Buvau dingusi iš eterio, greit užsukdavau apžiūrėdavau ir lekdavau darbuotis su visai man nemaloniais dalykais ironiška, baigiau tai buhalterija, bet jos pakęsti negaliu, didžiausia kančia
Įkeliu vieną darbelį ir einu apžiūrėti ir pakomentuoti bloguose jūsų grožių
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 05 03, 18:09)
stebiuosi kad tokiais tempais skrebini...ir man reiketu vel ikvepima atrasti, bet dabar turiu skrebinti birzelio ir net jau liepos men. konkursinius, ir dar....dovana turiu pagaminti, bet nzn ar atviruka (ar dristu!???) ar kabika.
kokie cia tempai, gi beveik visa balandi shtilius buvo Praeita darbeli pries pora savaiciu padariau, ir konkursinuka sia viskas Na dar kelios atvirutes yra, su laiku pasirodyziu. Bet dabar tikiuosi atsigriebti, pasiilgau popieriuku
Va pas tave tai tempai
Glide, sauniai darbuojies!
Nuotraukos kaip visad - puikios, o skrebukai labai tvarkingi!
Nuotraukos kaip visad - puikios, o skrebukai labai tvarkingi!
atradau toki idomu puslapi, is tikro net neteko girdeti apie toki dalyka anksciau O gal kas nors noretu pasireklamuoti, o kartu ir surengti mini paskaitele su kokiais pavyzdukais apie si uzsiemima?
Galeciau pasiulyti erdve nedideliam knygynely Vln centre
QUOTE(Masako @ 2011 05 04, 15:27)
O ta erdve butu nemokamai? cha, cha!
Prasau uzsukti i mano bloga, pasidairyti paskutiniuju darbeliu - atviruciu
QUOTE(lotta23 @ 2011 05 05, 01:29)
O ta erdve butu nemokamai? cha, cha!
zinoma, nemokamai
Labas rytas
Na, gal anksti dar tas hamakas, bet saulutė už lango taip šviečia, kad noris atostogų.
Masako, manau, dar atsiras norinčių pasinaudoti tavo gražiu pasiūlymu.
Seniai buvau užsukus, tad džiaugiuosi, kad kada beužsukčiau, visad randu prikeptų skrebukų.
shrekiuke, tavo ekpromtu sumeistrauta dėžutė mamai man labai patiko ir įkvėpė padaryti kažką panašaus bendradarbei.
As sol, Leja, Lotta, jūsų atvirukai labai dailūs.
Glide, tavo LO apie močiutę nuostabus. Antrajama LO (apie pilvuką) labai patiko pukuotos gėlytės. Tokios fainos.
Bandysiu įkelti savo šviežią blyną.
Papildyta:
Pirmiausia pataškiau pagrindą 2 spalvų dažais, o toliau - visa kita.
Na, gal anksti dar tas hamakas, bet saulutė už lango taip šviečia, kad noris atostogų.
Seniai buvau užsukus, tad džiaugiuosi, kad kada beužsukčiau, visad randu prikeptų skrebukų.
shrekiuke, tavo ekpromtu sumeistrauta dėžutė mamai man labai patiko ir įkvėpė padaryti kažką panašaus bendradarbei.
As sol, Leja, Lotta, jūsų atvirukai labai dailūs.
Glide, tavo LO apie močiutę nuostabus. Antrajama LO (apie pilvuką) labai patiko pukuotos gėlytės. Tokios fainos.
Papildyta:
Pirmiausia pataškiau pagrindą 2 spalvų dažais, o toliau - visa kita.
QUOTE(Mėnulio duktė @ 2011 05 05, 09:47)
as irgi tikiuosi. Butu galima kokia parodele padaryti, sienas jusu graziais darbais papuosti ar ka Kazkaip apie tokia nuostabia rankdarbiu rusi niekad nebuvau regejus iki vakar
Pagalvokit, gal kas tikrai noretu surengti pamokele, mini paskaitele - ir jums nauda, ir mums
Masako geras tavo pasiulymas ir jei dar nemokamas, imciau iskart...jei LT gyvenciau ir prekiauciau skrebo priemonem, super reklamuojantis savo 'bizni' tokiu budu...gal skelbimuosjavascript:emoticon('')e kazka cia SM rastum, na tos kur prekiauja...
Menulio dukte saunus darbas!
Menulio dukte saunus darbas!
Papildyta:
Papildyta:
ot va....dabar visi LT bus aprupinti sukom
Fainas skrebukas su ivairiausiom detalem...Dazniau cia uzsuk