Aciu Irmai kad pranese mano blogo adresiuka Vis pamirstu isideti ji i parasa va, eisiu dabar tai ir padarysiu
Na ir grožių merginos prigaminote. Tik neužeik ir žiūrėk visas šūsnis darbelių
QUOTE(vismaz @ 2011 03 24, 11:29)
Aciu Irmai kad pranese mano blogo adresiuka Vis pamirstu isideti ji i parasa va, eisiu dabar tai ir padarysiu
Apžiūrėjau tavo tinklaraštį. Kiek nuostabių darbelių prikrovei. Buvo labai smagu juos apžiūrėti
QUOTE(Puskis @ 2011 03 24, 12:10)
Cia vis dar ne blogo linkas
Puski, labai fainas skrebukas
Aš gal tik pavadinimą pakoreguočiau - smulkesnį žodelį "boy" tvirtinčiau žemiau, po stambesniu "STYLISH". Bet čia smulkmena.
Pamenu ir šias mėlynas kelnytes - pati siuvai. Mačiau, skaičiau tavo bloge. Man žalios labiau patiko. Patobulintos ir puikios gavosi.
Aš gal tik pavadinimą pakoreguočiau - smulkesnį žodelį "boy" tvirtinčiau žemiau, po stambesniu "STYLISH". Bet čia smulkmena.
Pamenu ir šias mėlynas kelnytes - pati siuvai. Mačiau, skaičiau tavo bloge. Man žalios labiau patiko. Patobulintos ir puikios gavosi.
QUOTE(Puskis @ 2011 03 24, 13:10)
Sveikos,
Stengiuosi vis pakomentuoti visu darbelius bloguose, todel cia nebesikartoju
Atnesu savo svieziena (tik nemoku ikelt nuotraukos)
Visokie komentarai laukiami!! Ir kvieciu i svecius cia
Stengiuosi vis pakomentuoti visu darbelius bloguose, todel cia nebesikartoju
Atnesu savo svieziena (tik nemoku ikelt nuotraukos)
Visokie komentarai laukiami!! Ir kvieciu i svecius cia
Puski kur tavo tinklaraštis. Noriu apžiūrėti. Jatus kiek visko esu pražiopsojusi
Puskis, toks paprastutis ir mielutis, ir superinis stiliaga
Aš atsinešu vakarykštį:
Jau tuoj atsibosiu
Aš atsinešu vakarykštį:
Jau tuoj atsibosiu
Glide, labai švelnios spalvos... Labai gražus pagrindas... O kokia nuotrauka... Iš tolo atrodo, kad elniukas tikras, išties primena Rojų...
QUOTE(Glidė @ 2011 03 24, 14:43)
Aš atsinešu
Neatsibosi, neatsibosi Man patinka tavo skreb-bacila
Labai grazuuu, einu i bloga apziurinet is arciau
QUOTE(Glidė @ 2011 03 24, 15:43)
Jau tuoj atsibosiu
Glide, tikrai neatsibosi Kad man toks tempas
Puskis - LO, tik pavadinimas man skaitosi "boy stylish". Aš pavadinimą gal dėčiau ant dekoratyvios juostelės ir dar pridėčiau aprašymą žemiau. Bet čia tik šiaip, pastebėjimas.
Kristi, koks gražus albumas. Nematau aš jokių tavo minėtų trūkumų
Mėnulio duktė, man tavasis LO l.l.gražus. Neapkrautas, švelnus. O kaip tu tą rėmelį padarei aplink nuotraukas? Ir pavadinimą? Štampavai?
Vismaz, l.gražiai atkartojai gėles
Irma, sveikinu su nauju projektu Ir žaviuosi nauju LO
Glide, okaip padaryta širdelė tavo skrebuke? Ten štampukas ir iškirpta + kniedės įmuštos?