genovaite: grazu! taip ir toliau
labukas
kažkaip neįsivažiuoju aš dar su dviem leliais tai nespėju pakomentuoti kiekvieno darbelio atsiprašau o jie tikrai tokie gražūs vis pribėgdama prie kompo (dabar jau labai retai gaunasi) pasigrožiu ir pabegu
bet užtat šiandien pavyko pirmąjį mažylės skrebuką sumeistrauti kviečiu į blogą pasižiūrėti
kažkaip neįsivažiuoju aš dar su dviem leliais tai nespėju pakomentuoti kiekvieno darbelio atsiprašau o jie tikrai tokie gražūs vis pribėgdama prie kompo (dabar jau labai retai gaunasi) pasigrožiu ir pabegu
bet užtat šiandien pavyko pirmąjį mažylės skrebuką sumeistrauti kviečiu į blogą pasižiūrėti
Sveikinu, Remini! Va pasipyle roziniai princesiniai skrebukai Aukite sveikutes ir grazutes!
Remini sukasi kaip bitute ir dar atsiprasineja, kad pakomentuoti nespeja
Oi, remini, kokia žavutė tavo Agnieszka Ir darbelis fainuoliškas. Gerai, kad išsikerpi nors kelias minutes laiko ir savo pomėgiui
Ir aš ateinu ne tuščiom rankom: mano vyriškas darbelis vyriškam konkursui. Detalė jūsų smalsumui paaitrinti, o daugiau čia http://neandertaliete.blogspot.com
Ir aš ateinu ne tuščiom rankom: mano vyriškas darbelis vyriškam konkursui. Detalė jūsų smalsumui paaitrinti, o daugiau čia http://neandertaliete.blogspot.com
Remini ir As sol pakomentavau bloguose!
Kvieciu ir as i savo bloga (linka zemiau)
Kvieciu ir as i savo bloga (linka zemiau)
I am back! labai labai grazus jusu visu darbai, taciau nepykit, bet atskirai nokomentuosiu...
Tik noriu pasakyt Skrebukei Irmai, kad labai pavydziu uz tokia laimeta dovana. Tas paveikslas nuostabus! Ir dar norejau pasakyt, kad ir as buvau itin susidomejes art journaling'u, bet kazkaip nuplauke ir nuplauke ta mintis...
(o ar tiktai nezadat paleist skrebinimo?)
Tik noriu pasakyt Skrebukei Irmai, kad labai pavydziu uz tokia laimeta dovana. Tas paveikslas nuostabus! Ir dar norejau pasakyt, kad ir as buvau itin susidomejes art journaling'u, bet kazkaip nuplauke ir nuplauke ta mintis...
QUOTE(Ignac @ 2011 06 13, 18:40)
I am back! labai labai grazus jusu visu darbai, taciau nepykit, bet atskirai nokomentuosiu...
yeee! pagaliau
Valiooooooo sugrizai...kaip sveikatele?
Mmm hmm...ir man nuostabus visa ta zodzio prasme. Labai man patinka Mistei budingas sluoksniavimas...tarpais po dazais matosi cigaru etiketes...ten lyg dar koks slaptas pasaulis gyvuoja po virsutiniu sluoksniu Dar pati simbolika...man sis paveikslas tiesiog 'kalba'. Kaip tik dabar skaitau jos naujai isleista knyga ir numatau kelis patarimus panaudosiu. Ypac savigamybos stampukus bandysiu isgraviruoti is linoleumo, 'printmaking' kaip vadinasi...sia tema stai dar viena knyga is bibliotekos parsitempiau.
Nuo tradicinio skrebo negaliu visiskai nusimuilinti kadangi priklausau OUAS blogo dizaineriu komandai. Bet numatau kad mano darbai palaipsniui keisis...tradiciniai bus mano vaikam, o 'Art Journaling' grynai sau
Genovaite: ant vestuvines foto ten tulis ar toks nuotraukos pavirsius? grazus vaizdas aplamai
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 06 13, 22:24)
Genovaite: ant vestuvines foto ten tulis ar toks nuotraukos pavirsius? grazus vaizdas aplamai
Ačiū už įvertinimą, juolab kai giria profai tai kelis kartus maloniau. O atviručių aš daryti nemoku, kažkur užmačiau , kad yra skrebinimo taisyklės, bet aš jų nežinau, o darau atvirutes ekspromtu, gal ir spalvų nesuderinu , o sumaišau jas gal kurių ir maišyti nederėtų Bet pas mane vyksta viskas neplanuotai - bats ir yra , užtenka net kai kada pusės valandos Vestuvinė nuotrauka ir kiti mano panaudoti paveiksliukai yra spausdinti ant drobės, ir realiai atrodo visai kitaip, kaip paveikslai . Tik va fotografė ( beje kaip ir skrebintoja) iš manes ne kokia tai ir menoku perteikti realaus vaizdo .
O aš žiūriu į jūsų darbus ir atsižiūrėti negaliu, kaip man gražu bet man taip nesigauna
Sveikas sugrįžęs! Ignac! Lauksim tavo darbeliu!
Genovaitė dailios tavo atvirutes!
Irma, man irgi patinka art journaling. Rekomenduok kokį bloga gera! nesakau kad tuo uzsiimciau pati, bet noriu susipazinti! Tik atrodo ten dar daugiau laiko reikia įdėti nei į tradicinį skreba. Aš vis ruosiuosi į tavo bloga sugrist paskaityt to skrebuko apie sapnus...reikia tik kompa pradzioj isijungt...
Genovaitė dailios tavo atvirutes!
Irma, man irgi patinka art journaling. Rekomenduok kokį bloga gera! nesakau kad tuo uzsiimciau pati, bet noriu susipazinti! Tik atrodo ten dar daugiau laiko reikia įdėti nei į tradicinį skreba. Aš vis ruosiuosi į tavo bloga sugrist paskaityt to skrebuko apie sapnus...reikia tik kompa pradzioj isijungt...