Kodukas turetu buti isgraviruotas ant uzpakalines buteliuko sieneles, apacioj, arti dugno
QUOTE(AMARILIS @ 2011 03 16, 16:44)
Kodukas turetu buti isgraviruotas ant uzpakalines buteliuko sieneles, apacioj, arti dugno
Taip, pardavėja sakė kad yra išgraviruoti, bet ant maniškių kur yra lipdukas ant dugno, tai nėra išgraviruota jokių skaičių
QUOTE(kristinalm @ 2011 03 16, 16:51)
Taip, pardavėja sakė kad yra išgraviruoti, bet ant maniškių kur yra lipdukas ant dugno, tai nėra išgraviruota jokių skaičių
O gal nevisai atidziai pasiziurejot- nes as ant saviskiu Dune gal tik is kokio 3 bandymo suradau tuos skaiciukus, jie kartais buna labai neryskus ir juos sunku pamatyti O siaip tai matau pagal dezute, kad tai yra senesnio (ir beja geresnio) leidimo Dune.
QUOTE(AMARILIS @ 2011 03 16, 16:56)
O gal nevisai atidziai pasiziurejot- nes as ant saviskiu Dune gal tik is kokio 3 bandymo suradau tuos skaiciukus, jie kartais buna labai neryskus ir juos sunku pamatyti O siaip tai matau pagal dezute, kad tai yra senesnio (ir beja geresnio) leidimo Dune.
Nėra jokio graviravimo, nors ir pirkau iš patikimos SM narės, tad originalumu neabejoju, tik smalsu dabar pasidarė O tai tie "mano abejotini", kuo jie geresni nei naujesnio leidimo?
QUOTE(kristinalm @ 2011 03 16, 16:31)
aš turiu 2 buteliukus dune...
Jei jau pati turit bent kelis buteliukus, tai už jus niekas geriau ir neįvertins, ar originalūs, ar ne.
QUOTE(Fuwari @ 2011 03 16, 17:02)
Jei jau pati turit bent kelis buteliukus, tai už jus niekas geriau ir neįvertins, ar originalūs, ar ne.
Jei aš turėčiau rankose tą buteliuką tai ir neklausinėčiau, beje jau išsiaiškinau kad originalūs.
QUOTE(kristinalm @ 2011 03 16, 17:02)
O tai tie "mano abejotini", kuo jie geresni nei naujesnio leidimo?
Sodresnio aromato, nes is naujuju tam tikri naturalus komponentai buvo isimti/pakeisti i sintetinius. Senuju kvapas kiek maziau saldus, turi daugiau to specifinio "surumo".
QUOTE(AMARILIS @ 2011 03 16, 17:09)
Sodresnio aromato, nes is naujuju tam tikri naturalus komponentai buvo isimti/pakeisti i sintetinius. Kvapas kiek maziau saldus, turi daugiau to specifinio "surumo".
Supratau, ačiū
Keisčiausia, kai pardavėja sužinojo kad originalą pardavinėja, pradingo, dabar paprašys daugiau
Jūsų nuomonė apie šituos, kiek žinau ant dugno turi buti išgraviruota visa info apie kiekį, turinį ir t.t., o ten tik juodi skaičiai