsteliu istrauke, o po tuo ziedu labai nedailus auksiukas uzspaustas, su subraizymais, kai kur nusibraizes. palyginau kvapa su savo turetu atomike, jis gerokai silpnesnis(lyginau papurskus ant kito rieso) nors toks pats. tada lyginau uzrasus su kitu testeriu, istikruju tai is cia: http://www.supermama...?...4876&st=120
skiriasi ir dezutes ir patys uzrasai g.gif pas mane tik italiskai ir angliskai parasyta, kad nepardavimui, o pastarojo net keturiom. ir pas mane niekur nera zenkliuko, tokio pirstuko, kur rodo i knuga, nezinau ka jis reiskia. ir dar lipdukas ant buteliuko skiriasi. pas mane niekur nera isgraviruota ar ispaustai parasyta kad testeris, paprastai parasyta. pats buteliukas dailus, tik kur nekur negraziai islietas, su bangelem.. ikeliu nemazai nuotrauku,prasau nuraminkite mane smile.gif
user posted imageuser posted image user posted image user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 31 kovo 2011 - 13:47
Ant dėžutės parašyta Eau de parfums?
Atsakyti
taip, ant dezutes eau de parfums, o ant buteliukio eau de parfum unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 31 kovo 2011 - 14:08
Aš tai neturiu prie ko prikibti Crystal Noir kvepalui rolleyes.gif Manau nekvaršinkit sau galvot, ten, kur viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
gal ir tiesa sakot ax.gif visos abejones nuo to kamstuko ir ziedelio prasidejo, jei ne tai, net nebuciau pagalvojus smile.gif reikes MB paprasyt, kad su replyptem suspaustu, nes dabar kai jis krenta, dedant kamsteli, kvepaliukai pasispaudzia ir purskia i kamsteli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 03 31, 14:45)
sveikutes 4u.gif ateinu ir as su savo nauju pirkiniu smile.gif turiu itarimu, nors pirktas is patikimos pardavejos, pati pirmakarta is jos perku, o ji tik su gerai atsiliepimais, todel iskart atsiprasau, jei man cia tik paranoja kokia  tongue.gif

Turbut ir Kristianoje nusipirkusi rastumet prie ko pasikabineti. g.gif
As matau originalius kvepalus, neieskom slieku wacko.gif
Dziaugiames pavasariu, gyvenimu ir turimais sauniais kvepalais thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimaa @ 2011 03 31, 15:47)
gal ir tiesa sakot ax.gif visos abejones nuo to kamstuko ir ziedelio prasidejo, jei ne tai, net nebuciau pagalvojus  smile.gif reikes MB paprasyt, kad su replyptem suspaustu, nes dabar kai jis krenta, dedant kamsteli, kvepaliukai pasispaudzia ir purskia i kamsteli verysad.gif

Neretai buna su tuo metaliniu kakliuku sitaip. 4u.gif Uzdekit pati ji paspauskit siek tiek su pirstais ir nebeturetu kristi, o kamstukas sunkiai uzsideda/nusiima, kol naujas drinks_cheers.gif Prasivaikscios ir nebebus jokiu bedu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 31, 14:51)
Turbut ir Kristianoje nusipirkusi rastumet prie ko pasikabineti.  g.gif
As matau originalius kvepalus, neieskom slieku  wacko.gif 
Dziaugiames pavasariu, gyvenimu ir turimais sauniais kvepalais  thumbup.gif
Papildyta:

Neretai buna su tuo metaliniu kakliuku sitaip.  4u.gif  Uzdekit pati ji paspauskit siek tiek su pirstais ir nebeturetu kristi, o kamstukas sunkiai uzsideda/nusiima, kol naujas  drinks_cheers.gif  Prasivaikscios ir nebebus jokiu bedu  mirksiukas.gif

aciu mirksiukas.gif jau ir susigedau, kad idejau cia pasitikslinimui doh.gif
Atsakyti