Leja1 oho kokie puosnus atvirukai!!! Tikras pavasaris!! Gal prikviesi tu mum ji, tikekimes
Irma, geras!!! Nerealu, tai jau lauksiu, kada pamatysiu, ka ji sukurs, nes ten jos visos man nerealios!!! Bet isivazduoju apie kuria kalbi, nes ziurinejau kad viena ten visko daug nerealaus pasigamina, zaviuosi tokiom moterim, nes as kol prisiruosiu ka nors pasigamint. Beto mane zavi ir tai, kad jos turi po visa kruva vaiku, viena 8, kita 4 eina sau!!! Ir dar sugeba rast laiko skrebinimui Tiesiog zaviuosi nesustodama!!
Leja1: grazu l.l.l
[quote=Puskis,2011 04 12, 17:32]
Leja1 oho kokie puosnus atvirukai!!! Tikras pavasaris!! Gal prikviesi tu mum ji, tikekimes
Niu, tas pavasaris...ir as jau kaip laukiu, o SM kolektivas vis snaigem "apsibarstes", ir nenori keisti savo fono
Aciu, Skrebuke Irma, as jau taip noriu pasiziureti vel i tavaja interpretacija tu Websteriuku, jau ankstesnieji tai labai tokie mieli buvo
Dar keleta, kad jau visi vakarieniauja tiek ilgai
ir skrebukas -
Niu, tas pavasaris...ir as jau kaip laukiu, o SM kolektivas vis snaigem "apsibarstes", ir nenori keisti savo fono
Aciu, Skrebuke Irma, as jau taip noriu pasiziureti vel i tavaja interpretacija tu Websteriuku, jau ankstesnieji tai labai tokie mieli buvo
Dar keleta, kad jau visi vakarieniauja tiek ilgai
ir skrebukas -
Leja, atvirukai mamai nepakartojami ... nu grožis nerealus
Leja, man zandikaulis atsidare, kazkodel labai uzkabino tavo atvirukai gal, kad mamos pasiilgau, labai grazu...
QUOTE(vavuum @ 2011 04 11, 23:12)
Sveikos mergaites,
labai ieskau tissue popieriaus... Gal esate uzmaciusios, kur jo galima butu nusipirkti? Ir kokia mazdaug kaina?
Buciau labai dekinga
labai ieskau tissue popieriaus... Gal esate uzmaciusios, kur jo galima butu nusipirkti? Ir kokia mazdaug kaina?
Buciau labai dekinga
Pasižiūrėk spalvu namuose:
cia
Aha, ir aš šiandien pažiūrėjau kiek dar laiko liko, ar spesiu ir pamačiau koks kiekis dalyvių
Tiek grožybių prisižiūrėjau, fantastika Nepykit, labai užsiėmusi pastarosiom savaitėm nekomentuosiu kiekvieno atskirai, matot, net nei vieno darbo nėra tai tikiuosi po švenčių grįšiu į vėžes, kitaip depresija užpuls
Tiek grožybių prisižiūrėjau, fantastika Nepykit, labai užsiėmusi pastarosiom savaitėm nekomentuosiu kiekvieno atskirai, matot, net nei vieno darbo nėra tai tikiuosi po švenčių grįšiu į vėžes, kitaip depresija užpuls
Leja1 ir As sol: NUOSTABU...kokių grožybių prikūrėt
Šaunumėlis. Na ir gražių atvirukų prigaminote.
Assol kaip gerai atrodo oranžinė spalva atvirukyje. Taip pagyvina hm tiesiog pavasriškas dvelksmas
Lėja1 na ir gražių darbelių pridarei ir tiek daug. Visi tokie mieli ir matosi, kad daug į juos širdies ydėjai
O štai maniškė krūvelė
Linksmos lipnių lapelių knygutės, praskaidrinti draugams nuotaikas
Daugiau nuotraukų mano tinklaraštyje
http://mano-mazutis-...u-knygutes.html
Assol kaip gerai atrodo oranžinė spalva atvirukyje. Taip pagyvina hm tiesiog pavasriškas dvelksmas
Lėja1 na ir gražių darbelių pridarei ir tiek daug. Visi tokie mieli ir matosi, kad daug į juos širdies ydėjai
O štai maniškė krūvelė
Linksmos lipnių lapelių knygutės, praskaidrinti draugams nuotaikas
Daugiau nuotraukų mano tinklaraštyje
http://mano-mazutis-...u-knygutes.html
Leja, prabangiai tu cia pasidarbavai wow .
Assol toks neeilinis tavo atvirukas, labai fainas.
kristi pakomentavau bloge
Sanrita, einu taviski apziuret is arciau
Assol toks neeilinis tavo atvirukas, labai fainas.
kristi pakomentavau bloge
Sanrita, einu taviski apziuret is arciau