Turiu Chance ir Chance eau fraiche. Kvepaliukai jusu idetose foto man atrodo originalus
ne taip parašiau - CHANCE'ų visai neturėjau...
AČIŪ, mergaitės, jūs pačios šauniausios ...
AČIŪ, mergaitės, jūs pačios šauniausios ...
QUOTE(fashion @ 2011 03 05, 09:42)
Kaip galvojate, ar pigu.lt, parfumexpress.lt, olialiashop.lt ir kitose kvepaliukai originalus? Mane prigasdino, kad ir parduotuvej galima nusipirkti "padielka"?
Žinoma, kad originalūs
QUOTE(fashion @ 2011 03 05, 09:42)
Kaip galvojate, ar pigu.lt, parfumexpress.lt, olialiashop.lt ir kitose kvepaliukai originalus? Mane prigasdino, kad ir parduotuvej galima nusipirkti "padielka"?
Be abejo, kad originalūs.
Beje, aš nesuprantu, iš kur čia tie gandai vis bangom kyla ir sklando. Mane prieš kelias dienas bandė brolis įtikint, kad Sarmoj vien padielkės.
QUOTE(CINEMA @ 2011 03 05, 10:41)
Sveikos, merginos. Prasau jusu pagalbos: kaip manote, ar sie kvepalai yra originalus? Is anksto dekoju
Koks kiekis? Sunku is tokios foto kazka pasakyti. Reiktu ivairiapusiskesniu foto. Bet kvepia originalu Dailus buteliukas kiek izvelgia mano akys
merginos originalus? (pardaveja sako cia testeris bet is nugareles ner foto o as nesusidurus) prisibijau, nes labai jau daznai situs padirbineja, o dar 90ml..
QUOTE(mimi88 @ 2011 03 07, 19:24)
merginos originalus? (pardaveja sako cia testeris bet is nugareles ner foto o as nesusidurus) prisibijau, nes labai jau daznai situs padirbineja, o dar 90ml..
Manau, originalus. Kad tai testeris, isduoda nugarinej pusej esanti ingredientu litanija Paprasykit daugiau foto, kad ramiau butu. Is nugaros ir t.t.
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 07, 20:34)
Manau, originalus. Kad tai testeris, isduoda nugarinej pusej esanti ingredientu litanija Paprasykit daugiau foto, kad ramiau butu. Is nugaros ir t.t.
manau originalus
Tikrai originalūs, bent buteliukas originalių, nebent buvo atidarytas ir kažko pripilta