QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 04 20, 17:17)
Jei bus gaminanciu ir matanciu,kad neisipaisys i scrappinglt organizuojamo netradicinio konkurso terminus, pasistengsime terimina pratesti. Tad ramia galva galite pradeti
Oj, tai labai gera naujiena! Nors gal pavyks ir nurodytu terminu pagaminti ka nors As visai nediduka projekteli mastau, bet kadangi nemeginta technika, tai neisivaizduoju, kokiu tempu pavyks judet
Vasara gimusi, o koks tavo nikas scrapping forume?
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 04 20, 15:33)
As kaip tik apie tave pagalvojau Zmogiuk....juk istiesu bus proga kur panaudoti, beabejo
As esu ikvepta pulti ir pasinerti i si konkursini projekta, bet paaiskejo tik vakar kad mano dizaineres pareigos su dovanotu kit'u nesibaigia su siais 2 skrebukais, o jie tikisi 3-4, tad bandysiu bent dar atviruka pagaminti...zinau as ir atvirukai gausis tragedija...
As esu ikvepta pulti ir pasinerti i si konkursini projekta, bet paaiskejo tik vakar kad mano dizaineres pareigos su dovanotu kit'u nesibaigia su siais 2 skrebukais, o jie tikisi 3-4, tad bandysiu bent dar atviruka pagaminti...zinau as ir atvirukai gausis tragedija...
Hihi tai jau tikrai
Bet tu cia tikrai mane nustebinai su ketinimu padaryt atviruka! Ne del to, kad abejociau ar pavyks, manau, kad gausis puikiai. Bus smalsu paziureti.