Vismaz, ir as ieskojau ieskojau ir neradau kur tas tavo blogas slepiasi
Vismaz skrebukas bloge
cia.
O man siandien nesekminga diena. Sugaisau gal kokias 4 valandas bandydama sudelioti skrebuka, bet niekas nelipo Jauciuosi tokia susierzinusi dabar, net paciai keista, kad toks dalykas, kaip nesekmingas skrebinimas gali taip smarkiai paveikti nuotaika
Man taip buvo kada save priverciau skrebinti tik su Studio Calico kit'u...sukarpiau popieriuku, sugaisau 4 val. o spyga gavosi.
Jei nelimpa, atidek kitai dienai ir pakeisk ka nors: pacia ideja, dizaina, nuotrauka, technika, priemones...Pasikliauk savo igudziais, jei nelimpa, negaisk laiko o imkis "plan B"
prisiminiau ir aš, kad nesu rodžius savo dar sausį suskrebinto darbelio...
smagu kad cia pasirodai
patinka sis skrebukas iki siol
O as rimtai susirgau... Srablige... Man jau baisu... padariau vakar skrebuka, siandien kita... ir man mazai.. jauciuosi nepasisotinusi, nepatenkinusi savo kurybiniu pojuciu Ir toks jausmas kad net nieko nepadariau Baisu darosi.. Reiktu 10 is kart prisedus padaryti, tada gal ramu keliom dienom butu. Gal istikruju tas jausmas del to, kad niekaip neprisedu viena, susikaupusi ir nesidarbuoju, vis pribegdama, ir del to nepajuntu pilnavercio malonumo
Va, issipasakojau
uzuojauta nuo vienos sergancios skreblige kitai
Man migrenos dazniau pasireiskia: tas pribegimas prie laptop'o greitas iraso sumetimas bloge, ar skrebuko pristatymas, o dabar naujos pareigos buti dizainere...Jauciu kad ne tik skreblige sergu o taip pat ir ADD (Attention Deficit Disorder/ Demesio deficitas)
. Vaikai jei ignoruojami, randa budu kaip skubiai mane atitraukti nuo laptopo..Vz, jauciu nuovargi nuo tokio besiblaskymo tarp virtualaus pasaulio ir buities reikalu. Tik naktimis sugebu pajusti gryna atsipalaidavima, kurybos pulsa. Naktis nesinori sedeti prie PC o ka nors pagaminti.
Einu komentuoti visas bloguose
P.S. apsilankykite mano bloge
cia Naujame konkursu saite Once Upon a Sketch, siuloma skanus saldainukas. Tebereikia skelbti sia zinia savame bloge ir tapti saito gerbeja.
Tikiuosi kad busite drasios ir dalyvausite siuose konkursuose. Nadia spec. paskelbe kiekvienos dizaineres gyvenama sali, kad visi suprastu kad tai tarptautinis konkursu saitas. As jau turiu eskiza...manau labai paprastas, tad ir naujokem butu lengva igyvendinti