Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: orginalūs ar padirbti

Monmorensi pirkinys is Rusijos? Ant dezutes matau zenkla PCT, kuris Rusijoje reiskia, kad preke turi RF norminius aktus atitinkanti higienos sertifikata, irodanti, kad preke kokybiska.
Atsakyti
Manasis Mitsouko EDT, 50 ml. Pirktas Fragrancex .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2011 03 01, 22:13)
Monmorensi  pirkinys is Rusijos? Ant dezutes matau zenkla PCT,   kuris Rusijoje   reiskia, kad preke turi RF norminius aktus atitinkanti higienos sertifikata, irodanti, kad preke kokybiska.

pirkinys iš SM, iš Marge. pasak jos, iš Italijos (jei spręsti iš žinutės apie Poison'us).
nu žodž, nebežinau. aš tikrai neturiu žalio supratimo, kaip kvepalai keliauja nuo sukūrimo iki pardžių skirtingose šalyse, dėl to ir klausiu...
Papildyta:
QUOTE(Wika 111 @ 2011 03 01, 22:14)
Manasis Mitsouko EDT, 50 ml. Pirktas Fragrancex .

išskyrus dugną, kaip ir viskas taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 kovo 2011 - 22:18
As irgi neturiu supratimo, kokiu budu sertifikuotos Rusijoje prekes atkeliauja i Italijos sandelius, o po to i Lietuva. smile.gif
Atsakyti
na, jei originalūs, tai nors ir iš pačios Zimbabvės smile.gif
o čia viskas ok, kad ant Poison'ų kodas OZ02, ant maniškių 0Z01? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 01, 23:19)
išskyrus dugną, kaip ir viskas taip pat.

Del arabisku raidziu nieko negaliu pasakyt, as testerini varianta turiu.
Atsakyti
Čia mano:

user posted image
user posted image

(Į lipnią juostą nekreipiam dėmesio - buteliukas patyręs avariją smile.gif )

PCT ženklas pas mane irgi yra, dėl originalumo abejonių neturiu, ir visų pirma dėl kvapo - laikosi mirtinai. Pas mane EDP, bet ir EDT, pamenu, kuo puikiausiai ant manęs laikėsi (ir Mitsouko, ir Mėlynoji valanda).
Iš Monmorensi dėžutės ir buteliuko tikrai nepasakyčiau, kad neoriginalūs g.gif Viskas sutampa, išskyrus tą dugną. Bet aišku kvapas vis tik pagrindinis kriterijus...

Kodas pas mane 9W01.

Aš iš Marge pirkau Jicky EDP, ir atvirai pasakius, irgi puoliau apžiūrinėti ir lyginti su turimu atomiku blush2.gif (tiesa, atomike EDT). Nu negaliu prie nieko prikibti - kvapas man nesukėlia abejonių, o kad jie abu (ir EDT, ir EDP) ant mano odos vienodai gerai NEsilaiko, tai nėra ko kaltinti smile.gif Ant kitų bandžiusių iš mano buteliuko, pagal atsiliepimus, laikosi gerai, ir ant bloterio taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 01, 21:17)
kas turit Guerlain kareivėlio formos 50-uką, ar apačioj stiklas lygiai išgaubtas?

niekad negalvojau, kad čia rašysiu, bet sukėlė abejonių nelygus stiklas ir silpnai besilaikantis kvapas. dar kai perskaičiau apie itališkus sandėlius... mano dėžutė su arabiškais rašmenim ant dugno ar kažkuo panašiu. kodas OZ01 ant buteliuko ir ant dėžutės.

tik nekelkit kipišo iš karto, tiesiog noriu išsiaiškint.

Pas mane ant klasinkinio Dior Poison 30 ml irgi kodas OZ01 ax.gif
Atsakyti
Ir aš pagauta visuotinės bangos išsitraukiau savuosius lotuliukas.gif Rezultatai: L'Heure Bleue EDT 50 ml ant dėžutės yra arabiškų užrašų, ant buteliuko ne, kodai sutampa, PCT nėra, buteliukas idealiai simetriškas. Mitsouko EDT 50 ml - viskas tas pats (tik kodas, suprantama, kitas). Mitsouko EDP 75 ml - arabiškų užrašų nėra, kodai sutampa, PCT irgi nėra, buteliuko dugnas... na gal puse milimetro vienoj pusėj aukštesnis. Bet priekabiai nespoksodama niekaip neįtarsi.
Visi originalai, visi man laikosi puikiai, atkeliavę iš skirtingų vietų, bet nė vienas ne iš Rusijos, Italijos ar Margės.
Hau. Pasakiau bigsmile.gif

Dar patikrinau savuosius pagal kodus tame gal ir ne visai patikimam puslapy http://cosmeticswizard.net/ , visus rado, nors kai kurie pagal juos senoki. Tuo tarpu įvedus Monmorensi kvepalų koduką, rašo, kad "wrong input".

Bet reikėtų lygint kvapą lygiagrečiai su kitu buteliuku. Ne visiems vienodai laikos, ne ant visų vienodai kvepia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 02 kovo 2011 - 08:29
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 01, 22:28)
na, jei originalūs, tai nors ir iš pačios Zimbabvės smile.gif
o čia viskas ok, kad ant Poison'ų kodas OZ02, ant maniškių 0Z01?  g.gif

Ant mano "Pure poison" kodas 7A02. Ant dėžutės irgi toks pats kodas įspaustas. Variantas testerinis 4u.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt ar galima is to "siaudelio" spresti, kad kvepalai neorginalus? turiu dvejus, vieni pirkti geroje parduotuveje Londone, kiti oro uoste, abieju siaudelis nera tiesus, "nueina" i sona g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2011 03 02, 14:16)
gal galit pasakyt ar galima is to "siaudelio" spresti, kad kvepalai neorginalus? turiu dvejus, vieni pirkti geroje parduotuveje Londone, kiti oro uoste, abieju siaudelis nera tiesus, "nueina" i sona g.gif

Žiūrint apie kokius kvepalus kalbate. Jei, pavyzdžiui, koks Bright Crystal, tai lenktas šiaudelis jau svarus fufliškumo požymis. Bet tikrai toli gražu ne visų kvepalų jis yra tiesus (sakyčiau, kad visgi didesnės dalies jis gražiai lenktas į šoną) ir, asmeniškai aš, atsižvelgiu į šiaudelį, bet ieškau ir kitų požymių, jei kyla įtarimas. smile.gif
Atsakyti