Irma sveikinimai laimejus peas, o kas ten per savaitinis konkursas, kokia uzduotis buvo?
Ader- malonus skrebukas, bus ka prisiminti!
QUOTE(ader @ 2011 03 04, 20:30)
Ader, smagiai atrodo man patinka, kad panaudojai "dokumentus" is keliones.
Pasidariau nuotraukas konkursui, dabar reikia pradet darbuotis, nors po stumdymosi Pelenes parodoj jau jegu ner
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 04, 21:59)
***Jei leisit man pasigirti
***. Taigi, sekanciam konkursui priziukas bus sio zurnalo kopija
***. Taigi, sekanciam konkursui priziukas bus sio zurnalo kopija
Leisim leisim Sveikinu! Skrebukas tikrai vertas laimejimo
Labai labai geras prizas! Gal net su autografu galima?
Ader, Lotta23 - komentaras blog'uose.
Skrebuke Irma - sveikinu su laimejimu!
Skrebuke Irma - sveikinu su laimejimu!
*Aciu visiem uz sveikinimus
uzduotis buvo panaudoti citata, bent kokioj formoj: ar vaiko isminties perliukai ar jau atspausdinta ant rastuoto popieriaus (kaip mano LO); Labai malonus siurprizas man kadangi pirma karta pridaviau ka nors savaites konkursui... dalyviu buvo 33, ir keli skrebukai net labai verti pirmos vietos, gal net labiau uz mano
Kas savaite 2 peas forumo 'Garden Girls' dizaineres surengia skirtingas uzduotis pagal tema ar technika.
Jei nori pamatyti visus 2 peas konkursus, spausk 'Commuity'--->'Challenges': cia..Bandau dalyvaut butent tokiuose konkursuose, kadangi kiti konkursai, pavyz. remeju/gamintoju 'vendor cahllenges' tai su labai grieztais apribojimais: vartoti tam tikra % gamintoju produkcijos, ar butent is 2 peas shop reikia nupirkti, ar pademonstruoti naujausia kolekcija, ir t.t. Nors prizai daug didesni, man per daug bortu reikia persokti bei persistengti kad tokiuose dalyvauti.
Irma sveikinimai laimejus peas, o kas ten per savaitinis konkursas, kokia uzduotis buvo?
uzduotis buvo panaudoti citata, bent kokioj formoj: ar vaiko isminties perliukai ar jau atspausdinta ant rastuoto popieriaus (kaip mano LO); Labai malonus siurprizas man kadangi pirma karta pridaviau ka nors savaites konkursui... dalyviu buvo 33, ir keli skrebukai net labai verti pirmos vietos, gal net labiau uz mano
Kas savaite 2 peas forumo 'Garden Girls' dizaineres surengia skirtingas uzduotis pagal tema ar technika.
Jei nori pamatyti visus 2 peas konkursus, spausk 'Commuity'--->'Challenges': cia..Bandau dalyvaut butent tokiuose konkursuose, kadangi kiti konkursai, pavyz. remeju/gamintoju 'vendor cahllenges' tai su labai grieztais apribojimais: vartoti tam tikra % gamintoju produkcijos, ar butent is 2 peas shop reikia nupirkti, ar pademonstruoti naujausia kolekcija, ir t.t. Nors prizai daug didesni, man per daug bortu reikia persokti bei persistengti kad tokiuose dalyvauti.
QUOTE(ader @ 2011 03 04, 21:30)
oks tikras sumestinukas
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 04, 22:59)
Glide rasti laisvo laiko tiesiog neimanoma...as paskyriu tam laiko, lyg 'appointment' Turiu visiska priklausomybe nuo skrebo...jei sav. praeina be jokio skrebinimo jauciu nepakeliama itampa. Skrebas esa butinas mano sveikatai
**Jei leisit man pasigirti
***Taigi, sekanciam konkursui priziukas bus sio zurnalo kopija
**Jei leisit man pasigirti
***Taigi, sekanciam konkursui priziukas bus sio zurnalo kopija
Va jei mazoji eitu i darzeli tai laiko tikrai rasciau nemazai. Si savaitgali kai MB mugel, mazoji pas senelius, tai tikrai galejau nuveikti kazka, bet uzsiemiau namu ruosa ir nuotrauku rinkumu. Nebuvo dar rimto ikvepimo, reikia pertraukeles nuo pasiruosimo mugei.
Jauciu kad ir man priklausomybe darosi sazine grauzia kad jau kaip ir senokai nieko nepadariau
** Sveikinu, na tu ir saunuole
*** Superinis prizas pritariu Zmogiukei, reiks ir tavo autografo
*** Superinis prizas pritariu Zmogiukei, reiks ir tavo autografo
megstat cia mane pamaloninti ,...gerai, prizas bus su autografu, bet...tema nebus tokia lengva,... Netgi daugumai Jusu, tikriausiai teks spec. nuotrauka padaryti temai
ką, aš šiandien viena prie pulto?
Betvarkydama nuotraukas radau seniau darytą atvirutę:
Betvarkydama nuotraukas radau seniau darytą atvirutę:
Ne viena as turiu jau baigta konkursni, tik dar nenufotografuotas guli ant darbastalio.
dailus atvirukas , tik...manau kad per didele foto ikelei cia, kadangi remus istampo, gausi velniu nuo moderatores
tai va, nepaziurejau su ta foto bet jau negaliu redaguoti Ir taip visus darbus visada issisaugau 3 dydziu, kad kiekvieno forumo poreikius patenkinti ir dar sau pasilikti didesne kopija, bet su sita praleidau procedura
Na ir dar: pristatau savo rankdarbių skrynią. Tik rankenėles dar pasikeisiu, nes visiškai nederi jos pas mus
Na ir dar: pristatau savo rankdarbių skrynią. Tik rankenėles dar pasikeisiu, nes visiškai nederi jos pas mus
Vauuu koks grožis Gerą vyrą turi su tokiom dovanom
Skrebuke Irma, tempk greičiau savo skrebuką į dienos šviesą, labai jau smalsu jį pamatyti
Glide, man net seilė nutįso pamačius šitą skrynią, tai tiesiog svajonių daiktas Gal gali į AŽ parašyti išmatavimus (suskleistos) ir piniginę išraišką?
Glide, man net seilė nutįso pamačius šitą skrynią, tai tiesiog svajonių daiktas Gal gali į AŽ parašyti išmatavimus (suskleistos) ir piniginę išraišką?
Ir taip visus darbus visada issisaugau 3 dydziu, kad kiekvieno forumo poreikius patenkinti ir dar sau pasilikti didesne kopija, bet su sita praleidau procedura
pakomentavau bloge
*flickr galerija automatiskai issaugo originala ir ivairiausiais dydziais, paciai nereikia nieko koreguoti....paprasciausiai parenki reikiamo dydzio URL ir copy+paste. (Nemokama iki 200 nuotrauku).
Papildyta:
Skrebuke Irma, tempk greičiau savo skrebuką į dienos šviesą, labai jau smalsu jį pamatyti
nu ikelciau jei pasitraukciau nuo SM
Glides skrynia tikrai svajoniu daiktas dar su logotipu ...galimybe kad po daugel metu vaikams ar anukams taps tikras seimos istorijos lobis...visiem gales pasakot kad ju mama ar mociute ju seimos istorija imazino sios skrynios turiniu.
Isduosiu dabar, kadangi keistas sutapimas, bet sekancio konkurso temai, Glides nuotraukos (skrynios ir apleisto stalo) kaip tik pataike i tema ...telepatija veikia...
Štai ir mano skrebukas
Aš pamėgdžiosiu lotta, ir įkelsiu Jum tik teaser'į
*Vaizdai iš arčiau bloge čia
Mano konkursinis visapusiškai nukrypo nuo originalios idėjos panaudoti tą pačią raštuoto popieriaus kolekciją kaip Jodies skrebukas...bet, kžkp rankos man nekilo taip tiksliai kopijuoti
O pavadinimas man iškart atplaukė pažiūrėjus į nuotrauką (nors jei prispausit prisipažinti, tai pasakysiu kad praeitas scrapping konkursas kažkiek prisidėjo prie pavadinimo
Aš pamėgdžiosiu lotta, ir įkelsiu Jum tik teaser'į
*Vaizdai iš arčiau bloge čia
Mano konkursinis visapusiškai nukrypo nuo originalios idėjos panaudoti tą pačią raštuoto popieriaus kolekciją kaip Jodies skrebukas...bet, kžkp rankos man nekilo taip tiksliai kopijuoti
O pavadinimas man iškart atplaukė pažiūrėjus į nuotrauką (nors jei prispausit prisipažinti, tai pasakysiu kad praeitas scrapping konkursas kažkiek prisidėjo prie pavadinimo