Oi, kaip tylu...
...truputi pavasarinio melsvumo -
Leja, kaip gražuuu
dabar kai geri orai visai mažius namie nebebūna, tai mano popieriukai dulka
dabar kai geri orai visai mažius namie nebebūna, tai mano popieriukai dulka
Leja labai dailu, o 'Sveikinu' cia stampas ar atspausdinta?
Spausdnta kazi, o tokiu (panasiu) sriftu ar buna mazo dydzio raidynu?
Oi, kaip tylu...
...labai pavasariskas atvirukas
...nors ir tylu, nereiskia kad niekas neskrebina Pas mane jau 3 skrebukai ir konkursinis atlikti...tik kai ka dar reikia nufotografuoti, bloge irasus paruosti, ir t.t.
Siais metais musu valstija pasieke nauja rekorda istorijoj--lietingiausias balandzio men. Tai to grazaus pavasario ik keli trumpi momentai.
Spausdnta kazi, o tokiu (panasiu) sriftu ar buna mazo dydzio raidynu?
yra rub-on'u panasaus dydzio, srifto, ir dar net mazesniu...
Mielosios mamytės - tos, kurios jau augina savo mažylius ir tos, kurios dar tik laukia susitikimo su jais, sveikinu jus visas su Motinos diena. Tegul jūsų neišmiegotas naktis, išverktas ašaras, baimę ir susirūpinimą dėl negaluojančio vaikučio atperka jo bedantė šypsena, jo skardžiai besiliejantis juokas, apkabinimas ir tokie švelnūs ir tikri žodžiai: aš Tave myliu, MAMA!
Skrebuke Irma, besigrožint Tavo darbeliu ir beskaitant mintis apie jį, man atėjo mintis. Sakei, kad dviguba morka - tai ženklas? Ir aš taip manau... supranti, ką noriu pasakyti... juk ji dviguba, o ne triguba Taigi palinkėjimas Motinos dienos proga būtų - sodinti ir išrauti šeimos darželyje burokėlį
Skrebuke Irma, besigrožint Tavo darbeliu ir beskaitant mintis apie jį, man atėjo mintis. Sakei, kad dviguba morka - tai ženklas? Ir aš taip manau... supranti, ką noriu pasakyti... juk ji dviguba, o ne triguba Taigi palinkėjimas Motinos dienos proga būtų - sodinti ir išrauti šeimos darželyje burokėlį
Daugiau nuotrauku cia
Rodausi dar su vienu kit'iniu skrebuku - sis gamintas tik su Websteriuku popieriukais. Nelabai pavyko pavaizduoti realu koriu blizgesi. Ten embossinta su geltonais milteliais, tai realiai atrodo 'slapiai' lyg grynas medus.
As sol Atvirukas nuostabu kokio lygio meistriskumas...noreciau taip graziai sugebeti, bet atvirukam jokio ikvepimo neturiu
P.S.off-topic o del morku ir burokeliu (nieko daugiau nesodinam )
Pries kelias savaites rankose laikiau mazuteli drauges naujagimi. Toooks saldus bei sviezias naujagimiu kvapas, bet...jokiu svajoniu, jokio ilgesio kad "kaip faina butu dar viena tureti"...Pradejo jis raitytis ir klykti, o as maloniai bei skubiai atidaviau ji mamytei
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 05 01, 16:20)
P.S.off-topic o del morku ir burokeliu (nieko daugiau nesodinam )
Pries kelias savaites rankose laikiau mazuteli drauges naujagimi. Toooks saldus bei sviezias naujagimiu kvapas, bet...jokiu svajoniu, jokio ilgesio kad "kaip faina butu dar viena tureti"...Pradejo jis raitytis ir klykti, o as maloniai bei skubiai atidaviau ji mamytei
Nu, prajuokinai! Istiesu, kai vienas po kito vaikuciai, tai norisi ir to poilsio kuri laika, o paskui ..... na, ateina tas noras vel pasicackinti, pamiluoti ir t.t. kaip, rodos, Glide minejo, toki persikeli vel tureti
Apziurejau jau taviskius visus trys LO, labai patiko, fantazija, detaliu pragalvojimas - super !
Irma, tas paskutinis toks skanus labai patiko.. p.s. aš ir nebepagalvoju, kaip faina dar vienas būtų..
As_ol atvirukas fantastiškas..
O čia maniškė dėžutė šnd esprontu sumeistrauta mama (su laiku riesta, kaip ir visom, nieko nedariau nežinau kiek laiko, bet kai užsireikė dė-utės saldainiam sudėt, tai ir laiko atsirado, net ir vaikams nemiegant.. reikia daryti išvadas )
Aišku tas visas neskubant būtų kruopščiau, bet mano mama susileido, o juk tas svarbiausia
As_ol atvirukas fantastiškas..
O čia maniškė dėžutė šnd esprontu sumeistrauta mama (su laiku riesta, kaip ir visom, nieko nedariau nežinau kiek laiko, bet kai užsireikė dė-utės saldainiam sudėt, tai ir laiko atsirado, net ir vaikams nemiegant.. reikia daryti išvadas )
Aišku tas visas neskubant būtų kruopščiau, bet mano mama susileido, o juk tas svarbiausia
shrekiuke Nuostabi dezute!!! beabejo kad mamai patiko!
Sveikinu visas mamytes...JAV dar ne mamos diena, o LT siandien?
Sveikinu visas mamytes...JAV dar ne mamos diena, o LT siandien?