Streikuoja blogger, nes nematau nei Irmos darbuko, nei Lottos
jo jau antra diena bedos ten... nesamone
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 05 13, 05:14)
Streikuoja blogger, nes nematau nei Irmos darbuko, nei Lottos
Tiesiog dingo visi irasai tu kurie skelbe pastarasias kelias dienas. Nuejau pakomentuoti Once Upon a Sketch dalyves, bet paspaudus darbelius, blogger teigia kad sis irasas neegzistuoja
Kodel su blogger visad tiek problemu?! Turiu dar 3 seivintus irasus prie kuriu nemazai laiko praleidau, tai dabar biojau kad gal ir tie bus dinge
gal nedingo Irma, ot tai butu! cha, taip ir pasitikek technologijom...kai veikia - super, kai kas atsitinka - viskas luzta
QUOTE(lotta23 @ 2011 05 13, 08:18)
gal nedingo Irma, ot tai butu! cha, taip ir pasitikek technologijom...kai veikia - super, kai kas atsitinka - viskas luzta
ot va, skaiciau 'blogger help' forume kad jie bando visiem atstatyti irasus dingusiuos nuo 11d. Mano dinges irasas pries kelias val. pasirode bloge, bet dziaugiuosi kad niekur nedingo ir svarbiausia kad tie mano 3 paruosti/nepublikuoti irasai irgi niekur nedingo (tfu tfu).
Labai daug tokiu netiketimu, streikavimu su blogger...rimtai galvoju pereiti i typepad...apie typepad girdziu tik auksinius atsiliepimus...verta pamastyt man
Keletas mano sviezienu mano kampelyje
Uzsukit, visada laabai laukiu!!!
Uzsukit, visada laabai laukiu!!!
QUOTE(Sanrita @ 2011 05 17, 05:14)
Gal kam bus įdomu ...
Šiek tiek įspūdžių iš kelionės: čia
Nusprendžiau padalinti į kelias dalis. Tiek daug įspūdžių ... kad nesutelpu
lauksim tesinio....
QUOTE(Sanrita @ 2011 05 17, 13:14)
Gal kam bus įdomu ...
Sanrita, gerus prisiminimus sukeliai ir mes ten buvom su 4 men dukryte ir visa sala apvaziavom