Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

QUOTE(Ašara @ 2011 03 04, 11:33)
na bet ir siaudo storumas...originaliu tikrai kitoks.

Bent mano turimų,tikrai originalių Mėlynosios valandos ir Mitsouko būtent toks,storas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 04 kovo 2011 - 10:36
QUOTE(Gafsa @ 2011 03 04, 10:36)
Bent mano turimų,tikrai originalių Mėlynosios valandos ir Mitsouko būtent toks,storas smile.gif

drinks_cheers.gif Būtent. Pas mane taip pat.
Atsakyti

Ka tuom noryt pasakyt? g.gif
As ju originalumu neabejoju schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
mano Mitsouko stai taip atrodo-edp, 75ml, pirkti normalioj parduotuvej Vokietijoje pries naujus metus. nuotraukoj gal nesimato, bet ziurint per stikla apvalios etiketes kringeliuotas rastas labai graziai ir aiskiai issimuses net ir antroje puseje. ant dezutes apacios yra uzrasai arabiskais rasmenim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 04 kovo 2011 - 11:36
QUOTE(Ašara @ 2011 03 04, 11:28)
user posted image
mano Mitsouko stai taip atrodo-edp, 75ml, pirkti normalioj parduotuvej Vokietijoje pries naujus metus. nuotraukoj gal nesimato, bet ziurint per stikla apvalios etiketes kringeliuotas rastas labai graziai ir aiskiai issimuses net ir antroje puseje. ant dezutes apacios yra uzrasai arabiskais rasmenim.

o taip, cia is tos serijos : "sprendziam ar orginalas, pagal siaudeli" bigsmile.gif O nepagalwojot, kad gali skirtis pagaminimo metai? speju, kad ne.
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2011 03 04, 11:36)
o taip, cia is tos serijos : "sprendziam ar orginalas, pagal siaudeli" bigsmile.gif O nepagalwojot, kad gali skirtis pagaminimo metai? speju, kad ne.

labiau gal norejau pasakyt, kad taip atrodo kvepalai pirkti parduotuvej, o ne is italijos sandeliu, kuriuose draugas dirba ir gauna pigiau.
ir tikrai, as ne uz ka nebuciau pagalvojus, kad kvepalus gali skirtingais metais gamint...kaip gerai,kad yra tokiu proto bokstu kaip jus. dabar jau zinosiu.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2011 03 04, 11:50)
labiau gal norejau pasakyt, kad taip atrodo kvepalai pirkti parduotuvej, o ne is  italijos sandeliu, kuriuose draugas dirba ir gauna pigiau.
ir tikrai, as ne uz ka nebuciau pagalvojus, kad kvepalus gali skirtingais metais gamint...kaip gerai,kad yra tokiu proto bokstu kaip jus. dabar jau zinosiu.

o kur Wika111 parase, kad Italijos sandelyje pirko? bigsmile.gif
Atsakyti
Radot,del ko pyktis biggrin.gif .Didesneje taroje siaudelis smulkesnis atrodo,bent manuju 30 ir 50 ml-vienodo storio,tai,manau,75-uose ml jis santykinai plonesnis atrodytu g.gif ,be to ,maniesiems tikrai daugiau nei pora metu nuo pagaminimo.
Ašaros,matyt,šviežesni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 04 kovo 2011 - 12:04

Mano originalių tikrai toks pat tongue.gif O Mitsouko EDP 75-uko - toks, kaip Ašaros fotkėj. Taigi ramiai, viskas čia originalu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 04 kovo 2011 - 14:04
sveikos, noriu pirkt, bet CHANCE visai neturėjusi - nuraminkit dūšią, kad viskas ok, nes kainos tai nedidelės teprašo... blush2.gif
atsiųstos nuotraukos:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ačiū 4u.gif
Atsakyti
labo, visu pirma, tai ne chance, o chance eau tendre, tai du skirtingi kvapai mirksiukas.gif
Beje, 50ml, ir viskas kaip turi buti sprendziant is foto. Mano akimis, tai tikrai originalas 4u.gif Pirkit drasiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Pritariu Roxetei 4u.gif
Atsakyti