Sushi turiu tave pagirti tiek daug visokiu detaliu , idomios mintys ispildymas. labai labai sauniai startuoji, nesustok. labai patiko tas gimines medis.
QUOTE(ader @ 2011 07 05, 08:54)
Sushi turiu tave pagirti tiek daug visokiu detaliu , idomios mintys ispildymas. labai labai sauniai startuoji, nesustok. labai patiko tas gimines medis.
Ačiū, ader Jei kam bus įdomu, galėsiu pakomentuoti, kodėl pasirinkau vienas ar kitas detales ir kaip viskas dėliojosi...
sushi, fantastika Labai labai patiko Tikiuosi, kad pasirodysi kuo dažniau su tokiais skrebukais
sushi Labai gražu!
Ačiū, merginos.
Kad jau taip, pasirodau dar vieną, kątik baigiau.
Bandžiau nuotraukas sudėliot tarsi dovanų dėžutes vieną ant kitos, nežinau, ar prasiskaito ta mintis... Kartojuosi su savo žalsvom spalvom, bet čia taip turi būti...
Kad jau taip, pasirodau dar vieną, kątik baigiau.
Bandžiau nuotraukas sudėliot tarsi dovanų dėžutes vieną ant kitos, nežinau, ar prasiskaito ta mintis... Kartojuosi su savo žalsvom spalvom, bet čia taip turi būti...
Sushi man atrodo fantastiškai ir mintis ir įgyvendinimas
Lux sushi. labai fainu nuotrauku pridarai, ne tik ivykio bet ir detaliu. matau kad skrebini ant A 4 popieriaus, tai tau tokie superiniai dvigubi skrebukai gaunasi. Saunuole. nebijok kad kazkas kartojasi, jei rankos tiesiasi prie to , reiskia taip turi but. nebutinai gi kiekvienas darbas turi but kardinaliai skirtingas. esme juk papasakota istorija, nuotaika, mintis, prasme.
Sushi - nuostabu! Labiausiai patiko "Mezginiai" ir "Siuti" skrebukai, taip ir toliau.
Ignac,
labai patiko tavo "auksinis reportazas"! Sauniai! Tik neleidzia man ten komentaru palikti
Sushi
Is tiesu, labai faios mintys ir ju isdestymas ant popieriaus! Tikri skrebiski darbeliai!
labai patiko tavo "auksinis reportazas"! Sauniai! Tik neleidzia man ten komentaru palikti
Sushi
Is tiesu, labai faios mintys ir ju isdestymas ant popieriaus! Tikri skrebiski darbeliai!