Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

QUOTE(Ridma @ 2011 03 28, 20:54)
Sveikos.Noreciau paklaust ar miniaturu kvapas buna toks pat kaip dideliu buteliuku ar kazkiek skiriasi?

Šiaip jau turėtų būti tas pats. Mažai tikėtina, kad miniukas neoriginaus, greičiau jau 100 ml. buteliukas. Jei paaiškės, kad neoriginalūs, būtų neblogai, jei paviešintumėt, kas čia tokius parduoda.
Atsakyti
QUOTE(Idole @ 2011 03 28, 22:38)
Šiaip jau turėtų būti tas pats. Mažai tikėtina, kad miniukas neoriginaus, greičiau jau 100 ml. buteliukas. Jei paaiškės, kad neoriginalūs, būtų neblogai, jei paviešintumėt, kas čia tokius parduoda.

Na radau toky psl.kur gali pagal bar koda tipo nusprest originalas ar ne,suvedus ta bar koda nuo dezutes ismete man kad viskas ok.kad gamintojas Italija kaip ir raso ant dezutes bei buteliuko.
http://www.labeltest.com/scodes.php
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2011 03 28, 21:54)
Sveikos.Noreciau paklaust ar miniaturu kvapas buna toks pat kaip dideliu buteliuku ar kazkiek skiriasi?

Jei miniatiūra splash pavidale, tai kvapas gali skirtis nuo purškiamų. Ne dėl to, kad kvepalai kitokie, bet purškiant ir tepant kvepalus kvapas skleidžiasi skirtingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemist @ 2011 03 28, 23:15)
Jei miniatiūra splash pavidale, tai kvapas gali skirtis nuo purškiamų. Ne dėl to, kad kvepalai kitokie, bet purškiant ir tepant kvepalus kvapas skleidžiasi skirtingai 4u.gif

Aha miniukas nera purskiamas,tai as poto irgi taip pagalvojau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2011 03 28, 21:54)
Pirkau is vienos forumietes vyriskus Versace Man Eau Fraiche 100ml EDT.Nu ir man kazkaip sukele ytarima,nes turiu tokia pat miniuka,nu tas kvapas miniuke man kazkaip kitoks truputy atrodo,geresnis.
Gal kuri turit siuos kvepalus,ar ju kamstis plasmasinis ir yra truputy kito atspalvio nei butelis,esu dabar juodai pasimetus...bijau kad nebuciau apsipirkus....

nuejau paziuret pas vyra . jo buteliukas 30ml.. spalva kamstelio nesiskiria nuo buteliuko.. jums taip gal atrodo nes buteliuke kvepalu yra , todel spalva patamseja ... 4u.gif kamstis plasmasinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 03 29, 09:47)
nuejau paziuret pas vyra . jo buteliukas 30ml.. spalva kamstelio nesiskiria nuo buteliuko.. jums taip gal atrodo nes buteliuke kvepalu yra , todel spalva patamseja  ...  4u.gif kamstis plasmasinis  4u.gif

Na tikiuos,kad viskas ok.kai pasitikrinau pagal koda,nusiraminau rolleyes.gif
Atsakyti
gal galit patvirtinti, kad tikrai originalus? 4u.gif 4u.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 03 29, 17:03)
gal galit patvirtinti, kad tikrai originalus?

Manau galima bigsmile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2011 03 28, 16:43)
Apziurejau savo 50-tuka.  Nieko neteigiu, nelinkusi  daryti skubotu isvadu, bet - man nepatinka uzrasu ispaudai, per grubus, per daug iskilus,  ir tas "prakeiktas" siaudelis  per storas, per grubus, kadangi sie Dior pradeti gaminti 2007 metais, kai siaudeliai jau buvo naujovisko dizaino. Kitas dalykas-  uzrasai ant dugno. Maniskio uzrasai atspausti gal lazeriniu budu, nezinau, bet jie beveik nematomi, reikia spec. pakreipti tam tikru kampu, kad juos aiskiai perskaityti, labai smulkus sriftas.  O cia aiskiai baltai nutepliota - nelygis originalui.
Kodas koks , kur jis yra ant buteliuko, ar lazeriniu punktyriniu budu atspausdintas?  Ir svarbiausia KVAPAS.  Neskite i parduotuve  ir lyginkite .

pritariu, uzrasai ant dugno ypac keisti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2011 03 28, 22:54)
Pirkau is vienos forumietes vyriskus Versace Man Eau Fraiche 100ml EDT.Nu ir man kazkaip sukele ytarima,nes turiu tokia pat miniuka,nu tas kvapas miniuke man kazkaip kitoks truputy atrodo,geresnis.
Gal kuri turit siuos kvepalus,ar ju kamstis plasmasinis ir yra truputy kito atspalvio nei butelis,esu dabar juodai pasimetus...bijau kad nebuciau apsipirkus....

O gal tiesiog miniuke buvo EDP/EDT, o buteliuke atvirkstinis variantas. Kvapai daznai skiriasi EDP ir EDT.
Atsakyti
Sie originalai??? 4u.gif
http://public.fotki....a/p1440179.html
http://public.fotki....0178.html#media
Atsakyti