Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (27 tema)

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 03, 08:07)
remini wub.gif  atvirukas

galbūt atrasi įkvėpimą...kadangi tik paskelbiau bloge naują konkursą

Random Inspiration Challenge Nr.18: Scraplift/kopiojavimas parinkto skrebuko.
Užsukite čia

4u.gif mane ikvepe, jau susiradau nuotrauka, kuria noreciau skrebinti... tikiuosi, neisbles mano entuziazmas
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2011 03 03, 11:32)
4u.gif mane ikvepe, jau susiradau nuotrauka, kuria noreciau skrebinti... tikiuosi, neisbles mano entuziazmas

thumbup.gif Nedelsk pradeti tada, kol dar noras didelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 03, 05:04)
thumbup.gif Nedelsk pradeti tada, kol dar noras didelis  mirksiukas.gif

As siandien bandysiu ka nors pradeti...tik idomu ar pasiseks....daznai pradedu liftinti o finale gaunasi visai kitaip ax.gif
Atsakyti
oi kokios baisios cia jusu istorijos doh.gif man ugnis ir dumai l.l.baisu yra... verysad.gif

naujas skrebukas, prasome uzsukti i mano bloga 4u.gif

user posted image

Irma - turėtų daugelį suzaveti si karta uzduotis biggrin.gif imi ir kopijuoji, lengviau ir buti negali, ypac jei savu ideju tuo metu nera. nagi nagi skrebukiečiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 03 03, 19:43)
oi kokios baisios cia jusu istorijos  doh.gif  man ugnis ir dumai l.l.baisu yra... verysad.gif

naujas skrebukas, prasome uzsukti i mano bloga  4u.gif

Sauniai darbuojiesi, lotta! thumbup.gif
Atsakyti
Irma - turėtų daugelį suzaveti si karta uzduotis  imi ir kopijuoji, lengviau ir buti negali, ypac jei savu ideju tuo metu nera. nagi nagi skrebukiečiai 

niu, tikiuosi, bet...galbut kas man grazu nelabai ikvepia kitus wink.gif
skrebukiečiai

Geras lotuliukas.gif ...patiko man, 'pasiskolinsiu' si zodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 03, 08:07)

off-topic... (Glide

blink.gif ziuriu ne viena panasia patirti turim doh.gif

Jau siandien apgalvojau ka darysiu skrebukui, ziuresiu kaip gausis, bet jau ideja yra, nuotraukas zinau kurias pasidaryti, o paskui tik laiko rasti... Turbut sunkiausia dalis lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Glide rasti laisvo laiko tiesiog neimanoma...as paskyriu tam laiko, lyg 'appointment' mirksiukas.gif Turiu visiska priklausomybe nuo skrebo...jei sav. praeina be jokio skrebinimo jauciu nepakeliama itampa. Skrebas esa butinas mano sveikatai biggrin.gif
ader thumbup.gif skrebukas... Pastebejau kad As sol ir ader abi pavadino 'Baltos naktys'..atleiskit gal uz labai naivu klausima (bet gyvenimas uzsieni tiek metu tikriausiai atsiliepia blush2.gif , ka bendro 'baltos naktys' turi su Peterburgu? Is kur sis pasakymas kiles?

***Jei leisit man pasigirti ax.gif mano pastarasis skrebukas "Hello Sunshine" laimejo 2 peas konkursa... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif cia (zemiau paziurekit).....net nesitikejau kadangi dalyviu ten labai daug.

***Ir dar naujienu...siandien Scrapbook Trends zurnalo redakcija man grazino mano Lapk. men. 'Falling gratitude' rudenini skrebuka. Taigi, sekanciam konkursui priziukas bus sio zurnalo kopija smile.gif
Atsakyti
Niu va pagaliau sulaukiau ader skrebuko ta pačia tema interpretacijos. Ir ką gi - šaunus skrebukas. Gerai, kad pasilikai malonias smulkmenas iš kelionės ir jas čia panaudojai mirksiukas.gif Molodiec, skant thumbup.gif

Skrebuke Irma, baltosios naktys - taip vadinama trumpiausios metų naktys birželio pabaigoje. Tuomet, kai lietuviai ieško paparčio žiedo (Joninės), šiauresnėse platumose - Peterburge, Skandinavijoj ir t.t. būna "baltosios naktys" - naktys, kurių metu nesutemsta. Nebūna, žinoma, taip šviesu, kaip dieną, bet knygą įskaityti neįsijungus šviesos galėtum biggrin.gif

SVEIKINU, Irmut, tavo šis skrebukas tikrai fantastiškas, ir vertas tokio išskirtinio dėmesio thumbup.gif

Jau kitam konkurse tai tikrai dalyvausiu bigsmile.gif Dėl tokio prizo verta pakovoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As sol: 04 kovo 2011 - 22:18
aciu uz komplimentus 4u.gif nieko ypatingo tam skrebuke nera, be to ir sumestas per valanda gal net nepilna. bet dar darysiu viena ta tema, nes nuotrauku tai daug yra .

Assol jau paaiskino kas tos baltos naktys. Musu kelione taip ir vadinosi "baltos naktys peterburge" . pacios ir isbandem ta baltuma. is tiesu visa nakti buna tik prieblanda ir jei neapsiniaukes dangus tai jautiesi kaip kokia 8 valanda vakaro istisai biggrin.gif nu labai faina.

Irma, sveikinu su laimejimu, is ties grazus skrebukas.

del naujo konkurso as galvoju, gal ir sudalyvausiu smile.gif
Atsakyti
As sol ir ader: aciu kad apsvietet mane 4u.gif

O mano konkursiniui beliko tik uzklijuoti pavadinima cool.gif
Pradzioj, galvoju kad kopijuosiu netgi vartojant toki pati rastuoto popieriaus rinkini kaip Jodie, bet nesinorejo ant tiek kopijuoti ax.gif ...tad panaudojau audiniu skiauteles ir pasiuvau gryna antklode ant skrebuko biggrin.gif
Atsakyti