Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

QUOTE(Fuwari @ 2011 03 02, 14:42)
Žiūrint apie kokius kvepalus kalbate. Jei, pavyzdžiui, koks Bright Crystal, tai lenktas šiaudelis jau svarus fufliškumo požymis. Bet tikrai toli gražu ne visų kvepalų jis yra tiesus (sakyčiau, kad visgi didesnės dalies jis gražiai lenktas į šoną) ir, asmeniškai aš, atsižvelgiu į šiaudelį, bet ieškau ir kitų požymių, jei kyla įtarimas.  smile.gif

na vieni Escada Incredible Me, o kiti Wera Wang Bouquet. Man paciai del ju kokybes klausimu nekyla, tik kai paskaiciau sia tema suabejojau ar cia visiems tinka tas siaudelio testas ar tik kai kuriems g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 01, 23:19)
pirkinys iš SM, iš Marge. pasak jos, iš Italijos (jei spręsti iš žinutės apie Poison'us).
nu žodž, nebežinau. aš tikrai neturiu žalio supratimo, kaip kvepalai keliauja nuo sukūrimo iki pardžių skirtingose šalyse, dėl to ir klausiu...

Ot tai stebuklas, tokia šių dienų realybė. Juk visa Amerika prikimšta kinietiškų prekių, o įsivaizduojam parsivežę, kad jau iš Amerikos, tai gėris... tas pats f....

Atsiprašau, kad poster_offtopic.gif , bet priminsiu seną tarybinį bajerį, kuomet iš užsienio parveždavo megztinius, o šie būdavo Made in Lithuania (Verpstas). lotuliukas.gif ...ir dabar taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2011 03 02, 14:54)
na vieni Escada Incredible Me, o kiti Wera Wang Bouquet. Man paciai del ju kokybes klausimu nekyla, tik kai paskaiciau sia tema suabejojau ar cia visiems tinka tas siaudelio testas ar tik kai kuriems g.gif

Jei, įtarimų kyla tik dėl šiaudelio, tikrai nesijaudinkit ir drąsiai naudokit. Juo labiau, kad pirkot patikmose vietose. smile.gif Beje, visagalis gūglas sako, kad abiejų jūsiškių kvepalų šiaudeliai ir būna lenkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 02 kovo 2011 - 18:50
QUOTE(vilze @ 2011 03 02, 14:16)
gal galit pasakyt ar galima is to "siaudelio" spresti, kad kvepalai neorginalus? turiu dvejus, vieni pirkti geroje parduotuveje Londone, kiti oro uoste, abieju siaudelis nera tiesus, "nueina" i sona g.gif

vien is siaudelio nezinau ar reiketu sprest originaluma, bet jei paimat kvepalus i rankas ir iskart siaudelis i akis krenta (t.y. nenormaliai storas, nenormaliai uzlinkes ir pan), tai gal ir reiketu atidziau apziuret. Maniskiu kvepalu siaudeliai ivairus: tiesus ir lenkti, pakrype i kaire, i dezine ir pan., bet niekad nekilo minties apie neoriginaluma (aisku ir pirkti visi parduotuvese, nes butent del per dideles baimes gaut fuflo nerizikuoju kitur pirkinet).
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 03 02, 16:31)
Ot tai stebuklas, tokia šių dienų realybė. Juk visa Amerika prikimšta kinietiškų prekių, o įsivaizduojam parsivežę, kad jau iš Amerikos, tai gėris... tas pats f....

Atsiprašau, kad  poster_offtopic.gif , bet priminsiu seną tarybinį bajerį, kuomet iš užsienio parveždavo megztinius, o šie būdavo Made in Lithuania (Verpstas).  lotuliukas.gif ...ir dabar taip pat  ax.gif

nieko nauja nepasakėt. pagrindinis klausimas, ar originalūs, o ne kokiai rinkai ir kur pagaminti.
Atsakyti
Kaip atskirti LANCOME HyPNOSE originala nuo padielkes?Pardaveja atsiunte tokia foto
user posted image
Atsakyti
Gal kuri turite Dior star limited edition edt kvepalus, iškilo klausimas,nes dėžutės ir buteliuko kodai nesutampa g.gif Pasidalinkite žiniomis, ar limituoto leidimo gali būti padirbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 02, 20:30)
nieko nauja nepasakėt. pagrindinis klausimas, ar originalūs, o ne kokiai rinkai ir kur pagaminti.

Va cia tai naujiena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magmina @ 2011 03 02, 20:53)
Kaip atskirti LANCOME HyPNOSE originala nuo padielkes?Pardaveja atsiunte tokia foto
user posted image

mano manymu neorginalas ax.gif labai jau buteliukas negrazus, istemtas ir siauras schmoll.gif , stiklas neskaidrus, o ir pati dezute keista, pagooglinus tokios net neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(magmina @ 2011 03 02, 21:53)
user posted image

Mano manymu puflo smile.gif buteliuko dizainas,kazkoks netoks,svalva per lanki,gal foto kalta,o ir dezute nematyta nz g.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 03 03, 02:07)
Mano manymu puflo smile.gif buteliuko dizainas,kazkoks netoks,svalva per lanki,gal foto kalta,o ir dezute nematyta nz g.gif

pagooglinus tokia dezute radau, matyt senesnio leidimo, buteliukas 100ml,EDP?net nezinau kap pasielgt pirkt ar ne?
Atsakyti
QUOTE(magmina @ 2011 03 03, 13:07)
pagooglinus tokia dezute radau, matyt senesnio leidimo, buteliukas 100ml,EDP?net nezinau kap pasielgt pirkt ar ne?

Jei neklystu, didžiausia talpa Lancome Hypnose yra 75 ml smile.gif Jei 100-tukas, drįstu teigti kvepaliukai neoriginalūs...
Atsakyti