Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (27 tema)

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 04 08, 15:59)
Taip taip...šiandien tortadienis.
Kaip man smagu susilaukti tiek sveikinimų - čia ir net FB  bigsmile.gif
Ar neperseniausiai pabudau....abu suneliai isoko i lova...didckis mane nufotografavo bundancia...abu pradejo mintyse rinkti koki torta man reiketu uzsakyti. As uzsispyriau kad issirinksiu "Princess" torta, tai sunelis sako: "Tu taip negali, senos moterys negauna pricesiu torto, tai tik mergaitem" lotuliukas.gif

Kad tavo gimtadienis, tai zinau, tik va man idomu pasidare, ka Glide kartu su tavim svencia biggrin.gif

Jetus, kaip miela... Tai koki torta beuzsisakei, senute lotuliukas.gif Kadrai tie tavo vaikai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ignac @ 2011 04 08, 19:52)
Na gal kas ir matet, taciau visvien uzsukitsmile.gif

Kritika ir komentarai laukiami. smile.gif

Nu koks puikus! labai graziai darbuojiesi thumbup.gif EInu i bloga pakomentuoti daugiau
Atsakyti
Oi, kokios naujenos! Tik atgavau kompa po remontu, o cia sventes - sveikinu, Irmut, taip pat birthday.gif

Ignac, nu labai geras skrebukas, tokios spalvos parinktos, pati foto super pavaizduota - uzsinorejau net medaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 04 08, 15:47)
Ar siandien tavo gimtadienis? ar as kazko nezinau...  blush2.gif

Ne ne, aš dar nešvenčiu savo biggrin.gif Irmos švenčiu mirksiukas.gif

Ignai, aš negaliu atsistebėti, tu kaip profas darbuojiesi, nuostabūs tavo darbai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Apturejau labai nuostabia diena...o sugrizus namo po svenciu, radau el.pasto zinute kad ST dar uzprase viena skrebuka spaudai ohmy.gif clap.gif jau geriau net negalejau isivaizduot savo gimtadienio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 09 balandžio 2011 - 05:43
mazos dovaneles stiprina draugyste ... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Komentavau kitur, taciau ir cia pasakysiu, kad laaabai patiko! 4u.gif
Atsakyti
Irmute, sveikinu tapus ST numyletine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Turbut dar negali sakyti, kuri skrebuka pasirinko?

Ader, labai grazios dovaneles! Gera ideja su lipniais lapukais.
Atsakyti
Irma, su praejusiu!!!! Kad niekad nepabegtu muza, viskas sektusi ir gyvenimas butu grazus!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 10 balandžio 2011 - 22:22
QUOTE(marikana @ 2011 04 10, 15:22)
Irma, su praejusiu!!!! Kad niekad nepabegtu muza, viskas sektusi ir gyvenimas butu grazus!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif

Cia taip tylu unsure.gif tikriausiai oras per grazus kad skrebinti tupint namie...
Atsakyti
Irma, pavėluotai, bet kuo nuoširdžiausiai sveikinu gimimo dienos proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ignac - l. l. l. patiko tavo LO. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 04 11, 00:44)
Cia taip tylu unsure.gif tikriausiai oras per grazus kad skrebinti tupint namie...

Aha doh.gif lietus lyja kaip iš kibiro ... nuotaika nekokia, nes užpuolė nemiga blink.gif verysad.gif
Bet ... MB sutvarkė kompą, ryt išlydžiu į Kiniją 2 savaitėm, ir sėdu darbuotis. Turiu daug kūrybinių planų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2011 04 11, 04:07)
Aha  doh.gif lietus lyja kaip iš kibiro ... nuotaika nekokia, nes užpuolė nemiga  blink.gif  verysad.gif
Bet ... MB sutvarkė kompą, ryt išlydžiu į Kiniją 2 savaitėm, ir sėdu darbuotis. Turiu daug kūrybinių planų  thumbup.gif

pas mus irgi si ryt pila kaip is kibiro...
thumbup.gif Lauku skrebuku...labai jau ju pasiilgau!

O man panikos priepoliai ax.gif naujo konkurso remejai padovanojo sekanciam men, nauja Webster's Pages popieriuku rinkini ir butent su juo reikes skrebinti. Praeita karta kada bandziau save taip prievartauti su kit'u, tai prasvilpiau 4 val. ir spyga gavau....Imanoma, bet bus labai sunku skrebinti geletai.
Ufff...
Atsakyti