Darbo vieta nufotografuota ir ... o minčių kaip musių ... taip ir zuja ...
QUOTE(Sanrita @ 2011 03 17, 07:38)
tyli, tyli o kaip griebiesi veiklos tai su garsiu 'boom!' Labai lauksiu pamatyti skrebuka
QUOTE(Sanrita @ 2011 03 17, 14:38)
Kaip tau gerai... O man priesingai - jokia mintis i galva neina. Sunki man si tema. Turbut sunkiausia is visu buvusiu. Reikes gerokai pasukti galvele
QUOTE(Glidė @ 2011 03 17, 07:45)
Aš ir pagaliau apsikapsčiau su ligom ir keliu darbelį į
Man labai labai patiko darbas, bet pavadinimo as is viso neissifravau, kol nepaskaiciau Irmos komentaro Man ten ir moon-ostalgijos skaites, ir loon... bandziau ir angliskai, ir lietuviskai skaityt, niekaip...
Bet pats darbas, idejos - mano akimis super, labai labai siltas
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 17, 08:20)
Kaip tau gerai... O man priesingai - jokia mintis i galva neina. Sunki man si tema. Turbut sunkiausia is visu buvusiu. Reikes gerokai pasukti galvele
Kodel sunku? Jeigu kuri nors is draugu paklaustu: Kodel tu skrebini? ar nerastum nei vienos priezasties?
Paskelbus tema zinojau kad daugel is jusu netures nuotrauku, tad reikes spec. pasidarbuoti ir fotosesija surengti pavaizduojant arba save pacia skrebinant, ar savo skrebinimo lobi, ar vietele kur skrebinate. Juk nebutina tureti atskira kambari skrebinimui kad 'tinkamai' pavaizduoti si hobi Nemazai skrebukiu skrebina ant grindu sededamos...
Cia Effer Dares konkursas neperseniausiai pavaizdavo "Mano skrebinimo vieta" gal kas pasisems ideju
QUOTE(Katu @ 2011 03 17, 19:57)
Man labai labai patiko darbas, bet pavadinimo as is viso neissifravau, kol nepaskaiciau Irmos komentaro Man ten ir moon-ostalgijos skaites, ir loon... bandziau ir angliskai, ir lietuviskai skaityt, niekaip...
na jau po tavo pousto begau žiūrėti ką galiu padaryti su pavadinimu tai pastumiau pora milimetru raideles, nuliukus ištempiau truputį į aukštį ir padidėjo tarpukas, dabar manau bus gerai Kai pati žinau ką rašiau, tai ir skaitosi, o va kaip reikalinga nuomonė ir blaivus žvilgsnis iš šalies.
Nepaaiškinau, bet gal ir taip buvo suprantama, tie 100 žodžių skirtų nostalgijai yra aprašyti aplink skrebuką.
QUOTE(Glidė @ 2011 03 17, 12:56)
na jau po tavo pousto begau žiūrėti ką galiu padaryti su pavadinimu tai pastumiau pora milimetru raideles, nuliukus ištempiau truputį į aukštį ir padidėjo tarpukas, dabar manau bus gerai Kai pati žinau ką rašiau, tai ir skaitosi, o va kaip reikalinga nuomonė ir blaivus žvilgsnis iš šalies.
Nepaaiškinau, bet gal ir taip buvo suprantama, tie 100 žodžių skirtų nostalgijai yra aprašyti aplink skrebuką.
matai...tik antra nuomone itikino
O rimtai, kodel butent ant vienos juosteles buvai nusiteikus talpinti pavadinima? Tas '100' labai graziai ziuretusi ant kokio apvalaus tagiuko kadangi labai daug staciakampiu siame skrebuke, tai apvalios detales 'suminkstintu' .
O to tarpo gal ne taip reiketu jei '100' butu stampuota skirtinga spalva, pavyz. zalia butu labai tikus.
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 17, 22:17)
matai...tik antra nuomone itikino
O rimtai, kodel butent ant vienos juosteles buvai nusiteikus talpinti pavadinima? Tas '100' labai graziai ziuretusi ant kokio apvalaus tagiuko kadangi labai daug staciakampiu siame skrebuke, tai apvalios detales 'suminkstintu' .
O to tarpo gal ne taip reiketu jei '100' butu stampuota skirtinga spalva, pavyz. zalia butu labai tikus.
Ne, ne antra, gal kokia šešta jau
dar ne tokia išradinga, nesugalvojau kitaip išryškinti 100 Ir pavadinimą norėjau štampuoti, bet tinkamo dydžio ir šrifto neturėjau. O tagiukas ir tame tarpe prieš dabartinį pavadinimą būtų tikęs
Labas rytas. O rytas man šiandien džiaugsmingas išaušo - mano naujausias darbelis publikuojamas čia http://blog.artugolo...2011/03/47.html
Kviečiu jus būtinai sudalyvauti naujame konkurse, pateikta schema, mano nuomone, verta dėmesio
Kviečiu jus būtinai sudalyvauti naujame konkurse, pateikta schema, mano nuomone, verta dėmesio
QUOTE(As sol @ 2011 03 18, 08:10)
Labas rytas. O rytas man šiandien džiaugsmingas išaušo - mano naujausias darbelis publikuojamas čia http://blog.artugolo...2011/03/47.html
Sveikinu!!!! Labai labai grazus darbelis!!!
Dar vienas nescias albumas (paskutinis) drauges dukrytei Kai jos pasveiks - eisiu i svecius dovanuoti :pink
Cia paskutinis albumukas is sitos serijos - daugiau neturiu pagrindu ir daugiau neturiu kam dovanuoti
Seip man gal antra albumuka buvo truputuka lengviau daryti, ir galvojau kad daugiau visko galiu panauduoti nei berniukiskam, tia labai laukiu patarymu!
Cia paskutinis albumukas is sitos serijos - daugiau neturiu pagrindu ir daugiau neturiu kam dovanuoti
Seip man gal antra albumuka buvo truputuka lengviau daryti, ir galvojau kad daugiau visko galiu panauduoti nei berniukiskam, tia labai laukiu patarymu!
QUOTE(As sol @ 2011 03 18, 00:10)
Sveikinu Nuostabus skrebukas ir kaip faina kad esi ju pakviestine dizainere (sudalyvauciau bet deja...rusu k. tik kelis zodzius zinau nera galimybes isiliet i ta bury )
ar vienas nescias albumas (paskutinis) drauges dukrytei
labai tau su jais sekasi