Aciu visoms uz pagyrimus mano skrebukui
Man visai noretusi isgirsti ir tai, kas nepatiko, ka darytumet kitaip ir pan. Nes as pati dar neapsisprendziau, ar patinka sitas skrebukas man ar ne...
Man visai noretusi isgirsti ir tai, kas nepatiko, ka darytumet kitaip ir pan. Nes as pati dar neapsisprendziau, ar patinka sitas skrebukas man ar ne...
Ar tikėtum kad apie tavo skrebuką mintys sukosi visą parą (Tikrai rimtesnių reikalų man reikia, ane ). Man panašiai, nors skrebukas dailus, ir kruopščiai atliktas, iki tobulumo man kažko trūko . Jau n kartų užsuku į tavo blogą pažiūrėti vel, ir staigiai man buvo aisku ko truksta
Pirma pagalvojau kad kadangi kortelių formos įvairiai apkarpytos, kad galbūt per dideli tuštumos tarpai tarp jų. dar pagalvojau gal labai tiktų koks Making Memories Sąsiuvinio tipo raštuotas popierius po visom kortelėm...paliekant tą ružavą BG rėmą aplink.
Toliau galvojau...kodėl vaizdas kad nors viskas vietoj ir daug panašių detalių, kodėl atrodo lyg viskas erdvej kabo be pamatų???...tai manau pagrindinis dizaino trūkumas...atrodo kad viskas ore kabo.
O ką patarčiau...
Apačioj po drugeliu ir po kortelėm, visu plotu, klijuočiau tamsaus atspalvio lazerinę/karpytą juostelę/nertinį. Galbūt BG Junebug rinkiny tupi tamsiai mėlyno lipduko juostelė? Nors ir marga, OK, svarbu kad tamsi spalva dominuotų.
Tamsesnė juostelė suteiktu detalėm pamatus, ir tada neatrodytų kad viskas pasibers pro apačią. taip pat tamsaus atspalvio juosta subalansuotų tamsiai pasireiškiančią nuotrauką viršuj (apatinę skrebuko dalį subalansuotų su viršutine).
Čia mano nekukliai kukli nuomonė (ai, bet žinau kad nepyksti ant manęs kada taip atvirai pavarau