OPAPA nesitikejau begu rasyt Irmai laiskuti
QUOTE(vismaz @ 2011 03 16, 21:55)
Smagumelis
Dar karta sveikinu
sveikinimai!
Astos ir Meadows man patiko taip pat!
O Meadows nuotraukos man irgi nostalgija sukele....pavakarys(nebutinai tai buvo tavo nuotraukoj), kazkur kaime, pievose, laukines geles, grynas oras...mmmm...taip lietuviska ir miela
Astos ir Meadows man patiko taip pat!
O Meadows nuotraukos man irgi nostalgija sukele....pavakarys(nebutinai tai buvo tavo nuotraukoj), kazkur kaime, pievose, laukines geles, grynas oras...mmmm...taip lietuviska ir miela
Man Astos dar labai patiko {neturi blogo tai komentuoju cia)
...Tokiam rimtam, profesonaliam, daug ka gyvenime pasiekusiam zmogui kzkp sunku man asmeniskai butu skrebinti...vis ka prideciau pagalvociau: "kad tik neatrodytu vaikiska ar lyg karikatura"....
Betgi visos detales skoningai parinktos, ir teksto korteles tiek smulkmenu papasakoja... skrebukas
...Tokiam rimtam, profesonaliam, daug ka gyvenime pasiekusiam zmogui kzkp sunku man asmeniskai butu skrebinti...vis ka prideciau pagalvociau: "kad tik neatrodytu vaikiska ar lyg karikatura"....
Betgi visos detales skoningai parinktos, ir teksto korteles tiek smulkmenu papasakoja... skrebukas
QUOTE(vismaz @ 2011 03 16, 22:55)
Sveikinu
Ačiū merginos už gerą žodį mano LO.
Nuoširdžiausiai sveikinu Vismaz
Jūsų visų darbeliai buvo nuostabūs
Nuoširdžiausiai sveikinu Vismaz
Jūsų visų darbeliai buvo nuostabūs
Pagaliau ir aš ramiai galiu prisėsti su dideliu kavos puodu ir šokoladu "Nomeda".
Be vaikų ramu, gera, saulutė per langus šviečia ...
Pagaliau po visų ligų (lyg išsikapstėm) susiruošiau pakomentuoti jūsų darbus ...
Ale, suprantu, kad komentuojant visas mano laisvas pusdienis taip ir prabėgs
Noriu pasidžiaugti, kad kai kurių darbeliai tikrai sustabdo dėmesį ilgesniam laikui ... mačiau puikių idėjų Jūs tikros šaunuolės ir vienas šaunuolis
Beja, Irma - konkursinis super Einu fotkint darbo vietą kol saulė šviečia.
Pagaliau po visų ligų (lyg išsikapstėm) susiruošiau pakomentuoti jūsų darbus ...
Noriu pasidžiaugti, kad kai kurių darbeliai tikrai sustabdo dėmesį ilgesniam laikui ... mačiau puikių idėjų Jūs tikros šaunuolės ir vienas šaunuolis
Glide, komentarai bloge jau apžiūrinėjant konkursinius darbelius įkrito į akį tavo darbelis
QUOTE(Sanrita @ 2011 03 17, 03:51)
Pagaliau ir aš ramiai galiu prisėsti su dideliu kavos puodu ir šokoladu "Nomeda".
ligoniukai pasveiko...kiekvienai po baliona
Labai lauksiu pamatyti tavo skrebinimo vieta. Pasiilgau tavo skrebuku...
Aš ir pagaliau apsikapsčiau su ligom ir keliu darbelį į blogą su aprašymu ir daugiau nuotraukėlių:
palikau komentara bloge...nuostabus rytas prasidejo pamacius toki skrebuka
(jei nepyksi turiu tik viena mazutele pastaba kuri nei kiek nenuvertina skrebuko zavesio Man is pirmo karto uzkliuvo pavadinimas buciau nr. 100 klijavus skirtingu sriftu/spalva/dydziu, ar....bent tarpa palikus tarp 100 ir nostalgiju, kadangi dabar du kartus turejau iziureti kadangi man skaitesi kaip 'loonostalgiju'.
Dėkui Sanrita
Irmut, žinau dėl to 100, tiek mažai vietos ant tos juostelės, kad raides ir taip beveik suliečiau, nebebuvo kur palikti tarpą bet kokiu atveju tarpas tarp 0 ir "n" didžiausias tarp visų mažų
Irmut, žinau dėl to 100, tiek mažai vietos ant tos juostelės, kad raides ir taip beveik suliečiau, nebebuvo kur palikti tarpą bet kokiu atveju tarpas tarp 0 ir "n" didžiausias tarp visų mažų