Labai labai patiko remini ideja su puzzle
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 01, 05:04)
patiko flomasteriu toks efektas kad lyg su akvarele spalvinta.
dėkui na, su akvarele darbo būtų daugiau, nei su promarkeriais - smagu spalvint, prisiminiau vaikystę ir spalvinimo knygeles Ir dar labai patiko, kad Letraset spalvų paletė labai plati ir galima įsigyt tokių papurvintų, prigesintų spalvų
QUOTE(Glidė @ 2011 03 01, 08:17)
Oi koks mielas, ir tikrai labai graziai nuspalvinai man tie meskiukai isvis nerealus
meškiukai ir man simpatiški, nors dauguma man sunkiai kažkaip panaudojami būtų, kadangi visi labai kažkaip konkrečiai progai skirti. Man labiau patinka kuo neutralesni antspaudukai, kad būtų galima įvairioms progoms kažką sukurt.
QUOTE(remini @ 2011 03 01, 09:27)
juste, labai gražus atvirukas man tie meškiai irgi labai labai
na, po ilgo tylėjimo pasirodysiu su vakarykščiu greituku nieko ypatingo
na, po ilgo tylėjimo pasirodysiu su vakarykščiu greituku nieko ypatingo
ačiū Betgi tavo ta idėja su puzliukais nerealiai smagi Kažkur buvau mačius atviruką su puzzle, tai net užsisaugojus turiu - tikrai puiki mintis. Tik mes namie dar neužgyvenom puzliukų
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 01, 08:57)
Jeigu nebutum pasakius, galvociau, kad cia gatavas rastuotas popierius. Nerealiai graziai nuspalvinai
Turint gatavą popieriuką būtų daug greičiau Ačiū už darbo įvertinimą
Pakomentavau bloge remini nereali, geniali ideja
As neesu girdejus nieko apie Letraset...manau galbut europoj tai analogas JAV Copic flomasteriam. Niekad nesuvokiau ko tiek kliedziama del tu Copic (ir dar kaina kandziojasi ), bet kaip pati ismeginau Archiver's parduotuvej spalvinti su jais, tai verti jie kiekvieno cento
Ir dar labai patiko, kad Letraset spalvų paletė labai plati ir galima įsigyt tokių papurvintų, prigesintų spalvų
As neesu girdejus nieko apie Letraset...manau galbut europoj tai analogas JAV Copic flomasteriam. Niekad nesuvokiau ko tiek kliedziama del tu Copic (ir dar kaina kandziojasi ), bet kaip pati ismeginau Archiver's parduotuvej spalvinti su jais, tai verti jie kiekvieno cento
na tikrai nesitikėjau, kad čia vos ne dviratį išradau čia viskas iš tingėjimo ir ta rusaičių schemutė kažkaip iškart susidraugavo su mano idėja na, žodžiu, ačiū visoms labai už komentarus
sveikiname nugalėtoją abu darbeliai žavūs įsivaizduoju kaip sunku išrinkti buvo...
laukiam naujo konkurso temos
sveikiname nugalėtoją abu darbeliai žavūs įsivaizduoju kaip sunku išrinkti buvo...
laukiam naujo konkurso temos
Tikiuosi labai nepyksite kad šį vakarą naujo konkurso įrašą parengti nespėjau...rankos niežtėjo paskrebinti tik atsiimtas nuotraukas Ryte bandysiu situaciją pataisyti
Šio vakaro rezultatas...daugiau nuotraukų, bei trumpas aprašymas čia.
(P.S. žinau kad gaidukas išeina iš kompozicijos, bet toks jau tas štampas )
Šio vakaro rezultatas...daugiau nuotraukų, bei trumpas aprašymas čia.
(P.S. žinau kad gaidukas išeina iš kompozicijos, bet toks jau tas štampas )
Irma, sužavėjo tavasis LO. Kokios nuotraukos, kokios spalvos ir kiek darbo įdėta
Labai patiko Irmos skrebukas Noriu atgal i vaikystes dieneles
Irma-nuostabus skrebukas Koks nerupestingas rytas....ir as noriu atgal i vaikyste
Remini - koks mielas
As taip tikejausi vaikus uzmigdziusi kazka padaryti, bet niekai, galvoj tuscia tuscia Perverciau visus popierius pasidejusi nuotrauka, ir niekas nelipo. Kiekvienas popierius grazus atskirai, bet kur pritaikyti - jokiu minciu Atvirute gal kokia ir sukurpciau, bet jau pasiilgau skrebuku
Sorry, off topic:
Siandien vos neprisidirbau, darau valgyti ir zidini sumasciau uzsikurti,griztu i virtuve, vaikai prie zidinio, dukryte filmuka ziuri ir girdziu ramiu tonu: oho kiek dumu, oho kiek dumu..
Kazkaip nesureagavau is kart, nes galvojau kad filmuke kazkoks susijes veiksmas. Bet staiga susivokiau kad gi gartraukis ijungtas, o tada visada is zidinio pradeda dumus traukti kol neisidege. Kai pamaciau ciut neisvirtau, kambarys tiek buvo pilnas dumu, kad prasisklaidyti reikejo einant. Staigiai uzdariau vaikus i kita kambari ir visus langus atlapojau Visa laime kad dukryte buvo ir pasake, o jei buciau buvusi viena su mazuoju.. jis tai svetainej, netoli zidinio...
As taip tikejausi vaikus uzmigdziusi kazka padaryti, bet niekai, galvoj tuscia tuscia Perverciau visus popierius pasidejusi nuotrauka, ir niekas nelipo. Kiekvienas popierius grazus atskirai, bet kur pritaikyti - jokiu minciu Atvirute gal kokia ir sukurpciau, bet jau pasiilgau skrebuku
Sorry, off topic:
Siandien vos neprisidirbau, darau valgyti ir zidini sumasciau uzsikurti,griztu i virtuve, vaikai prie zidinio, dukryte filmuka ziuri ir girdziu ramiu tonu: oho kiek dumu, oho kiek dumu..
Kazkaip nesureagavau is kart, nes galvojau kad filmuke kazkoks susijes veiksmas. Bet staiga susivokiau kad gi gartraukis ijungtas, o tada visada is zidinio pradeda dumus traukti kol neisidege. Kai pamaciau ciut neisvirtau, kambarys tiek buvo pilnas dumu, kad prasisklaidyti reikejo einant. Staigiai uzdariau vaikus i kita kambari ir visus langus atlapojau Visa laime kad dukryte buvo ir pasake, o jei buciau buvusi viena su mazuoju.. jis tai svetainej, netoli zidinio...
remini atvirukas
galbūt atrasi įkvėpimą...kadangi tik paskelbiau bloge naują konkursą
Random Inspiration Challenge Nr.18: Scraplift/kopiojavimas parinkto skrebuko.
Užsukite čia
off-topic... (Glide ... galėjo būti dar blogiau Mus ištiko panaši situacija su sūneliu . Mama pas mane kepė avieną, taukai pasiliejo orkaitėj ir tiek dūmų privarė kad mes įjungėme antram aukšte palėpės gartraukį. Tuo metu mūsų, tada kelių mėn. sūnelis, sėdėjo kėdutėj šalia židinio. Įjungiant gartraukį vyko kžks spaudimas/traukimas ir židinio stiklinės durelės staigiai sprogo atdarai, ir mažių apdengė pelenais, ypač veiduką...matėsi tik dvi mažos akytės 'mirkt mirkt' ... Ačiū D. kad pelenai buvo senai deginti o ne karši...baisu net pagalvoti kas būtų buvę
As taip tikejausi vaikus uzmigdziusi kazka padaryti, bet niekai, galvoj tuscia tuscia Perverciau visus popierius pasidejusi nuotrauka, ir niekas nelipo. Kiekvienas popierius grazus atskirai, bet kur pritaikyti - jokiu minciu
galbūt atrasi įkvėpimą...kadangi tik paskelbiau bloge naują konkursą
Random Inspiration Challenge Nr.18: Scraplift/kopiojavimas parinkto skrebuko.
Užsukite čia
off-topic... (Glide ... galėjo būti dar blogiau Mus ištiko panaši situacija su sūneliu . Mama pas mane kepė avieną, taukai pasiliejo orkaitėj ir tiek dūmų privarė kad mes įjungėme antram aukšte palėpės gartraukį. Tuo metu mūsų, tada kelių mėn. sūnelis, sėdėjo kėdutėj šalia židinio. Įjungiant gartraukį vyko kžks spaudimas/traukimas ir židinio stiklinės durelės staigiai sprogo atdarai, ir mažių apdengė pelenais, ypač veiduką...matėsi tik dvi mažos akytės 'mirkt mirkt' ... Ačiū D. kad pelenai buvo senai deginti o ne karši...baisu net pagalvoti kas būtų buvę