[quote=vavka,2011 03 13, 18:46]
Atnesu Jusu teismui savo pirma mini albumuka dariau draugei dovanu jos vaikiuko gimimo proga
Labai graziai atrodo. Super
skrebukes ir skrebukai,
Is anksto atsiprasau kad neturiu laiko atsakyti i klausimus ir issamiau pakomentuoti, bet siandien slegiama gripo ir migrenos visdelto sumeciau skrebuka Cosmo Cricket gamintojams. Prizas...galimybe kad skrebuka priims ScrapBook Trends zurnalo redakcija spausdinimui. Dabar man liko kelios valandos iki termino, tad tikiuosi kad spejau
Lauksiu Jusu mano bloge cia
o dabar...pagal tendencija, siulau 'sneak peak'
P.S. pazadu kad veliau sugrisiu ir tinkamai pakomentuosiu viska
Is anksto atsiprasau kad neturiu laiko atsakyti i klausimus ir issamiau pakomentuoti, bet siandien slegiama gripo ir migrenos visdelto sumeciau skrebuka Cosmo Cricket gamintojams. Prizas...galimybe kad skrebuka priims ScrapBook Trends zurnalo redakcija spausdinimui. Dabar man liko kelios valandos iki termino, tad tikiuosi kad spejau
Lauksiu Jusu mano bloge cia
o dabar...pagal tendencija, siulau 'sneak peak'
P.S. pazadu kad veliau sugrisiu ir tinkamai pakomentuosiu viska
Irma, kas čia darosi? Dubliuojasi mūsų patyrimai pastaruoju metu
Aš irgi dabar gerokai apsirgusi, be jegu, nezinau ar baigsiu konkursinį, dar nemažai detalių išbaigti O šiandien į Roxette koncertą turėjau eiti
Aš irgi dabar gerokai apsirgusi, be jegu, nezinau ar baigsiu konkursinį, dar nemažai detalių išbaigti O šiandien į Roxette koncertą turėjau eiti
QUOTE(Glidė @ 2011 03 14, 07:48)
Irma, kas čia darosi? Dubliuojasi mūsų patyrimai pastaruoju metu
uzuojauta ligoniukams
vakar, negana tu ligu, tai dar viena uzsitaisiau...isgeriau "Motrin" vaistu nuo migrenos, tai veidas istinio kaip moliugas...iki siol...Jau antra karta taip, bet si kart nuo skirtingu vaistu su amzium tampu jautri viskam
O kas liecia konkursa...tai galiu atideti diena, jei kitiem OK
Laikykites ligoniukes Linkiu kuo greiciau pasveikti
Nepasiduokit baciloms ir virusams
Nepasiduokit baciloms ir virusams
Dėkui Irma, kaip nors pasistengsiu spėti, dar ryt visa diena, gal geriau jausiuos
Ir tu laikykis, sveik greičiau
Žmogiuke, dėkui už palinkėjimus
Dar norėjau paklausti, jei rašyti aplink skrebuką, tai kaip kraštinėse vartyti tekstą? Net nežinau kaip teisingai paklausti tai nebus ištisinis sakinys. Ar rašyti visur apatine teksto dalim į skrebuko vidų, ar taip, jog ir viršui ir apačioj tekstas būtų normaliai skaitomas iš kairės į dešnę?
Ir tu laikykis, sveik greičiau
Žmogiuke, dėkui už palinkėjimus
Dar norėjau paklausti, jei rašyti aplink skrebuką, tai kaip kraštinėse vartyti tekstą? Net nežinau kaip teisingai paklausti tai nebus ištisinis sakinys. Ar rašyti visur apatine teksto dalim į skrebuko vidų, ar taip, jog ir viršui ir apačioj tekstas būtų normaliai skaitomas iš kairės į dešnę?
Glide labai sudetingas klausimas bandau suprasti ko klausi manau daryk taip kaip tik tau patogu ir taip kaip tik tau noresis ateityje skaityti...
Kvieciu i bloga paziureti skrebuko Irmos konkursiniam...
P.S. Laukiami 'ivairaus plauko' komentarai...
Kvieciu i bloga paziureti skrebuko Irmos konkursiniam...
P.S. Laukiami 'ivairaus plauko' komentarai...
lotta, komentara palikau bloge. Labai vykusi schema ir mintis. Dar gali pagamint panasu skrebuka su keletu skirtingu nuotraukeliu, irgi butu faina matyti vystymasi nuo iki
taip zinoma, kad galima Ader, ir gera mintis, svarbiausia man cia zodziais buvo isreiksti si karta.
nu jau tekstu tai tikrai prirasei daug
Lotta, tavo nurodymu gavai "visokio plauko" komentaru
Vavka - Labai grazus mini albumas. Gera ideja su nescia moterim.
Glide, Lotta23 - lekiu i blog'us komentuot ir is arciau paziuret.
Papildyta:
Upss, tik dabar zinute pamaciau. Tikrai nereikia, ka jus! Ne pirmas kartas.
Glide, Lotta23 - lekiu i blog'us komentuot ir is arciau paziuret.
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2011 02 27, 23:21)
niu nepyk...aš vis dar negaliu persiorientuoti Reik prašyt moderatorės kokios, kad pataisytų
Upss, tik dabar zinute pamaciau. Tikrai nereikia, ka jus! Ne pirmas kartas.