Labas skrebintojos esu šiame reikale naujokas, tad norėčiau pasirodyti savo pirmus bandymus. Jei matysit, kad esu verta - tai gal priimsite į savo būrį
Pats pirmasis, nes neturėjau dar nei žalio supratimo, kad da daigtas tas skrebukas
O čia darytas prieš pora savaičių - tetulytės 80 mečiui
Papildyta:
Čia mano penktadienio darbas - dariau draugės sūnui - jis sveikino savo merginą 20 mečio proga
Papildyta:
O čia vakar dienos darbas - atvirutė krikštynoms
tik nufotkinau dvi nuotraukytes, kad išgauti naturalesnes spalvas, nes su blicu vienaip atrodo, o be jo kitaip
Papildyta:
O čia dar pamiršau parodyti - dariau dukterėčios draugės vestuvėms kvietimus
Šiam kartui ir viskas
Tikiuosi labai neišpeiksit
Jei matysit, kad esu verta - tai gal priimsite į savo būrį
ai...ne tokia cia skrebukiu bendruomene kad kazkuri nutaria 'verta/neverta' o tik tada gauni leidima rodytis . Jei dristi, bei pageidauji parodyti savo kurinius tai rodykis daznai ir drasiai:4u:
Viskas graziai ziurisi (as skrebinu nuo 2004m. bet iki siol neesu prigaminus tiek atviruku
O rozinis krikstynu darbelis ...bandau tik prisiminti kur maciau vienodus batelius...ar nete ar realiai skrebo parduotuvej
Aš vis prašau, kad MB aguonų lauką nutapytų ... ale kažkokio spec įkvėpimo aguonom reikia ...
Galvoju, gal šias metais kokią foto sušaudysiu (pati) atsispauzdinsiu ant drobės ir bus paveikslas ...
Galvoju, gal šias metais kokią foto sušaudysiu (pati) atsispauzdinsiu ant drobės ir bus paveikslas ...
sprendimas...
arba...
jei tau tiks kitoks sprendimas...nueik pasizvalgyti i aguonas cia, atspausdink patinkama paveiksla, o po to susirask koki dailininka kuris tau nutapytu ant drobes pagal spec. uzsakyma. As turejau viena pazystama dailininka Kaune, ir taip man nutape kad neatskirsi ar originalas ar kopija ...Nustaciau ir matmenis ir kad su aliejiniais dazais butu dazyta...vaizdas pritrenkiantis
Genovaite - labai dailus, elegantiski ir klasikiniai tavo darbu, zavu!
Irma nuostabios aguonos, ivairus tonusai, daug darbo, bet l.l.super...
antro gyvenimo reikia kad viska mes cia spetume...
Sanrita - as savo mazyliui paveikslelius is interneto nuspausdintais paveiksleliais ireminau (toks sakinys nelabai pati suprantu) ir ka, svarbu grazus remelis, pati dar daryskinau kur truko ir super!
Beje paprastoje parduotuveje uztikau jau parduodamu 12x12 remu. smagu
Ir kvieciu i bloga pasidairyti mano pasutiniu darbeliu
Irma nuostabios aguonos, ivairus tonusai, daug darbo, bet l.l.super...
antro gyvenimo reikia kad viska mes cia spetume...
Sanrita - as savo mazyliui paveikslelius is interneto nuspausdintais paveiksleliais ireminau (toks sakinys nelabai pati suprantu) ir ka, svarbu grazus remelis, pati dar daryskinau kur truko ir super!
Beje paprastoje parduotuveje uztikau jau parduodamu 12x12 remu. smagu
Ir kvieciu i bloga pasidairyti mano pasutiniu darbeliu
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 05 30, 22:45)
...bandau tik prisiminti kur maciau vienodus batelius...ar nete ar realiai skrebo parduotuvej
Batukus dariau pagal rastą shemutę inernete. Pagal shemutę turėtų būti didesni, bet susimažinau iki degtukų dežutės dydžio Tie batukai turi labai daug trūkumų, bet kaip pirmam kartui manau atleistina
O darbelius pagamintus pasirodysiu - tik truputį nedrąsu, nes jūs jau tiek įbvaldžiusios šią techniką, kad man nėra ko ir lygintis prie jūsų
Genovaite, tikrai puikūs darbeliai. Ir svarbiausia, kad su didele meile ir noru daryti
Irma, tikrai gražios aguonos - linkiu, kad kantrybės nepritrūktų pabaigti
lotta24, manau, kad puikus būdas spausdintais paveiksliukais papuošt kambarį Ir gaila, kad pas mus nėra rėmų 12"x12" dydžio...jei gaminiesi, tai kaina fantastinė gaunasi, o standartinių nėra Aš davar skrebukus at mini molbertukų laikau sustačius ant pianino - kad ne albume gulėtų, o pasidžiaugt visi galėtų
lotta24, manau, kad puikus būdas spausdintais paveiksliukais papuošt kambarį Ir gaila, kad pas mus nėra rėmų 12"x12" dydžio...jei gaminiesi, tai kaina fantastinė gaunasi, o standartinių nėra Aš davar skrebukus at mini molbertukų laikau sustačius ant pianino - kad ne albume gulėtų, o pasidžiaugt visi galėtų
O darbelius pagamintus pasirodysiu - tik truputį nedrąsu, nes jūs jau tiek įbvaldžiusios šią techniką, kad man nėra ko ir lygintis prie jūsų
drasiau tik visos skrebukes pradejo nuo pirmo [nelabai vykusio] skrebuko...Yra pavojinga save lyginti su kitu sugebejimais...nusivilsi. Lai tave tai ikvepia ir skatina ismeginti nauja technika ar sprendimus
Aciu Jau pritruksta. Anksciau kol dar nebuvau atradus skrebo sparciau siuvinejosi, kadangi skrebinimas neblaske mano demesio
As vakar visai netiketai sumeciau skrebuka...susitvarkiau savo skrebo kambariuka ir vel bardakelis atsirado.
Matytum mano kūrybinę netvarką
Nuotraukos yra, pavadinimas yra, lapus atsirinkau, detalių primėčiau ... tik startuoti neleidžia ... tai netikėtai kas užeina, tai reikalai užpuola, tai mergičkos mamos šaukiasi ...
Vis tikiu, kad LO su konkursiniu kuriuo nors suderinsiu ... tai labai laukiu kada naujus paskelbs
Nuotraukos yra, pavadinimas yra, lapus atsirinkau, detalių primėčiau ... tik startuoti neleidžia ... tai netikėtai kas užeina, tai reikalai užpuola, tai mergičkos mamos šaukiasi ...
Vis tikiu, kad LO su konkursiniu kuriuo nors suderinsiu ... tai labai laukiu kada naujus paskelbs
Sveikutės, žiūriu silpnai darbuojasi vasarą Aš irgi buvau priversta susitvarkyti stalą, bet tikiuosi po kelių dienų vėl viską išsikrausiu Tik kad įkvėpimas prislobęs kažko ir ne vasara čia kalta
As sol: man labai l.l.l.l patiko
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 06 01, 00:15)
As sol: man labai l.l.l.l patiko
Sutinku!!! Labai labai gražu!
Pagaliau galiu viešinti seniai suskrebintą Once Upon a Sketch- Birželio 1 konkursinį
Daugiau vaizdų čia.
Kviečiu visas sudalyvauti...ypač Webster's Pages gamintojo gerbėjas kadangi prizas šį kartą bus nauja Webster's Pages kolekcija/popieriukų rinkinukas. Antra galimybė laimėti Websters Pages dekoratyvines korteles yra 'random' burtais.
Va Sanrita, juk sakiai kad lauki kokio naujo konkurso