http://www.pics.lt/?di=2130128669414 http://www.pics.lt/?di=213012867729 sveikos vissos i tariu jad kvepalai neorigialus.(mainiausi nepirkau),tad padekit laukiu i az
Sveiki mastau pirkti kaip manote originalus sis testeris?
Norėčiau paklausti turinčių Dior Midnight Poison. Ar ant 100ml. buteliuko purkštuko yra raidelės CD? Ir ar yra pavadinimo atsispindėjimas, ar kaip čia pavadint, na tas dvigubas raidžių vaizdas, kaip ant Pure poison buteliuko?
QUOTE(lauruciukas23 @ 2011 03 28, 10:18)
O kuo jums įtartinas tas testeris? Kuo originaliausi kvepalai
QUOTE(Etra @ 2011 03 28, 09:25)
Norėčiau paklausti turinčių Dior Midnight Poison. Ar ant 100ml. buteliuko purkštuko yra raidelės CD? Ir ar yra pavadinimo atsispindėjimas, ar kaip čia pavadint, na tas dvigubas raidžių vaizdas, kaip ant Pure poison buteliuko?
Pas mane ant 100ml buteliuko tokiu pat kvepalu yra CD raides ant purkstuko. O dvigubu raidziu, jei as gerai matau, nera
Geriau idetumet foto, butu aiskiau
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 03 28, 10:38)
O kuo jums įtartinas tas testeris? Kuo originaliausi kvepalai
man neitartinas nenusimanau apie originalius neoriginalius kvepalus todel ir paklausiau aciu
QUOTE(Etra @ 2011 03 28, 10:25)
Savo pardaviau likutį, bet kiek pamenu buvo išspaustos raidės. Ant daugumos būna, bet ne ant visų, gal senesni leidimai be, nežinau nuo ko priklauso, bet ant mano Poison testerio nėra.
Tiesa, neapsigaukit, ant fake taip pat jau buna CD išspausta
O dvigubos raidės man atrodo tik ant Pue Poison yra
QUOTE(ViGaMa @ 2011 03 27, 19:39)
Labas merginos, kaip manote ar sie kvepalai originalus? Noriu juos pirkti is vienos forumietes, cia 100ml, ji sako kad originalas Padekite prasau
Ar yra uz stiklo ispausti skaiciukai raides ? man reiktu dugno foto, kad kazka pasakyt, siaip buteliukas dailus atrodo
Roxete, aš-ne-tavo, ačiū už atsakymus. Vėliau pasistengsiu įkelt foto
QUOTE(lauruciukas23 @ 2011 03 28, 09:18)
Sveiki mastau pirkti kaip manote originalus sis testeris?
Testeris kaip testeris. Viskas tvarkoje
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 28, 12:16)
Testeris kaip testeris. Viskas tvarkoje
dekui tada jamsiu ir kaina nebloga sakyciau 129 Lt ar ne ?
QUOTE(lauruciukas23 @ 2011 03 28, 12:20)
dekui tada jamsiu ir kaina nebloga sakyciau 129 Lt ar ne ?
Tikrai super kaina